Mitä eroa eri Xplora kellopuhelinmalleilla on?

Valikoimassamme on tällä hetkellä kolme eri mallia: X5 Play, XGO3 ja XMOVE. Saamme jatkuvasti tiedusteluja eri mallien ominaisuuksista ja eroavaisuuksista, joten olemme koonneet teille yleiskatsauksen suurimmista eroista eri mallien välillä.

 

Xplora X5 Play – tuoteperheen edelläkävijä

Ikäsuositus: 5+

Älykello puhelintoiminnolla

Xplora X5 Play on suosituin kellopuhelinmallimme. Siitä löytyy sekä soitto- että viestitoiminto ja se toimii oleellisena turvallisuustekijänä 5-10–vuotiaiden lasten arjessa. Kello voi vastaanottaa perinteisiä tekstimuotoisia tekstiviestejä, mutta kellosta itsestään ei voi vastata niihin. Kellosta voi lähettää valmiiksi asennettuja viestejä, emojeita ja ääniviestejä vain huoltajan sovellukseen. Puhelut ja niiden vastaanottaminen onnistuu kaikilta ennalta määritellyiltä yhteystiedoilta.

Tyylikäs muotoilu sopii myös alakouluikäisten ranteeseen ja kolme värivaihtoehtoa antaa tilaa tyylivalinnoille.

Osta ja lue lisää X5 Play -älykellostamme täältä!

Älykäs GPS

Kellopuhelimen sisäänrakennetun GPS:n avulla näet, missä lapsesi liikkuu. Tämän toiminnon avulla voit seurata lastasi hänen leikkiessään itsenäisesti myös vähän kauempana kotoa. Huoltajien sovelluksessa voit luoda myös turva-alueita lapselle. Turva-alue voi olla esimerkiksi koulu, oma koti, ystävän koti tai läheinen leikkipaikka. Saat huoltajan sovellukseen ilmoituksen aina, kun lapsi lähtee tai saapuu määritellylle turva-alueelle.

Koulutila

Jotta kello ei häiritse oppituntien aikana, voit asettaa kellon koulutilaan. Koulutilassa Xplora toimii vain askelmittarina ja rannekellona eli lapsi ei voi ottaa kuvia, kuunnella musiikkia tai lähetellä emojisateita mummeille ja kummeille. Huoltajien sovelluksessa voit ajastaa koulutilan päälle ja pois esimerkiksi lapsen lukujärjestyksen mukaan.

Kannustamme fyysiseen aktiivisuuteen!

Kello toimii myös askelmittarina laskien lapsen askeleet päivittäin. Tämä on yksi lasten suosikkiominaisuuksista ja se motivoi lapsia liikkumaan enemmän. Goplay-alustaan rekisteröitymällä, fyysiset askeleet muutetaan Xplora-kolikoiksi, joilla voi pelata pelejä tai ostaa tuotteita Goplay-huutokaupasta.

Lue lisää Goplaysta täältä.

Vapaa sosiaalisesta mediasta ja internetistä

Kellossa ei ole pääsyä nettiin, sosiaaliseen mediaan tai muihin sovelluksiin. Koska Xplora on lapsille tarkoitettu kellopuhelin, olemme keskittyneet siihen, mikä on lapsille tärkeää eli yhteydenpitoon läheisiin. Netin ja somen kautta lapset voivat törmätä sopimattomaan sisältöön, ja siksi olemme tietoisesti päättäneet jättää sen pois lapsille tarkoitetuista kellopuhelimestamme.

Kamera ja akun kesto

X5 Play on varustettu 2 megapikselin kameralla. Kameralla lapsi voi sekä ottaa kuvia että kuvata lyhyitä videoita. Koska kellossa ei ole sovelluksia, internetiä tai sosiaalista mediaa, voit vanhempana olla varma, että lapsesi kuvat säilyvät kellossa eikä ne päädy vääriin käsiin. Xplora X5 Play on vettähylkivä, joten se kestää pienet vesiroiskeet, mutta suosittelemme, että kello poistetaan uimisen, kylvyn ja suihkun ajaksi. Xplora X5 play on varustettu 800 mAh:n akulla ja sen valmiusaika on noin 72 tuntia.  Tuotepakkauksessa on mukana esiasennettu SIM-kortti Xploralta.

 

Osta ja lue lisää X5 Play-kellopuhelimesta täältä.

Xplora XGO3 – taloudellinen valinta

Ikäsuositus: 4+

Edullisemman luokan kellopuhelin

Kuten Xplora X5:lla, XGO3:lla voit myös soittaa ja vastaanottaa puheluita ennalta määritellyiltä yhteystiedoilta. Erona X5 malliin, XGO3 voi vastaanottaa vain huoltajan sovelluksesta lähetettyjä tekstimuotoisia viestejä, emojeja ja ääniviestejä.  Kellosta voi lähettää valmiiksi asennettuja viestejä, emojeja sekä ääniviestejä vain huoltajan sovellukseen.

GPS-toiminto myös XGO3:ssa!

Kuten X5 Playssa, myös XGO3:ssa on mahdollisuus seurata lasta kellon sisäänrakennetun GPS:n avulla ja huoltajan sovelluksessa voit määrittää turva-alueet lapselle. Saat ilmoituksen sovellukseen aina, kun lapsi saapuu tai poistuu turva-alueelta.

Osta ja lue lisää XGO3-kellopuhelimestamme täältä!

