Entistä edullisempi Xplora XGO2 puhelin

Uusi XPlora XGO2

 

Uusi Xplora XGO2 lasten puhelin on täällä

Xplora on älykelloa ja älypuhelinta fiksumpi valinta lapselle! Uusi Xplora XGO2 lasten puhelin on entistä edullisempi vaihtoehto perheille, joissa helppo yhteydenpito ja turvallisuus ovat tärkeimmät ominaisuudet, joita lapsen ensipuhelimelta odotetaan. Kellopuhelimesta on saatavilla kaksi eri väriä: koko musta sekä pinkki-musta. Kaikki Xplora kellopuhelimet ovat varusteltu mm. GPS-toiminnoilla, askelmittarilla, kameralla, SOS-painikkeella ja tietenkin puheluilla ja ääniviestimahdollisuudella. XGO2 täyttää kaikki GDPR-vaatimukset, jotta voit luottaa siihen, että lapsi saa taatusti turvallisen johdatuksen mobiilimaailmaan.

Turvaa lapsiperheen arkeen

Kuten ennenkin Xplora kellopuhelimella ei pääse nettiin tai käsiksi peleihin, someen tai haitalliseen sisältöön. Uskomme että lapset saavat ruutuaikaa yllin kyllin ilman omaakin älylaitetta ja siksi koko netti on poistettu kellopuhelimesta. Lasten netinkäyttöä on helpompi valvoa, kun omalla puhelimella ei pääse käsiksi netin sisältöihin. Xplora kannustaa lapsia fyysiseen aktiivisuuteen #goplay alustan avulla. Näin viikoittainen ruutuaika saa tasapainoa.  Vinkkejä lapsen ruutuajan hallintaan löydät mm. tästä blogipostauksesta.

Xplora XGO2:ssa on sisäänrakennettu askelmittari, joka seuraa lapsen päivittäisiä askeleita. Askelilla lapsi tienaa Xplora-kolikoita, joilla voi lunastaa tuotepalkintoja ja pelejä Goplay alustassa. Alustan tarkoituksena on motivoida lapsia fyysiseen aktiivisuuteen. Osallistumalla Goplay kilpailuihin, lapsi voi voittaa hienoja palkintoja! Sinun tarvitsee vain hankkia Xplora-laite, kirjautua sisään Goplay-palveluun ja olla aktiivinen! Uusi Xplora XGO2 lasten puhelin on entistä edullisempi valinta aktiiviselle perheelle!

Xplora kellopuhelinta hallitaan huoltajien Xplora sovelluksen kautta. Sovelluksella voit mm. hallita kuka voi ottaa yhteyttä lapseen ja päinvastoin; kenelle lapsi voi soittaa ja lähettää ääniviestejä. Lisäksi sovelluksessa näet aina lapsen reaaliaikaisen sijainnin kellopuhelimen GPS:n ansiosta. Koska Xplora pysyy aina ranteessa mukana eikä esim. jää lojumaan puiston laidalle leikkien huumassa, voit olla varma että lapseen saa aina helposti yhteyden.

Xplora on täydellinen valinta noin 4–11 vuotiaille lapsille. Alle kouluikäisillä Xplora toimii pääasiassa lisäturvana ulkoilun ja itsenäistymisen harjoittelun yhteydessä. Alakouluikäisillä Xplora korvaa älypuhelimen ja tarjoaa helpon ja turvallisen tavan pitää yhteyttä läheisiin, kun elinpiiri laajenee. Monet Xploran hankkineet vanhemmat ovat harmitelleet, etteivät hankkineet lapselle kellopuhelinta aiemmin. Lue miten Xplora lasten puhelin soveltuu eri ikäisille lapsille. 

Osta Uusi XGO2 puhelin täältä!

uusi Xplora XGO2 lasten puhelin värissä pinkki

Miten uusi Xplora XGO2 ja X5 Play lasten puhelin eroavat toisistaan?

Uusi Xplora XGO2 on edeltäjään edullisempi malli. Vaikka kyseessä on X5 Play kellopuhelimen pikkusisarus, löytyy kellopuhelimesta kaikki ne oleelliset toiminnot, joista Xploraa kehutaan. Molemmissa älykelloissa on puhelu- ja ääniviestitoiminnot, GPS-seuranta ja askelmittari. Uuden XGO2 mallin kamera on resoluutioltaan edeltäjiään hieman pienempi, mutta lapsen ranteeseen sopivalta pieneltä 1,4 tuuman näytöltä otoksia on kyllin hyvä ihastella. Toisin kuin X5 Playssä, XGO2 kellopuhelimessa ei ole videotoimintoa. Lisäksi XGO2 puhelimessa on hieman pienempi akun kapasiteetti, muisti sekä vedenkestävyysluokitus. Täysin uutena ominaisuutena XGO2 puhelimesta löytyy pieni taskulamppu! Kuten aina, Xplora noudattaa GDPR-asetuksia, joten sinun ei tarvitse huolehtia lapsen kellopuhelimen käytöstä tai esim. lapsen ottamien kuvien joutumisesta internetiin.

Kattavasti kokemuksia ja fiiliksiä Xplora kellopuhelimista osana lapsiperheen arkea voit lukea mm. Puutalobaby blogista. Huippuluokan Xplora X5 Play -mallimme voit ostaa klikkaa tästä.

 

Miten XGO2 ja X5 Play eroavat toisistaan?