Sosiaalisen median sisällöntuottajan Niko Oivan lapset pitävät yhteyttä Xploran avulla

Niko Oiva, rakennusalalla työskentelevä sosiaalisen median sisällöntuottaja kertoo humoristisesti olevansa täysin edesvastuuton neljän lapsen isä sekä yhden naisen puoliso. Perhe asuu Vehmaalla, jossa välimatkat ovat pitkiä ja joissa XGO3 -kellopuhelimen paikannusominaisuus on enemmän kuin tarpeen.

Isi Oiva 1

Erityisesti TikTokista ja Instagramista löytyvistä humoristisista videoistaan tunnettu Niko Oiva asuu neljän lapsensa sekä vaimonsa kanssa Vehmaalla, joka on pieni maaseutukunta noin 40 kilometrin päässä Turusta. Meno perheessä onkin usein hyvin vauhdikasta.

”Xploran kelloista on ollut todella paljon hyötyä, sillä on helppo paikallistaa perheen lapset täällä, jossa välimatkat kavereiden luokse ovat pitkiä. Sovelluksen avulla saa seurattua helposti, missä lapsi kulkee.”

 

Isi Oiva 2

Kellopuhelimen käyttöönoton helppous ilahdutti

”Xploran käyttöönotto oli varsin helppoa. Uuden kellon akku latautui todella nopeasti ja sen sai helposti aktivoitua oman puhelimen sovelluskaupasta löytyvällä sovelluksella”, Oiva toteaa ja vinkkaa vielä, että myös liittymän kellopuhelimeen sai hankittua suoraan Xploran kautta. Varsinkin Oivan tytär oli kellosta erityisen onnellinen, sillä hänellä ei ole ennestään ollut puhelinta käytössään.

”Xplora on ollut helppo ja kevyt siirtyminen yhteydenpitoon. Tytär oppi käyttämään kelloa todella nopeasti ja kellon pinkki väri vain kruunasi kaiken. Pojat valitsivat samanlaiset harmaat kellot, mutta ne erottuvat helposti toisistaan erilaisten taustakuviensa ansiosta.”

Kellopuhelin muistuttaa askartelemaan

”Kellon kanssa ei tule pelailtua tai oltua ruudun äärellä niin tiiviisti, vaikka on siinäkin paljon hauskoja ja inspiroivia ominaisuuksia. Se saattaa esimerkiksi muistuttaa askartelemaan jotakin”, Oiva sanoo.

”Suurin hauskuus on tällä hetkellä yhteydenpitomahdollisuuksissa sekä aktiivisuusmittarissa, joka saa lapset liikkumaan.”

Isi Oiva 3

Xplorassa voi luottaa akun kestoon

”Kellon yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on ollut sen akun kesto.” Oiva kuvailee kotinsa piha-aluetta suureksi ja pihalta on pääsy myös alueen metsiin. ”On hyvä, että ei tarvitse juurikaan miettiä akun kestoa, kun lapset ovat retkillään. Se riittää kyllä hyvin.”

Muita hyviä ominaisuuksia Oivan mielestä kellossa on se, että siinä ei oikeastaan tarvitse rajoittaa ruutuaikaa sekä se, että lapset ovat kellon ansiosta hyvin tavoitettavissa. ”Kello pysyy hyvin mukana ranteessa kaikissa arjen seikkailuissa.”

 

Lue lisää Xplorasta:

Tutustu ja osta XGO3-kellopuhelin

Lue lisää eri kellopuhelinmallien eroista

Viisi syytä hankkia kellopuhelin

Minkä ikäiselle kellopuhelin sopii?