Mitä eroa eri Xplora-kellopuhelinmalleilla on?

Xplora tarjous
Xplora juhlii 5-vuotista taivaltaan Pohjoismaiden suosituimpana lasten kellopuhelimena. Lunasta synttäritarjous 31.1. mennessä!

Luettuasi tämän artikkelin, osaat valita juuri teidän perheeseenne sopivan Xplora-mallin.

Kellopuhelin, joka on suunniteltu nimenomaan lapsille

Valitsemme lapsillemme lasten käyttöön soveltuvia vaatteita, CE-merkittyjä leluja, sopivasti mitoitettuja kalusteita ja niin edelleen. Miksi siis antaisimme heille kommunikaation välineeksi älypuhelimen, joka on suunniteltu aikuisille? Me Xploralla olemme suunnitelleet lapsille älykelloa muistuttavan puhelimen, joka pysyy ranteessa aina mukana, vaikka leikki ja mielikuvitus veisivät mennessään.

Ilman nettiä ja pelejä

Millään Xplora-kellopuhelimella ei pääse nettiin tai käsiksi haitalliseen sisältöön. Lapsen mediakasvatus ja ruutuajan hallinta helpottuu, kun omalla puhelimella ei pääse surffailemaan netissä. Lehtimyyjät tai muut tuntemattomat eivät myöskään voi tavoittaa lasta, ennen kuin huoltaja on erikseen lisännyt heidät lapsen yhteystietoihin huoltajien Xplora-sovelluksen kautta. Tietoturva-asiat ovat Xplora-kellopuhelimien osalta tarkkaan säädeltyjä. Kaikki mallit ovat CE-merkittyjä ja täyttävät GDPR-vaatiomukset.

Mitä eroa eri Xplora-malleilla on?

Xplora X5 play

X5 Play – Xplora tuoteperheen edelläkävijä

Xplora X5 Play on suosituin kellopuhelinmallimme. Siitä löytyy kaikki tarvittava saumattomaan kommunikatioon ja se toimii oleellisena turvallisuustekijänä 5-10–vuotiaitten lasten arjessa. Tyylikäs muotoilu sopii myös alakouluikäisten ranteeseen ja kolme värivaihtoehtoa antavat tilaa tyylivalinnoille.

SYNTTÄRITARJOUS: Tilaa X5 Play – saat aikuisten XMOVE aktiivisuusrannekkeen kaupan päälle!

Osta nyt

Xgo2

 

XGO2 – Kaikki tarvittava, entistä edullisemmin

Xplora XGO2 malli on X5 mallin edullisempi pikkusisar. Siitä löytyy kaikki Xploralle oleellisimmat toiminnot, jotka takaavat arjen toimivuuden ja helpon kommunikaation. Lisäksi XGO2 puhelin on varusteltu pienellä taskulampulla, joka tuo iloa lasten leikkeihin.

Muista myös värikkäät vaihtorannekkeet!

Osta nyt

Vertaile kellopuhelinten ominaisuuksia tarkemmin

Mitä eroa Xplora malleilla on? tekniset tiedot

XMOVE

XMOVE – Aktiivisten elämäntapojen puolesta

Xplora tuoteperheen aikuisille sekä muille perheenjäsenille suunnattu älykello ja aktiivisuusranneke XMOVE tuo koko perheen yhteen liikunnan kautta. Xplora Goplay -alustassa käyttäjä saa yhden Xplora kolikon aina 1000 askelta kohden. Kolikoilla voi lunastaa huikeita palkintoja Goplay-kaupasta! XMOVE aktiivisuusrannekkeen avulla huoltajat voivat auttaa lasta keräämään askelia. Lue lisää Goplay-alustasta täältä.

Tutustu toimintoihin ja teknisiin ominaisuuksiin

 

Liity osaksi Xplora-perhettä

Valitsitpa minkä mallin tahansa, olet jo ottanut valtavan askeleen kohti turvallisempaa ja toimivampaa lapsiperhearkea. Jo yli 100 000 perhettä Pohjoismaissa on valinnut lapselle Xplora-kellopuhelimen älypuhelimen sijaan ja määrä vain kasvaa. Kun yhä useammalla lapsella on ranteessa kellopuhelin, myös paine älypuhelimen hankkimisesta vähenee. Juttele rohkeasti muiden vanhempien kanssa erilaisista vaihtoehdoista, kun lapsen ensimmäisen puhelimen hankinta tulee ajankohtaiseksi. On hyvin mahdollista, että muutkin ovat harkinneet lapselle kellopuhelimen hankkimista älypuhelimen sijaan.

Xplora tarjous

OSTA NYT!

Muista myös ihanat jälleenmyyjämme ja kokeile tuotetta paikan päällä! Tarkista myymäläsaatavuus lähimmän jälleenmyyjäsi nettisivuilta.

 

Gigantti        Verkkokauppa.com        Power

Euronics      Prisma