Xplora – Lasten kellopuhelimet

 

 

Lapsen ensimmäinen matkapuhelin

Xploran kellopuhelimet sisältävät kaikki matkapuhelimen hyvät ominaisuudet ilman pääsyä nettiin tai haitalliseen sisältöön. Kello toimii siis puhelimen tavoin ja sen avulla lapsesi voi soittaa ja lähettää ääniviestejä vain ennalta määritetyille yhteystiedoille.

Matkapuhelimen välityksellä tapahtuva kiusaaminen on valitettavan tuttu ilmiö vanhemmille, lapsille ja opettajille, ja pelko siitä, että tuntematon henkilö ottaa yhteyttä lapseesi matkapuhelimella, on monen vanhemman pahin painajainen.

Siksi olemme kehittäneet ratkaisun, joka on suunniteltu lapsille täysin ilman Internet-yhteyttä.

 

Ei sosiaalista mediaa, ei häiriötekijöitä

Kellopuhelimet tulevat ilman riippuvuutta aiheuttavia sovelluksia, kuten sosiaalista mediaa ja pelejä.

Ilman pääsyä Internetiin ja sosiaaliseen mediaan rajoitamme myös lapsen pääsyä sekä sopimattomaan sisältöön että yhteydenpitoon tuntemattomien henkilöiden kanssa.

Jotta Xplora ei häiritse lapsen keskittymistä koulussa, olemme sisällyttäneet koulutilan kaikkiin Xplora-puhelimiin. Koulutila on asetus, mikä estää lapsia käyttämästä kelloa määritettyjen aikojen ulkopuolella, kuten oppituntien tai eskaripäivän aikana. Koulutilassa kello toimii yksinomaan rannekellon tavoin eikä muita toimintoja ole lapsen käytettävissä. Ainoastaan SOS-toiminto toimii myös koulutilan ollessa päällä, joten lapsella on aina mahdollisuus soittaa huoltajalle.

Vain huoltajat voivat määrittää koulutilan huoltajan sovelluksen kautta, ei lapsi itse. Näin puhelin ei häiritse luokkahuoneessa.

 

Xplora kellopuhelimet

 

 

 

Turvallisuutta GPS:llä

Yksi yleisimmistä syistä hankkia lapselle älypuhelin on voida soittaa, mutta myös seurata missä lapsi kulkee ja onko hän saapunut turvallisesti esimerkiksi kouluun. Tämä luo turvaa sekä lapselle että vanhemmille. Kaikissa Xploran-kellopuhelimissa on paikannusmahdollisuus ja voit huoltajan sovelluksesta seurata, missä lapsesi on. Sovelluksessa voit määrittää myös turva-alueita esimerkiksi koulun tai kodin ympärille. Saat sovellukseen ilmoituksen aina, kun lapsesi saapuu tai poistuu määritellyltä turva-alueelta.

 

Tietosi ovat turvassa meillä

Lapsille tarkoitettuja älykelloja ja puhelimia on markkinoilla useita, eikä aina ole helppoa löytää sitä oikeaa. Kaikki eivät ole tietoisia turvallisuusstandardeista, ja on helppoa ostaa tuote, joka ei täytä näitä standardeja. Xploran palvelut perustuvat tunnustettuihin tietoturvastandardeihin tietojen salauksessa, tallentamisessa ja tiedonsiirrossa, ja niille on tehty perusteelliset turvallisuustestit.

Xploran tuotteet täyttävät GDPR-säännökset liittyen käyttäjien tietojen käsittelyyn ja käyttäjätietojen poistamiseen.

Otamme yksityisyyden, tietoturvan ja kuluttajien oikeudet vakavasti ja työskentelemme jatkuvasti tarjotaksemme asiakkaillemme turvallisen ja hyvän tuotteen.

 

Xplora -kellopuhelimet jälleenmyyjillä

Löydät Xploran kellopuhelimet myös Gigantista, Powerista ja Verkkokauppa.comista.