Suosittele Xploraa

Suosittele Xploraa

Löytyykö teiltä Xplora? Voit tienata jopa 600€ vuodessa suosittelemalla Xploraa ystäville.

Toivomme että Xplora on helpottanut perheenne arkea, tuonut turvaa sekä lisännyt lapsen fyysistä aktiivisuuta. Itse tuotteen lisäksi Xploran sujuvaan käyttöön liittyy huoltajien sovellus sekä Goplay alusta. Me Xploralla teemme päivittäin töitä sen eteen, että sekä tuotteen että sovelluksien käyttökokemus olisi mahdollisimman miellyttävä ja sujuva. Ilman aktiivisia asiakkaitamme, emme olisi kasvaneet ja kehittyneet siihen pisteeseen, jossa olemme nyt!

Annetaan lapsille 2 vuotta lisää lapsuutta

Haluamme antaa lapsille ”2 vuotta lisää lapsuutta”. Sosiaalinen media, netti, pelit ja kaikki muu älypuhelinten tuoma lapsille mahdollisesti haitallinen sisältö voi vielä odottaa – ainakin pari vuotta. Xploran ansiosta lapsen kädet pysyvät vapaina liikkumiselle, leikkimiselle ja luomiselle. Vanhemmat puolestaan saavat mielenrauhaa tietäessään, että puhelin pysyy lapsella aina ranteessa mukana ja GPS-ominaisuuksien ansiosta lapsen sijainti on aina helppo tarkistaa.

Suomessa lapset saavat ensimmäisen puhelimensa huomattavasti aikaisemmin kuin muualla Euroopassa.  Kun keskimäärin puhelin ostetaan lapselle 10-vuotiaana, Suomessa peli on jo menetetty ensimmäisen luokan alkaessa. Meistä se on aivan älytöntä ja siksi olemmekin kehitelleet vaihtoehtoisen tavan yhteydenpitoa ja turvallisuuden ylläpitoa varten.

Minkä ikäisille Xplora kellopuhelin sopii? Lue lisää aiheesta täältä.

Tienaa jopa 600€ vuodessa suosittelukampanjan kautta

Monet vanhemmat kokevat painetta puhelimen hankinnasta etenkin, kun lapsen elinpiiri laajenee mm. koulun alun yhteydessä. Auta meitä levittämään sanaa turvallisesta ja kätevästä vaihtoehdosta älypuhelimelle suosittelemalla Xploraa ystävillesi. Kiitoksena avustasi, Xplora tarjoaa sinulle 30€ palkkion aina, kun joku ystävistäsi ostaa X5 Play kellopuhelimen ja liittyy Xplora-perheeseen.

Ystäväsi saavat normaalihintaisesta X5 Play kellopuhelimesta 30€ alennuksen. WIN-WIN Voitte myöhemmin lisätä lasten puhelinnumerot Xplora yhteystietoihin, jolloin lapset voivat soittaa toisillensa Xplora puhelimilla. Voit tienata jopa 600€ vuodessa suosittelukampanjan kautta.

Olemassaoleva asiakkaamme, nouda oma suosituslinkkisi nyt ja aloita Xploran suosittelu!

Kirjaudu sisään ja ota talteen oma suosituslinkkisi

Suosittele Xploraa nyt!

 

Suosittele Xploraa osoitteessa minunsivu.xplora.fi

 

Osta nyt ja liity Xplora perheeseen

Kellopuhelimen ja huoltajien Xplora sovelluksen lisäksi Xplora asiakkaana pääset käsiksi suosittelukampanjaan ja Goplay alustaan. Lisäksi Xplora blogissa ja somekanavilla saat vertaistukea ja vinkkejä ruutuaikaan, aktiivisuuteen ja lasten hyvinvointiin liittyen. Xplora ei ole pelkkä puhelin, vaan kokonaisvaltaisesti lapsiperheen elämään vaikuttava kokonaisuus!

 

Seuraa meitä instagramissa ja jaa omat hetkesi Xplora kellopuhelimen kanssa. Muista tägätä kuviin @xplora.fi. Repostaamme parhaat kuvat! 😍

xplora.fi instagram