Tietoa meistä

Xplora – Ensimmäinen puhelin lapsellesi

Usein parhaat ideat syntyvät ratkaisuna ongelmaan. Näin myös Xploran tarina sai alkunsa: Huomasimme, ettei lapsille ole suunniteltu sopivia mobiililaitteita, jonka seurauksena yhä nuoremmat koukuttuivat älypuhelimiin. Halusimme tarjota markkinoille vaihtoehdon ja näin syntyi Xplora.

Norjassa kehittämämme Xplora 3S-puhelin on lapsille suunniteltu ranteessa pidettävä ensipuhelin, jolla voi soittaa, lähettää viestejä ja huoltaja voi seurata mm. lapsen sijaintia älypuhelinsovelluksesta. Xplorassa ei ole pääsyä internetiin tai pelejä. Keskityimme puhelimen ominaisuuksissa tärkeimpiin, jotta lapsille jäisi aikaa leikkiä.

Tuotteemme avulla haluamme edesauttaa sitä, että lapset saavat olla lapsia mahdollisimman pitkään. Se on myös sitä, mitä vanhemmat tutkitusti haluavat*.

Xplora perustettiin selkeällä tavoitteella ja visiolla: perheiden yhdistäminen samalla, kun lapset voivat tutkia maailmaa ja leikkiä keskeytyksettä. Useiden vuosien tutkimus- ja kehitystyön jälkeen ensimmäinen Xplora-tuote julkaistiin vuonna 2016. Uskomme vakaasti, että pieniä lapsia täytyy suojella näyttö- ja peliriippuvuudelta, sosiaalisen median haitoilta ja internetin sopimattomalta sisällöltä. Olemme aloittaneet #goplay liikkeen, joka kannustaa lapsia liikkumaan. Xplora yhtiöllä on toimistot Suomessa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Norjassa ja Ruotsissa, ja laajenee parhaillaan myös muihin Euroopan maihin. Maailmanlaajuisesti yli 350.000 käyttäjää ympäri maailmaa luottaa tuotteisiimme, ja tuotteet ovat arvostetuimpia, sekä luotettavimpia tuotteita omassa kategoriassaan.

*Lapset ja älypuhelinten käyttö, IROResearch 2019. Yhteistyössä Xplora Mobile Oy

Ota meihin yhteyttä

asiakaspalvelu@xplora.fi

Asiakaspalvelumme auttaa teitä arkisin maanantaista perjantaihin 9-17 välillä.

Lehdistö ja media

Mediatiedustelut ja haastattelupyynnöt:

Timo Vaskio
timo.vaskio@xplora.fi

Xplora uutisissa

«Suomalaisvanhemmat pelkäävät luuri kädessä kasvavien lasten onnellisuuden puolesta: ”He haluaisivat lasten olevan lapsia mahdollisimman pitkään”»

Lue lisää ja katso video

«Missä iässä olisi hyvä saada ensimmäinen puhelin? Tuore tutkimus: Joka kymmenennellä 4-5-vuotiaalla suomalaislapsella on älypuhelin»

Lue lisää ja katso video

”Leikki on lasten työtä – vanhemmat ovat huolissaan älypuhelinten roolista lasten elämässä”
Lue artikkeli

”Huolestuttava suuntaus lasten lasten älypuhelimen käytössä: ”Puhelin on jopa kavereita tärkeämpi””
Lue artikkeli

Xplora Arvostelut

 

Kellopuhelin Xplora sai palkinnon “Testin paras” TEK.NO:n testissä sen käyttäjäystävällisyyden, CE-hyväksynnän ja hinnan vuoksi.