Erot eri kellopuhelinmallien välillä

Mitkä ovat merkittävimmät erot XGO3:n ja X6Playn välillä? Ja miksi molemmat ovat parempia kuin edeltäjänsä? Olemme koonneet tähän artikkeliin yleiskatsauksen suurimmista eroista ja ominaisuuksista näiden mallien välillä.

Vuodesta 2016 lähtien Xploran visio on ollut suunnitella ja kehittää paras mahdollinen kellopuhelin, joka ottaa huomioon lapsen tarpeet ja toimii innovatiivisena oppaana digitaaliseen maailmaan. Kuudennen sukupolven Xplora-kellopuhelimien osalta olemme erittäin ylpeitä voidessamme esitellä ensimmäisen täysin itse suunnittelusta tuotantoon valmistamamme kellopuhelimen.

 

Valikoimassamme on siis tällä hetkellä kaksi eri mallia:

XGO3 – edullinen perustason kellopuhelin, jossa on mukana kaikki suositut Xploran perusominaisuudet.

X6Play – premium-malli, jossa yhdistyy tehokkuus ja lukemattomat mahdollisuudet personoida tuote juuri itsensä näköiseksi.

XGO3 – Turvallinen alku digitaaliseen maailmaan

XGO3 on Xploran edullisin, mutta erinomainen tuote ominaisuuksiltaan. Älä anna hinnan hämätä, sillä XGO3 sisältää kaikki tutut ja suositut ominaisuudet täyttäen sekä vanhempien että lasten tarpeet aina puheluista sijainnin seurantaan. XGO3 ponnistaa edellisten XGO-tuotteiden menestyksestä ja se sisältää kaikki huippuluokan Xplora-komponentit edulliseen hintaan.

XGO3 on vettähylkivä, joten se kestää pienet vesiroiskeet, mutta suosittelemme ottamaan kellon pois uinnin, kylvyn ja suihkun ajaksi. XGO3:n akun kapasiteetti on 850 mAh ja sen kesto valmiustilassa on noin 72 tuntia. Tuotepakkauksessa on mukana esiasennettu SIM-kortti Xploralta, joten tuote on heti valmis käyttöönotettavaksi.

XGO3-kellopuhelimessa on sisäänrakennettu askelmittari, mikä motivoi lapsia liikkumaan enemmän. Otetut askeleet voidaan vaihtaa Xploran aktiviteettialustalla kolikoiksi, jotka voi vaihtaa peliaikaan tai joilla voi ostaa mahtavia tuotepalkintoja huutokaupasta. XGO3 on saatavilla viidessä herkullisessa värissä ja se on räätälöity juuri lapsen ja huoltajan tarpeet huomioon ottaen.

Lapsille suunniteltu XGO3-kellopuhelin tarjoaa turvallisen alun digitaaliseen maailmaan, ja se sisältää kaikki tärkeimmät ominaisuudet turvallisen itsenäistymisen harjoitteluun. Se tarjoaa mukavuutta, hauskanpitoa ja turvallisuutta koko perheen jokapäiväiseen elämään. Hyvän yhteyden ansiosta lapset voivat tutustua maailmaan turvallisesti ja pysyä yhteydessä ystäviensä sekä läheistensä kanssa milloin tahansa.

Anna lasten tuntea ylpeyttä itsenäisyydestä, tavata ystäviä, pitää hauskaa ja kokea omia seikkailuja – Xplora huolehtii lopusta!

XGO3-kellopuhelimen ominaisuudet:

 • Puhelut
 • Chat- ja ääniviestit, emojit
 • GPS sijainnin seuranta turva-alueilla
 • Koulutila
 • Askelmittari, sekuntikello ja hälytykset
 • 2MP kamera ja kuvagalleria
 • Xploran aktiviteettialusta

Mikä on uutta verrattuna XGO2:een?

→ Korkea laatu paremmalla hinta/laatusuhteella

→ Parempi akun kesto

→ Luotettavampi ja parempi teknologia

→ Tarkempi GPS

→ Parempi kamera

Osta ja lue lisää XGO3-kellopuhelimestamme täältä!

X6Play – Tehokkaampi. Persoonallisempi.

Jokainen lapsi on ainutlaatuinen – siksi myös heidän kellopuhelimensa on.

Kun Neil Armstrong laskeutui ensimmäisen kerran Kuuhun, kyseessä oli merkittävä hetki koko ihmiskunnalle. Monella tapaa voisi sanoa, että X6Play on meidän oma kuulaskeutumisemme. Kyseessä on entistä tehokkaampi ja persoonallisempi kellopuhelin lapsille, joka eroaa selkeästi kilpailijoistaan – uusi premium-mallimme! Tällä vanhemmille helpolla valinnalla on suuri merkitys lasten elämään.

X6Play on leikkisä, tehokas ja persoonallinen kellopuhelin! Teknisesti se on ottanut suuren harppauksen tulevaisuuteen. X6Playn avulla pääset nauttimaan nopeammasta prosessorista, tarkemmasta ja kirkkaammasta näytöstä, paremmasta akunkestosta sekä äänenlaadusta. X6Playssa on myös entistä suurempi tallennustila, jonne mahtuu jopa 10 000 korkearesoluutioista kuvaa, jotka on otettu upealla sisäänrakennetulla 5 megapikselin kameralla!

