Yksityisyyden suoja / Tietosuojakäytäntö – Xplora Technologies – XPLORA-palvelut [v.12.02.20]

Tämä Tietosuojakäytäntö on suomenkielinen käännös. Mikäli tämä käännös ja tietosuojakäytännön norjankielinen versio ovat ristiriidassa keskenään, sovelletaan silloin norjankielistä versiota. Tietosuojakäytännön norjankielinen versio:

https://xplora.no/personvern/

 

  1. Yleiset säännökset

Seuraavana voit lukea tietosuojalausunnon, jossa kuvataan henkilötietojen keräämistä ja käyttöä XPLORA-palveluissa.

XPLORA-palvelu ja sovellusalusta keräävät henkilökohtaisia ​​tietoja, kun käyttäjä (jäljempänä tekstissä kutsutaan ”sinä” tai ”Jäsen”) rekisteröityy XPLORA:n kanssa.

Henkilökohtaiset tiedot ovat tietoja, jotka tunnistavat tai voivat tunnistaa sinut tai lapsesi, kuten nimesi, osoitteesi, sijaintitiedot tai muut tiedot, jotka voivat olla kohtuullisesti yhteydessä tällaisiin tietoihin, ja jotka voidaan yhdistää tunnistettavissa olevaan henkilöön.

XPLORA-palvelu, joka koostuu XPLORA-puhelimesta, XPLORA-sovelluksesta ja SIM-kortista, on viestintäpalvelu, jonka avulla sinä ja muut valtuutetut voivat kommunikoida lapsesi kanssa. Palvelu sallii myös luvan saada tietoja lapsen sijainnista, sinulle ja muille, joille on annettu lupa. Tämä tekniikka toimii vain, jos keräämme ja käsittelemme tiettyjä henkilökohtaisia tietoja sinusta ja lapsestasi.

XPLORA-palvelu voi yhdessä mukana tulevien sovellus- ja matkapuhelinpalveluiden kanssa käsitellä, kerätä ja siirtää henkilökohtaisia tietoja, ja myös sijaintitietoja Xplora Technologiesi AS:lle (jäljempänä tekstissä Xplora Technologies tai me).

Tällainen yksityiskohtainen tiedonkeruu ja käyttö on ratkaisevan tärkeää XPLORA-palvelujen onnistuneelle toiminnalle.

Tietojemme keräämistä ja käyttöä käsitellään tiukkojen yksityisyydensuoja- ja turvallisuusohjeiden mukaisesti. Olemme korostaneet yksityisyyttä koskevia huolenaiheita XPLORA-palvelun kehittämisessä, emmekä kerää henkilökohtaisia ​​tietoja kuin tarvitsemme palvelumme toimimiseen.

XPLORA Mobile Oy ja Xplora Technologies ottavat yksityisyyden vakavasti. Noudatamme sovellettavia henkilötietolakeja, televiestintää koskevaa lainsäädäntöä ja EU:n GDPR:ää. Tietosuojalausunto on muutoin Suomen lainsäädännön alainen.

Teemme parhaamme suojellaksemme henkilökohtaisia ​​tietojasi toteuttamalla riittävät turvatoimet ja ilmoittamalla sinulle henkilötietojemme käsittelyn tarkoituksista ja menetelmistä sekä henkilötietojen suojelemiseksi toteuttamistamme toimista.

 

 

 

  1. Rekisterinpitäjä ja henkilötietojen käsittelijä. Pääsy, oikaisu ja poistaminen. Siirto ulkomaille.

Pohjoismaiden käyttäjille (Norja, Ruotsi, Tanska, Suomi ja Islanti) XPLORA Mobile AS, org. no. 814 499 022 on rekisterinpitäjä. XPLORA Mobile AS on tavoitettavissa osoitteessa kundeservice@pxplora.no, asiakaspalvelu@xplora.fi tai kundservice@xplora.se

Sinulla on oikeus ottaa yhteyttä johonkin näistä sähköpostiosoitteista, liittyen kysymyksiin GDPR:stä ja kansallisen henkilötietolainsäädännön mukaisista käyttöoikeuksista, oikaisusta ja tietojen poistamisesta.

Käytämme useita yhteistyökumppaneita, jotta XPLORA-palvelut toimivat:

Käytämme Erate AS:ää tiedonkäsittelijänä SIM-kortin käyttöön liittyviin liikennetietoihin. Nämä tiedot käsitellään ja varastoidaan Norjassa. Käytämme myös SMS-lähetyspalveluja Link Mobilityn kautta niiden palvelimella Norjassa. Käytämme Maksimer AS:än kehittämää sivua asiakkaiden ja tilausten rekisteröintiin, ja niillä on näin ollen pääsy henkilökohtaisiin tietoihin. Asiakaspalvelumme kyselyjen rekisteröintiin ja seurantaan käytämme Zendeskiä, ​​joka toimii pilvipohjaisen ”lipunmyynti”-järjestelmän toimittajana. Siksi henkilötietoja, jotka voidaan sisällyttää tiedusteluihin, jotka tulevat asiakaspalveluumme, säilytetään pilvessä sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa. Olemme tehneet Zendesk, Inc:n kanssa tietojenkäsittelysopimuksen henkilötietojen siirtämisestä Yhdysvaltoihin. Laskutus ja velkojen perintä tapahtuu Collectia CMS AS:n puolesta. SIM-korttimme Suomessa toimii Elisa Oyj:n verkossa.

