Erot eri kellopuhelinmallien välillä

Artikkelikuvat blogeihin 2

Jokaisen Xplora-kellopuhelinmallin takana on missiomme varmistaa lasten turvallinen siirtyminen digitaaliseen maailmaan. Jokainen kellopuhleinmalli on suunniteltu tukemaan aktiivista ja seikkailullista elämäntyyliä sekä tasapainottamaan aikaa leikin ja ruutuajan välillä. 

Sen sijaan, että kävisimme läpi loputtoman listan ominaisuuksia, kerrottakoon, että jokainen malli sisältää kaikki rakastetut Xploran perusominaisuudet. Et siis voi valita väärin. Kuitenkin lapsen elämän eri vaiheet, kiinnostuksen kohteet ja kehitys voi vaikuttaa kellomallin valintaan.

Aloitetaan käsittelemällä ominaisuudet ja toiminnot, jotka löytyvät jokaisesta kellomallista.

 

Untitled 1000 × 563 px 2
Anna lasten tuntea ylpeyttä itsenäisyydestä, tavata ystäviä, pitää hauskaa ja kokea omia seikkailuja – Xplora huolehtii lopusta!

Yhteiset ominaisuudet

Xploran kellopuhelimilla voit tehdä paljon muutakin kuin katsoa aikaa; ne mahdollistavat yhteydenpidon, tuovat turvaa sekä lapselle että huoltajalle, ja ne on suunniteltu nimenomaan lapsille. Tässä ovat listattuna kaikkien Xplora-mallien tarjoamat ominaisuudet:

 

Puhelut ja viestit: Pidä yhteyttä puheluiden, viestien ja ääniviestien avulla, vain ennalta hyväksyttyjen kontaktien kanssa turvallisuuden takaamiseksi.

GPS ja turva-alueet: Reaaliaikaisen sijainnin seuranta varmistaa, että tiedät missä lapsesi leikkii. Huoltajan sovelluksessa voit myös määrittää turva-alueita. Saat sovellukseen ilmoituksen, kun lapsi saapuu tai poistuu turva-alueelta. ja asetettavat turva-alueet varmistavat

SOS-toiminto: Pitämällä kellon virtapainiketta pohjassa vähintään 10 sekunnin ajan, kello soittaa automaattisesti huoltajalle. 

Koulutila: Asettamalla kellopuhelimen koulutilaan kello toimii tavallisena rannekellona eikä siten häiritse esimerkiksi oppituntien aikana. 

Aktiivisuuden seuranta ja palkinnot: Kellon sisäänrakennettu askelmittari kannustaa terveelliseen elämäntapaan. Otetut askeleet voidaan muuttaa kolikoiksi Xploran aktiviteettialustalla. Kolikoilla voi osallistua hauskoihin haasteisiin ja lunastaa palkintoja.

Turvallinen teknologia: Ei suoraa pääsyä internetiin tai sosiaaliseen mediaan eikä koukuttavia pelejä.

Huoltajan sovellus: Xplora-sovelluksen mahdollistaa kellon asetusten ja rajoitusten hallinnan. Voit määrittää yhteystietoja ja asetuksia sekä nähdä, missä lapsesi on leikkimässä.

 Kestävyys ja luovuus: Xploran kellopuhelimet on rakennettu kestämään lasten leikkejä. Jokaisessa kellossa on myös kamera hauskojen hetkien tallentamiseen.

Valitessasi Xploran kellopuhelimen annat lapsellesi loistavan kumppanin, joka turvaa heidän ensiaskeleensa digitaalisen maailmaan.

Xplora X6Play 3

Eri kellomallien erot

Tässä ovat kunkin mallin ainutlaatuiset ominaisuudet, jotka helpottavat sinua ja perhettäsi valitsemaan oikean laitteen.

XGO3 – Perustason kellopuhelin

Edullinen hinta: XGO3 on edullisin Xploran kellopuhelin, mutta se sisältää kaikki perusominaisuudet. Saat upean laitteen edulliseen hintaan.

Kestävä kumppani: Tämä kello kestää leikkejä menemättä helposti rikki, olitpa sitten leikkikentällä tai takapihalla.

– Pitkäkestoista hauskuutta: Erinomaisen akunkeston ansiosta leikit voivat jatkua entistä pidempään.

Värivaihtoehdot: Valitse suosikkivärisi kolmesta eri väristä näyttääksesi tyylisi.


Xplora X6Play älykello

Osta ja lue lisää XGO3-kellopuhelimestamme täältä!

X6Play – Premium-kellopuhelin

Personoi:  Jokainen lapsi on ainutlaatuinen, joten miksi heidän kellopuhelimensa ei olisi?

X6Play mahdollistaa erilaisten värivaihtoehtojen yhdistelyn, joten lapsi voi personoida kellonsa mielensä mukaan. 

– Kuvaa myös videoita: X6Playn kameralla voit tallentaa muistot valokuvien lisäksi videolle.

– Tallenna enemmän muistoja: X6Playssa on paljon tilaa, joten sinun ei tarvitse valita, mitkä kuvat tai videot haluat säilyttää. Voit säilyttää kellossa jopa 10 000 korkearesoluutioista kuvaa.