… ja koulutila!

Myös XGO3:ssa on mahdollisuus asettaa koulutila samaan tapaan kuin X5 Playssa. Koulutilan voi määrittää ja ajastaa huoltajan sovelluksessa.

Askelmittari

Myös Xplora XGO3:ssa on sisäänrakennettu askelmittari – ja se on mahdollista yhdistää Goplay-alustaan samoilla toiminnallisuuksissa kuin X5 Playssa.

Kamera ja akun kesto

XGO3:ssa on 2 megapikselin kamera, joka on yhtä hyvä kuin X5 Playssa. Merkittävimpänä erona erona X5:een on, että XGO3:lla voi ottaa vain perinteisiä kuvia eikä sillä ole mahdollista kuvata videoita. XGO3 on myös vettähylkivä, joten se kestää pienet vesiroiskeet, mutta suosittelemme ottamaan kellon pois uinnin, kylvyn ja suihkun ajaksi. XGO3:n akun kapasiteetti on 850 mAh, eli yhtä hyvä kuin X5 Playssa ja sen valmiusaika on myös noin 72 tuntia. Tuotepakkauksessa on mukana esiasennettu SIM-kortti Xploralta.

XGO3 on saatavana jopa viidessä eri värissä!

Osta ja lue lisää XGO3-kellopuhelimestamme täältä!

Ensisijaiset erot X5 Playn ja XGO3n välillä – lyhyt yhteenveto

Kuten olet ehkä huomannut, yhtäläisyyksiä on enemmän kuin eroja. Tässä vielä lyhyt yhteenveto kahden eri Xplora-mallin eroista.

  • XGO3:ssa on uudempi teknologia ja sitä on saatavana useammassa värissä kuin X5 Playta.
  • X5 Playlla on mahdollista kuvata videokuvaa, kun XGO3:ssa onnistuu vain perinteiset kuvat.
  • X5:lla voi vastaanottaa perinteisiä tekstimuotoisia tekstiviestejä, kun XGO3 voi vastaanottaa viestejä vain huoltajan sovelluksen kautta.

XMOVE – Aktiiviselle vanhemmalle tai vanhemmalle sisarukselle

Ikäsuositus: 12+ lapset ja aikuiset

Kieli: englanti

Koko perheen aktiivisuusranneke

Puhelimen sijaan XMOVE on nimenomaan aktiivisuusranneke. Se on varusteltu ominaisuuksilla kuten: askelmittari, sykemittari, unen seuranta ja aktiivisuushälytykset.

Toiminnot

XMOVE mittaa unen kestoa ja laatua, joita voit seurata Xplora-sovelluksessa. Lisäksi ranneke mittaa myös sykettäsi. Kuten muissakin malleissamme, XMOVE:ssa on myös askelmittari, joka laskee päivittäin otetut askeleet.

Lue lisää tai osta XMOVE täältä

Goplay-alusta

Myös XMOVE on mahdollista liittää Goplay-alustaan – ja koko perhe voi liikkua yhdessä! Goplay-alustassa kelloon tallennetut päivittäiset askeleet muunnetaan Xplora-kolikoiksi, joilla voi ostaa tuotteita Goplay-kaupasta. Voit käyttää kolikot joko itse tai siirtää ne toisen perheenjäsenen Xploraan. Näin voitte yhdistää voimanne ja kerätä kolikoita yhdessä!

Vedenkestävyys ja akun kesto

XMOVE on vettähylkivä, kuten muutkin Xplora mallimme eli se on suositeltavaa ottaa pois uimisen ja suihkun ajaksi. Akun kapasiteetti on 160 mAh, jonka aktiivinen käyttöaika on noin 5 päivää ja valmiustilassa jopa 10 päivää.  Aktiivisuusrannekkeeseen ei kuuluu SIM-korttia.

XMOVE on saatavilla kahdessa värissä: petroolinsininen ja vaaleanpunainen.

Lue lisää tai osta XMOVE täältä.

Ensisijaiset erot ja yhtäläisyydet X5 Playn, XGO3:n ja XMOVEn välillä

  • X5 Play ja XGO3 on suunnattu 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille, kun taas XMOVE on suunnattu yli 12-vuotiaille lapsille ja aikuisille.
  • XMOVE on saatavilla vain englanniksi.
  • XMOVE voidaan yhdistää puhelimeen, jolloin matkapuhelimesta tulevat viestit voidaan näyttää kellossa.
  • Xplora X5 Play ja XGO3 ovat kellopuhelimia, kun taas XMOVE on aktiivisuusranneke.
  • Kaikki mallit voidaan liittää Goplay-alustaan, jolloin koko perhe voi yhdessä kerätä kolikoita ja voittaa palkintoja aktiivisuudesta.
  • XMOVE ei vaadi SIM-korttia ja liittymää – kuten X5 Play ja XGO3.

 

Lue lisää Xplora X5 Playsta täältä.

Lue lisää ja osta XGO3 täältä.

Lue lisää tai osta XMOVE täältä

Löydät kellopuhelimet myös Gigantista, Powerista ja Verkkokauppa.comista.

 

Toivottavasti olet nyt paremmin valmistautunut tekemään valinnan tarpeittesi ja käyttötarkoituksesi perusteella. Muista katsoa kellon lisäksi tarvikkeet, kuten näytönsuojat ja varavirtalähde täältä.