6 ideaa hurjan hauskaan halloweeniin

tyttö pukeutuneena halloween asuun sekä pieniä kurpitsavaloja

 

On aika valmistautua vuoden kauhistuttavimpaan viikonloppuun… Joko sinulla on suunnitelmia halloweeniksi? Me Xploralla haluamme ottaa kaiken ilon irti kaikista pienistä sekä suurista juhlapyhistä. Mikä olisikaan parempaa, kuin hyvä syy hauskanpidolle ja herkuttelulle! Vaikka korona aiheuttaisi rajoituksia, kotona oman perheen kesken voi silti viettää kaikkien aikojen parhaimman halloweenin. Lasten iästä riippuen, halloween voi olla joko hauska ja leikkisä tai kutkuttavan jännittävä. Olemme listanneet 6 hurjan hauskaa ideaa turvallisen halloweenin viettoon. 

 

🎃🍂🎃🍁🎃🍂🎃🍁🎃🍂🎃🍁

Tästä blogikirjoituksesta löydät 6 hurjan hauskaa ideaa turvallisen halloweenin viettoon:

 

1. Muuttakaa kotinne kummitustaloksi

Himmentäkää valaistusta, sytyttäkää kynttilöitä ja koristelkaa kotinne karmivaksi kummitustaloksi. Tunnelmaan sopiva soittolista kruunaa elämyksen ja alle listattujen aktiviteettien suorittaminen muuttuu entistä hauskemmaksi, kun koko koti on teeman mukaisesti koristeltu.

2. Karmivaa kokkailua

Spagetti muuttuu elintarvikeväreillä madoiksi ja nakit ketsupilla verisiksi sormiksi. Monet halloween aiheiset reseptit ovat niin helppoja, että lapset voivat osallistua ruuanlaittoon. Kaamivan boolin loihdit helposti pakastamalla vedellä täytetyn kertakäyttöisen kumihanskan ja lisäämällä sen boolikulhoon.

värikkäitä halloween keksejä
Elintarvikeväreillä tavallisetkin ruuat muuttuvat halloweeniin sopiviksi.

 

3. Ällöttävät askartelut

Joko slime villiys on vallannut taloutenne? Viimeistään nyt on loistava hetki sekoitella itse kotoa löytyvistä aineksista omia slime limoja. Muun muassa Pinterest on pullollaan erilaisia askarteluideoita.

4. Kurpitsan kaivertaminen

Klassinen kurpitsan kaiverrus on vailla vertaa. Koska varsinainen kaiverrus jää turvallisuussyistä aikuisten hoidettavaksi, lasten vastuulla voi olla lusikoinnin lisäksi naamojen piirtäminen tussilla kurpitsaan. 🎃 Suomalaisista kurpitsoista sesongissa ovat nyt myskikurpitsa, spagettikurpitsa sekä hokkaidokurpitsa. Ulos kaiverretun kurpitsan voi helposti hyödyntää monissa herkullisissa resepteissä.

kaksi poikaa kaivertaa kurpitsoja

5. Aarteen etsintä pimeässä pihassa

Illat pimenevät ja joudumme pikkuhiljaa totuttelemaan siihen, ettei päivä ole vielä ohi, vaikka ulkona on jo hämärää. Käy ripustamassa pihalle heijastimia ja päästä lapset taskulamppujen kanssa etsimään niitä pimeän tullen. Heijastimien luo voi halutessaan piilottaa pieniä yllätyksiä. Kun Xplora on lasten mukana, voit itse nautiskella illasta kodin lämmössä. GPS-ominaisuuden, turva-alueiden sekä nopean yhteydenoton ansiosta voit olla varma, että lapset etsivät aarteita siellä missä pitääkin. Lue lisää Xplorasta täältä.

6. Älkää unohtako naamiaisasuja!

Kaikki edellämainitut aktiviteetit tulee tietysti suorittaa teeman mukaisesti pukeutuneena! Anna lapsille kasvomaalit sekä vapaat kädet oman halloween-lookin luomiseksi. Muista tägätä @xplora.fi kuviisi, niin voimme repostata kaikki huikeat halloween asut. 🧛🏻

 

Kaksi lasta pukeutuneena halloween aiheisesti.
Lapsille pienetkin asiat tekevät arjesta juhlan! 🎃

 

Vaikka monille pimeä vuodenaika voi tuntua henkisesti raskaalta, arkea on helppoa piristää erilaisilla pienillä aktiviteeteilla. Toivotamme kaikille hauskaa ja turvallista halloweenia! Kun tilaat Xplora kellopuhelimen nyt, ehdit ilmaisen ja nopean toimituksen ansiosta saada sen postissa viikonlopuksi. Lisäksi lokakuun loppuun saakka lähetämme Xplora power bankin kaupan päälle, kun ostat Xplora 4 puhelimen verkkokaupastamme.🤩

Seuraamalla meitä Instagramissa sekä Facebookissa @xplora.fi, pysyt ajan tasalla uutuuksista ja yllätyksistä!

 

Vielä lokakuun loppuun saakka tarjoamme Xplora power bankin kaupan päälle, kun ostat Xplora 4 puhelimen verkkokaupastamme.