 

Lisäksi käytämme XPLORA Technologies AS:ää tiedonkäsittelijänä XPLORA-sovellusten toimittamiseksi ja sen varmistamiseksi, että sovellus ja XPLORA-puhelin voivat kommunikoida keskenään. Luvan perusteella he ovat ottaneet Infomark Co Ltd:n, 360 Kids Guard Co Ltd:n ja Amazon Web Services -palvelun tietojenkäsittelijäkseen.

 

Kaikki tiedot ja henkilökohtaiset tiedot, joita käsitellään XPLORA-palvelun toimittamisessa sinulle Erate AS:n, Xplora Technologies AS:n ja Amazon Web Servicesin kautta, käsitellään ja tallennetaan joko Norjassa tai Amazon Web Services -palvelimissa Dublinissa (Irlanti) ja Frankfurtissa (Saksa).

Infomark Co Ltd, 360 Kids Guard Co Ltd, Amazon Web Services ja Zendesk Inc. ovat tietojenkäsittelijöitä meidän ja näiden laitteiden välisten tietojenkäsittelysopimusten mukaisesti.

 

  1. Kuvaus siitä, millaisia ​​henkilötietoja keräämme ja miten tietoja käytetään

 

XPLORA-palvelun tarjoamisen, tai liittyen palvelun tarjoamiseen ja laskutukseen sinulle, voimme kerätä tai käsitellä seuraavia tietoja sinusta ja lapsestasi, XPLORA-puhelimesta ja XPLORA-sovelluksesta:

Sijaintitiedot / Paikkatiedot

Nimesi

Puhelinnumero

Käyttäjänimi, sähköpostiosoite ja postiosoite, jos olet antanut sen.

SIM-kortin liikennetiedot

Kirjautumistiedot XPLORA-palvelun käytöstä

IP-osoite, Mac-osoite ja mobiililaitteen tunnistenumero (laitteen tunnus tai IMEI-koodi)

Sisäänkirjautumiset ja virheelliset yritykset kirjautua palveluun

Niiden henkilöiden henkilöllisyys, jotka valtuutat ottamaan yhteyttä lapseen, mukaan lukien heidän puhelinnumeronsa.

Tiedot, jotka sinun on valittava palveluun, kuten lempinimi yhteystietoihin tai yhteystietoihin liittyvään kuva

Sinun sosiaaliturvatunnuksesi luottotarkastuksen yhteydessä ennen matkapuhelinliittymän luomista

Asiakaspalveluumme antamasi tiedot.

Oikeudellinen perusta näiden tietojen käsittelylle on täyttää sinuun liittyvä sopimus XPLORA-palvelun toimittamisesta.

Lisäksi käsittelemme henkilötietoja, jos sovellettava laki, määräykset, oikeudellinen prosessi tai hallituksen määräys edellyttävät sitä.

 

  1. Henkilötietojen käsittely, jos olet antanut suostumuksesi

 

Emme käsittele henkilökohtaisia tietojasi ilman suostumustasi markkinointitarkoituksiin. Jos suostumus on annettu, sinulla on oikeus peruuttaa se milloin tahansa.

 

  1. Henkilötietojen julkaiseminen

 

Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille lukuun ottamatta tiettyjä yksittäisiä erityistapauksia:

Voimme toimittaa henkilötietoja, mukaan lukien sijaintitiedot, hätäpalveluille, jos tähän on hyviä syitä.

Lisäksi annamme henkilökohtaisia tietoja, jos sovellettava laki, oikeudellinen prosessi tai määräys vaatii meitä tekemään niin.

Voimme myös kerätä dataa ja tietoja asiakkaiden palvelun käytöstä ja toimittamaan sen yhteistyökumppaneillemme XPLORA-palvelun parantamiseksi. Kootut tiedot ovat tilastoja eivätkä sisällä tietoja, jotka voivat tunnistaa sinut.

Varmistamme, että XPLORA-palvelussa SIM-korttiin liittyvän puhelinnumeron haltijaa koskevia tietoja ei toimiteta hakemistopalveluihin.

 

  1. Henkilötietojen poistaminen

 

Sijaintitiedot poistetaan 72 tunnin kuluttua.

SIM-korttien käyttöön liittyvät liikennetiedot tai nimettömät tiedot poistetaan 3 kuukauden kuluttua.

XPLORA-tilisi, tilitiedot mukaan lukien, poistetaan 45 päivän kuluttua tilisi sulkemisesta. Tämä on ns. pysäytysaika, jolloin tiedot eivät ole käytettävissäsi. Voit aktivoida tilisi uudelleen näiden 45 päivän aikana. 45 päivän kuluttua kaikki tiliisi liittyvät tiedot poistetaan, eikä tiliäsi voida aktivoida uudelleen.

Muut asiakkaan tiedot matkapuhelimen liittymästä poistetaan 6 kuukautta sen jälkeen, kun liittymäsi on lopettanut liikenteen tuottamisen.

Chat-viestit
Chat-viestihistoria säilytetään kuukauden ajan ja poistetaan automaattisesti sen jälkeen.

 

  1. Tietosuojalausunnon muutokset

 

Jos oikeudelliset ja lainsäädännölliset muutokset, tietoturvateknologia tai muut olosuhteet edellyttävät, että tietosuojalausuntoon tehdään merkittäviä muutoksia, ilmoitamme sinulle hyvissä ajoin tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Vähäiset muutokset tietosuojakäytäntöömme julkistetaan sivuillamme.