Xplora on valmistanut yli miljoona kellopuhelinta ympäri maailman. Vanhemmat luottavat meihin ja lapset rakastavat kellopuhelimiaan! Pyrimme tekemään jokapäiväisestä elämästä helpompaa, hauskempaa ja aktiivisempaa koko perheelle. X6Play sisältää kaikki tunnetut Xplora ominaisuudet joita sekä lapset että aikuiset rakastavat:

 • Puhelut ja viestit
 • Ääniviestit
 • Askelmittari
 • GPS
 • Koulutila
 • Turva-alueet
 • Hälytykset
 • SOS
 • Ei pääsyä nettiin tai someen
 • Huoltajien sovellus
 • Xploran aktiviteettialusta

Vaihda, sekoita ja yhdistele!

Sen lisäksi että X6Play on tehokkaampi kuin XGO3 tai muut kellopuhelimet markkinoilla, se tarjoaa ainutlaatuiset personointimahdollisuudet.

X6Play premium-kellopuhelin sisältää uskomattomat personointimahdollisuudet, joiden avulla saat kellopuhelimesi näyttämään juuri sellaiselta kuin itse haluat. Olemme lanseeranneet Colour Party-tarvikepakkaukset, jotka mahdollistavat jopa 3400 eri väriyhdistelmää, joista valita mieleisesti. Elämme modernissa maailmassa, jossa lapset rakastavat näyttää tunteensa ja sen millaisia he oikeasti ovat.

Tämän vuoksi olemme mahdollistaneet eri tapoja personoida oman kellopuhelimesi värikkäillä rannekkeilla, kehyksillä ja silmukoilla. Eri tarvikkeita on helppo vaihtaa, sekoittaa ja yhdistellä. Yhtenä päivänä sinulla voi olla pinkki kello ja seuraavana vihreä!

Joten, minkä värin valitset tänään?

Miksi X6Play on parempi kuin XGO3 tai edeltäjänsä X5 Play?

→ Korkeamman resoluution (360×440) näyttö animaatioilla

→ Nopeampi prosessori (1,2Ghz Quad-core)

→ Parempi akunkesto (880mAh)

→ Tarkempi GPS kuin X5 Playssa

→ Parempi kamera! (5MP vs. 2MP)

→ Parempi integraatio aktiviteettialustan kanssa. Mahdollisuus ladata uusia kellotauluja ja soittoääniä.

→ Suurempi tallennustila (8GB)

→ Mahdollisuus personoida ja räätälöidä tuote omannäköiseksi

 

Osta ja lue lisää X6Play-kellopuhelimestamme täältä!

Ominaisuudet kaikissa Xplora kellopuhelimissa

Huoltajan sovellus

Kaikkia Xploran kellopuhelimia hallinnoidaan huoltajan sovelluksesta, mikä takaa sen että huoltajalla on aina kokonaisnäkymä ja kontrolli kellon käytöstä. Sovelluksen kautta kelloon lisätään kontaktit, joihin se voi olla yhteydessä. Kukaan muu kuin huoltajan ennalta määritellyt kontaktit ei voi olla kellon kanssa yhteydessä.  Kellon reaaliaikainen sijainti näkyy myös sovelluksesta ja siellä voidaan määrittää turva-alueet, koulutila ja hälytykset.

Xploran aktiviteettialusta

Me Xploralla uskomme, että lapsia tulisi rohkaista pysymään aktiivisena ja tutkimaan heitä ympäröivää maailmaa. Xploran maine johtavana kellopuhelinvalmistajana on mahdollistanut edelläkävijyyden tällä saralla. Hyödynnämme vallankumouksellista palkitsemisjärjestelmää, jossa lapset saavat tuhatta ottamaansa askelta vastaan yhden Xplora-kolikon. Xplora-kolikoita voi käyttää Xploran aktiviteettialustalla esimerkiksi vaihtamalla ne peliaikaan tai ostamalla upeita tuotepalkintoja huutokaupasta.

Yhteenveto

Et voi tehdä väärää valintaa valitsemalla lapsellesi Xploran kellopuhelimen! Xplora on luotetuin kellopuhelinvalmistaja markkinalla. Jos tarvitset yksinkertaisen ja nopean tavan pysyä yhteydessä lapseesi, joka on harjoittelemassa itsenäisyyttä ja tutkimassa maailmaa, sekä motivoida lastasi olemaan aktiivisempi – XGO3 on juuri se mitä perheenne tarvitsee!

Jos taas kaipaatte enemmän tehoa, paremman näytön ja akunkeston, enemmän tallennustilaa ja entistä paremman kameran, tällöin suosittelemme valitsemaan X6Playn. Se on hieman XGO3 kalliimpi, mutta se vie kellopuhelimen teknologian seuraavalle tasolle ja mahdollistaa monet personointimahdollisuudet.

Yhteenveto ominaisuuksista ja eroista

xplora kellopuhelinmallien erot

 

Kumman valitsette? Alta pääset suoraan ostoksille!

 

Toivottavasti olet nyt paremmin valmistautunut tekemään valinnan tarpeittesi ja käyttötarkoituksesi perusteella. Muista katsoa kellon lisäksi tarvikkeet, kuten näytönsuojat ja varavirtalähde täältä.

Löydät kellopuhelimet myös GigantistaPowerista ja Verkkokauppa.comista.