Mitä eroa eri Xplora kellopuhelinmalleilla on?

Lapset rivissä. Mitä eroa eri Xplora mallien välillä on?

Luettuasi tämän artikkelin, tiedät mitä eroa eri Xplora malleilla on ja osaat valita juuri teille sopivan kellopuhelimen.

Kellopuhelin, joka on suunniteltu nimenomaan lapsille

Valitsemme lapsillemme tuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan heidän tarpeitaan ja kestämään leikkien ja seikkailujen täyteistä elämää. Vaatteet, lelut, kalusteet ja jopa viihdesisältö on muokattu sopimaan lapsille. Miksi siis antaisimme lapselle kommunikaation välineeksi kalliin laitteen, joka on suunniteltu istumaan aikuisten käteen kaikkine sovelluksineen ja toimintoineen? Me Xploralla olemme suunnitelleet nimenomaan lapsille älykelloa muistuttavan puhelimen, joka pysyy ranteessa aina mukana, vaikka mielikuvitus veisi mennessään.

Ilman nettiä ja pelejä

Millään Xplora kellopuhelinmallilla ei pääse nettiin tai käsiksi haitalliseen sisältöön. Lapsen mediakasvatus ja ruutuajan hallinta helpottuu, kun omalla puhelimella ei pääse surffailemaan netissä. Lehtimyyjät tai muut tuntemattomat eivät myöskään voi tavoittaa lasta, ennen kuin huoltaja on erikseen lisännyt heidät lapsen yhteystietoihin huoltajien Xplora sovelluksen kautta. Tietoturva-asiat ovat Xplora kellopuhelimien osalta tarkkaan säädeltyjä. Kaikki mallit ovat CE-merkittyjä ja täyttävät GDPR-vaatiomukset.

Mitä eroa eri Xplora malleilla sitten on?

Xplora X5 play

X5 Play – Xplora tuoteperheen edelläkävijä

Xplora X5 Play on suosituin kellopuhelinmallimme. Siitä löytyy kaikki tarvittava saumattomaan kommunikatioon ja se toimii oleellisena turvallisuustekijänä 5-10–vuotiaitten lasten arjessa. Tyylikäs muotoilu sopii myös alakouluikäisten ranteeseen ja kolme värivaihtoehtoa antavat tilaa tyylivalinnoille.

Osta nyt

 

 

Xgo2

XGO2 – Kaikki tarvittava menossa mukana

Xplora XGO2 malli on X5 mallin edullisempi pikkusisar. Siitä löytyy kaikki Xploralle oleellisimmat toiminnot, jotka takaavat arjen toimivuuden ja helpon kommunikaation. Lisäksi XGO2 puhelin on varusteltu pienellä taskulampulla, joka tuo iloa lasten leikkeihin.

Osta nyt

 

Mitä eroa Xplora malleilla on? tekniset tiedot

XMOVE

XMOVE – Aktiivisten elämäntapojen puolesta

Xplora tuoteperheen aikuisille sekä muille perheenjäsenille suunnattu älykello ja aktiivisuusranneke XMOVE tuo koko perheen yhteen liikunnan kautta. Xplora Goplay alustassa käyttäjä saa yhden Xplora kolikon aina 1000 askelta kohden. Kolikoilla voi lunastaa huikeita palkintoja Goplay kaupasta! XMOVE aktiivisuusrannekkeen avulla huoltajat voivat auttaa lasta keräämään askelia. Lue lisää Goplay alustasta täältä.

 

Osta nyt

 

Toiminnot ja tekniset ominaisuudet:

 

 

 • Vedenkestävä IP68 (alle 1,5 m / 30 min puhtaassa vedessä)
 • Sykemittari
 • Verenpaine ja -happipitoisuus
 • 160 mAh Akku
 • 1.3” TFT Näyttö
 • #GOPLAY yhteensopivuus
 • Bluetooth 4.0
 • Älypuhelimen kameran etälaukaisin
 • Puhelimen ilmoitukset
 • Aktiivisuusmuistutus
 • Veden juonnin muistustus
 • Urheilutila
 • Unen seuranta

Liity osaksi Xplora perhettä

Valitsitpa minkä mallin tahansa, olet jo ottanut valtavan askeleen kohti turvallisempaa ja toimivampaa lapsiperhearkea. Jo yli 100 000 perhettä Pohjoismaissa on valinnut lapselle Xplora kellopuhelimen älypuhelimen sijaan ja määrä vain kasvaa. Kun yhä useammalla lapsella on ranteessa kellopuhelin, myös paine älypuhelimen hankkimisesta vähenee. Juttele rohkeasti muiden vanhempien kanssa erilaisista vaihtoehdoista, kun lapsen ensimmäisen puhelimen hankinta tulee ajankohtaiseksi. On hyvin mahdollista, että muutkin ovat harkinneet lapselle kellopuhelimen hankkimista älypuhelimen sijaan.

 

Muista myös ihanat jälleenmyyjämme ja kokeile tuotetta paikan päällä! Tarkista myymäläsaatavuus lähimmän jälleenmyyjäsi nettisivuilta.

 

Gigantti        Verkkokauppa.com        Power

Euronics      Prisma