Asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään osoitteessa:

asiakaspalvelu@xplora.fi

Vastaamme sähköpostiin arkisin klo: 9-17.

 

Juttelemme kanssasi chatissa:

Arkisin klo: 12-16

Chatbot palvelee 24h päivässä yleisimmissä kysymyksissä.

Chatin löydät xplora.fi-sivuston oikeasta alakulmasta.

 

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät täältä. 

 

 

Mediatiedustelut ja haastattelupyynnöt:

Timo Vaskio, toimitusjohtaja

timo.vaskio@xplora.com

 

Yhteystiedot:

Xplora Mobile Oy

Piispanportti 11

02240 Espoo

Xplora – Ensimmäinen puhelin lapsellesi

Usein parhaat ideat syntyvät ratkaisuna ongelmaan. Näin myös Xploran tarina sai alkunsa. Xploran perustaja ja toimitusjohtaja Sten Kirkbak erkaantui kerran kolmivuotiaasta pojastaan ostoskeskuksessa. Lopulta hän löysi pojan 30:n pitkältä tuntuneen minuutin jälkeen. Kokemuksesta viisastuneena Sten päätti ettei kenenkään vanhemman tarvitsisi enää koskaan kokea samaa. Ja näin syntyi idea Xplorasta!

Norjassa kehittämämme Xplora puhelin on lapsille suunniteltu ranteessa pidettävä ensipuhelin, jolla voi soittaa, lähettää viestejä ja huoltaja voi seurata mm. lapsen sijaintia älypuhelinsovelluksesta. Xplorassa ei ole pääsyä internetiin tai pelejä. Keskityimme puhelimen ominaisuuksissa tärkeimpiin, jotta lapsille jäisi aikaa leikkiä.

Tuotteemme avulla haluamme edesauttaa sitä, että lapset saavat olla lapsia mahdollisimman pitkään. Se on myös sitä, mitä vanhemmat tutkitusti haluavat*.

Xplora perustettiin selkeällä tavoitteella ja visiolla: perheiden yhdistäminen samalla, kun lapset voivat tutkia maailmaa ja leikkiä keskeytyksettä. Useiden vuosien tutkimus- ja kehitystyön jälkeen ensimmäinen Xplora-tuote julkaistiin vuonna 2016. Uskomme vakaasti, että pieniä lapsia täytyy suojella näyttö- ja peliriippuvuudelta, sosiaalisen median haitoilta ja internetin sopimattomalta sisällöltä. Olemme aloittaneet #goplay liikkeen, joka kannustaa lapsia liikkumaan. Xplora yhtiöllä on toimistoja useissa Euroopan maissa, mukaan lukien Suomessa. Maailmanlaajuisesti jo miljoona käyttäjää ympäri maailmaa luottaa tuotteisiimme, ja tuotteet ovat arvostetuimpia, sekä luotettavimpia omassa kategoriassaan.

*Lapset ja älypuhelinten käyttö, IROResearch 2019. Yhteistyössä Xplora Mobile Oy