Xplora Goplay

Lapset leikkivät piilosta

Mikä ihmeen Goplay?

Xplora Goplay on kaikille Xploran aktiivisille asiakkaille ilmainen alusta. Xplora Goplay motivoi perheitä liikkumaan enemmän, sillä fyysinen aktiivisuus palkitaan Goplay alustassa. Varsinkin viikoittaisen ruutuajan lisääntyessä teknologian kehityksen myötä, lasten riittävä fyysinen aktiivisuus ja ulkoilu on entistä tärkeämpää! Me Xploralla haluamme tarjota vastapainoa paikallaan ruudun ääressä vietetylle ajalle. Tarvitsetko vinkkejä ruutuajan hallintaan? Lue aikaisempi blogipostauksemme aiheesta: ”5 vinkkiä, joilla lapsen ruutuajan saa päättymään ilman konflikteja”

 

Haluamme innostaa lapsia liikkumaan ja leikkimään. Tiedämme kuitenkin, että lasten saaminen ulos ja liikkeelle voi toisinaan olla haasteellista. Sää ei esimerkiksi vaikuta houkuttavalta tai sisällä olevat iPadit, pelikonsolit ja muut laitteet vetävät puoleensa. Passiivisuus on meitä kaikkia koskettava haaste. Etenkin koronapandemian aikana lasten aktiiviuustaso on laskenut merkittävästi (Lähde HS). Olet joskus ehkä itsekin joutunut keräämään motivaatiota lenkkipolulle tai kuntosalille lähtemistä varten asettamalla itsellesi palkintoja aktiivisuudesta. Lenkin jälkeen katson vielä yhden jakson uutta sarjaa tai keitän kahvit.

Xplora goplay

Palkinnot motivoivat liikkumaan

Xplora Goplay alustassa lapsi tienaa yhden Xplora kolikon jokaista 1000 askelta kohden. Kaikissa Xplora kellopuhelimissa on sisäänrakennettu askelmittari, joka laskee lapsen askelia päivän mittaan. Saatat jopa yllättyä, miten paljon nuo pienet jalat liikkuvat päivän aikana! Goplay alustaan liittyneet lapset liikkuvat tilastojen mukaan yli 20% enemmän, kuin muut Xploraa käyttävät lapset.

tuhat askelta = yksi kolikko

Mihin kolikkoja voi käyttää?

Askelin tienatuilla Xplora kolikoilla voi osallistua erilaisiin kampanjoihin, pelata pelejä tai ostaa huikeita tuotepalkintoja. Goplay kauppaan lisätään viikoittain uusia palkintoja, joita lapsi voi ostaa omilla Xplora kolikoillaan. Mitä suurempi palkinto, sen ahkerammin ja kärsivällisemmin lapsen on säästettävä kolikoita sitä varten. Uuden XMOVE aktiivisuusrannekkeen avulla myös vanhemmat ja sisarukset voivat auttaa askelten keräämisessä. Aloita askelten kerääminen nyt, niin ehkä ensi jouluna joulupukin konttiin päätyy Xplora kolikoilla ostettu Nintendo Switch tai Lego City paketti!

Kurkkaa Goplay kaupan valikoimaan täältä.

Xplora tekee yhteistyötä johtavien viihdeytitöiden kanssa. Vaihtuvia kampanjoita tehdään yhteisytössä mm. lasten uutuus elokuvien kanssa, jolloin kampanjaan osallistuneilla lapsilla on mahdollisuus voittaa spesiaali palkintoja!

Xplora goplay motivoi liikkumaan

Xplora Goplay – rekisteröidy, liiku, voita palkintoja!

Xplora Goplay alustaan liittyminen on nopeaa ja yksinkertaista. Tarvitset vain Xplora kellon sekä käyttäjätunnukset Xplora (huoltajien) sovellukseen.

1.

Siirry osoitteeseen Goplay.myxplora.com

2.

Kirjaudu sisään Goplay alustaan käyttämällä samoja tunnuksia, joilla olet kirjautunut huoltajien Xplora sovellukseen.

3.

Pidä Xplora mukana ja kerää askelia Xploran askelmittariin! Seuraa kolikkojen kertymistä huoltajien sovelluksesta tai Goplay alustasta.

Eikö teillä vielä ole Xplora kellopuhelinta?

Tilaa Xplora joko lapselle kommunikaation välineeksi tai itsellesi aktiivisuutta lisäämään. Goplay alusta on ilmainen kaikille Xploran aktiivisille asiakkaille! Vertaile eri malleja ja osta omasi nyt.

Xplora kauppa