Näytön koko ja tyyppi: Tässä mallissa on suurempi 1,52″ TFT-näyttö 360 x 400 resoluutiolla, joka varmistaa laajan ja selkeän näytön.

– Prosessori ja piirisarja: Qualcomm 2500 -piirisarja ja 1,2 GHz Quad-core ARM Cortex A7 -prosessori tarjoavat luotettavan suorituskyvyn, joka on räätälöity lasten päivittäisiin tarpeisiin, tasapainottaen suorituskyvyn ja akunkeston.

Miksi X6Play on parempi kuin XGO3 tai edeltäjänsä X5 Play?

→ Korkeamman resoluution (360×440) näyttö animaatioilla

→ Nopeampi prosessori (1,2Ghz Quad-core)

→ Parempi akunkesto (880mAh)

→ Tarkempi GPS kuin X5 Playssa

→ Parempi kamera! (5MP vs. 2MP)

→ Parempi integraatio aktiviteettialustan kanssa. Mahdollisuus ladata uusia kellotauluja ja soittoääniä.

→ Suurempi tallennustila (8GB)

→ Mahdollisuus personoida ja räätälöidä tuote omannäköiseksi

 

Osta ja lue lisää X6Play-kellopuhelimestamme täältä!

X6Pro – Edistynein kellopuhelin

– Uskomattoman selkeä näyttö: Kuin minitelevisio ranteessa, 390×390 AMOLED-näyttö tarjoaa terävämpiä ja eloisampia kuvia kuin TFT-näytöt. AMOLED-teknologia parantaa myös akun tehokkuutta korkeasta resoluutiosta huolimatta.

– Salamannopea nopeus:  X6Pro on suunniteltu nopeutta ja tehokkuutta varten, tehden siitä yhden edistyneimmistä älykelloista lapsille. Qualcomm 4100 -piirisarja ja  2GHz Quad-core ARM Cortex A53 -prosessori varmistavat sujuvamman käytön, nopeammat lataukset ja paremman suorituskyvyn.

– Kristallinkirkas ääni: Ääni on niin selkeä, että voit kuulla jokaisen naurun, piippauksen ja musiikkinuotin kuin ystäväsi olisivat aivan vieressäsi.

– Akun kesto: Vaikka 760 mAh akku saattaa vaikuttaa pienemmälta kuin muissa malleissa, AMOLED-näytön ja uuden piirisarjan tehokkuus takaavat, että X6Pro voi tarjota jopa 72 tuntia valmiusaikaa.

– Muotoilu: X6Pro on tyylikäs ja moderni, ja sitä voi tuunata värikkäillä näytönsuojilla (pinkki, lime, sininen).

– Videopuhelut (tulossa myöhemmin): Pidä yhteyttä läheisiin videopuheluiden avulla, mikä tekee jokaisesta keskustelusta entistä merkityksellisemmän (Videopuhelut ei ole vielä käytössä vaan ominaisuus päivitetään laitteisiin myöhemmin ohjelmistopäivityksen kautta.)

Xploran aktiviteettialusta

Me Xploralla uskomme, että lapsia tulisi rohkaista pysymään aktiivisena ja tutkimaan heitä ympäröivää maailmaa. Xploran maine johtavana kellopuhelinvalmistajana on mahdollistanut edelläkävijyyden tällä saralla. Hyödynnämme vallankumouksellista palkitsemisjärjestelmää, jossa lapset saavat tuhatta ottamaansa askelta vastaan yhden Xplora-kolikon. Xplora-kolikoita voi käyttää Xploran aktiviteettialustalla esimerkiksi vaihtamalla ne peliaikaan tai ostamalla upeita tuotepalkintoja huutokaupasta.

Yhteenveto ominaisuuksista ja eroista´

– X6Pro erottuu edistyneellä teknologiallaan, mukaan lukien nopeampi prosessori, AMOLED-näyttö ja uusin käyttöjärjestelmä. Se sopii erinomaisesti teknologiatietoisille lapsille ja huoltajille, jotka etsivät ensiluokkaista kellopuhelinta.

– X6Play tarjoaa personointimahdollisuuden, suuremman näytön ja kestävän akun, ja se sopii lapsille, jotka rakastavat ilmaista tyyliään ja pysyä aktiivisina.

– XGO3 on täydellinen valinta perheille, jotka etsivät edullista kellopuhelinta ilman kompromisseja laadun tai kestävyyden suhteen. Se on suunniteltu nuorten seikkailijoiden täydelliseksi kumppaniksi, tarjoten olennaiset ominaisuudet kestävässä ja lapsiystävällisessä paketissa.



 

NEW Comparison wide version FI

Minkä Xploran valitset? Klikkaa itsesi tästä suoraan ostoksille!

Toivottavasti olet nyt paremmin valmistautunut tekemään valinnan tarpeittesi ja käyttötarkoituksesi perusteella. Muista katsoa kellon lisäksi tarvikkeet, kuten näytönsuojat ja varavirtalähde täältä.

Löydät kellopuhelimet myös GigantistaPowerista ja Verkkokauppa.comista.