Aktivoi Xplora ennen jouluaattoa!

X5 Play pakkauksessa jouluisten esineiden ympäröimänä.

kuva @karoliinasotti

Muista aktivoida lapsen Xplora ennen jouluaattoa!

Oletko ostanut lapselle ensipuhelimen joululahjaksi? On äärimmäisen tärkeää, että aktivoit Xploran ennen paketointia! Lahjojen avaaminen on koko aaton huipentuma, eivätkä lapset malta pitää sormiaan erossa uusista leluista, peleistä tai ennen kaikkea ihka omasta Xplora-puhelimesta. Jotta kaikki sujuisi jouluna sulavasti, on tärkeää, että aktivoit puhelimen ennakkoon.

Kolme askelta ennen Xploran paketoimista

1. Aktivoi liittymä, jos olet ostanut Xploran jälleenmyyjältämme

Jos ostit Xplora-puhelimen jälleenmyyjältä tai puhelin on muutoin vielä aktivoimatta, klikkaa tätä linkkiä: https://www.xplora.fi/aktivoi/

Jos ostit Xplora-puhelimen xplora.fi verkkokaupasta ja aktivoit esiasennetun SIM-kortin tilauksen yhteydessä, voit siirtyä suoraan kohtaan 2.

 

2. Lataa huoltajien Xplora-sovellus omaan älypuhelimeesi ja luo käyttäjä

App Store: TÄSTÄ

Google Play TÄSTÄ

Luo käyttäjätili sovellukseen omalla puhelinnumerollasi.

 

3. Lataa Xploran akku täyteen ja yhdistä se huoltajien sovellukseen

Avaa Xplora puhelin ja siirry sen asetuksista kohtaan QR-koodi. Huoltajien sovelluksella pääset skannaamaan tämän QR-koodin. Ongelmia QR-koodin kanssa? Kurkkaa vinkit täältä.

Seuraa ohjeita huoltajien sovelluksessa ja syötä lapsen puhelinnumero, jonka olet vastaanottanut aktivoinnin yhteydessä.  Ennen kun asettelet Xploran takaisin pakettiin, lataa sen akku täyteen, jotta malttamattomat sormet pääsevät testailemaan sitä heti jouluaattona. Olet valmis!

 

Löydät aktivointiohjeet myös Youtubesta. Katso video klikkaamalla tästä.

 

Lapset leipovat pipareita Xplora kellopuhelin ranteessa.

 

Kun muistat aktivoida Xploran ennen jouluaattoa, voimme auttaa sinua mahdollisissa ongelmatilanteissa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään osoitteessa: asiakaspalvelu@xplora.fi
Voit lisäksi ottaa meihin yhteyttä live chatin kautta arkisin klo 12-14. Chat löytyy verkkosivujemme oikeasta reunasta puhekuplakuvakkeen takaa. Jouluaattona Chat ja asiakaspalvelu on suljettu.

 

Me Xploralla toivotamme teille ihanaa joulun odotusta! Muistathan seurata meitä myös instagramissa, jotta pysyt ajan tasalla kilpailuista, uutuuksista sekä kaikesta hauskasta. ❤️ Jaa kuva lapsesta enismmäisen oman puhelimen kanssa ja merkitse kuvaan @xplora.fi.