Suosittele Xploraa ystävälle

Suosittele Xploraa ystävälle

UUTTA! Oletko Xplora perheen jäsen, eli aktiivinen asiakkaamme? Olemme lisänneet uusia palkintoja suositteluohjelmaan!

 

Suosittele Xploraa ystävälle ja ansaitse palkintoja

 

Xplora helpottaa arkea ja palvelee monipuolisesti erilaisia tarjoituksia. Toisilla kellon GPS toimii turvallisuustekijänä osana yhteisiä ulkoiluhetkiä ja toisilla kellopuhelin mahdollistaa itsenäistymisen harjoittelun. Oli miten oli, Xplora antaa lapselle ainakin 2 vuotta lisää aikaa nauttia lapsuuden iloista ilman älypuhelimen haittavaikutuksia. Mitä useammalla lapsella kaveripiirissä ja koulussa on kellopuhelin, sen helpompaa älypuhelimen hankkimisen lykkääminen on. Ryhmäpaine on yksi suurimmista syistä älypuhelimen ostamiseen ja parhaiten sen voi välttää juttelemalla avoimesti muiden vanhempien kanssa. Nyt kun Xplora on perheellenne tuttu, voit aloittaa sen suosittelemisen omille ystäville ja tutuille!

 

WIN-WIN

Ystäväsi saa alennuksen X5 Play kellopuhelimesta

Ystäväsi saa Xplora X5 Play kellopuhelimesta 30€ alennuksen, kun hän ostaa kellopuhelimen suosituksesi kautta. Kun ostopäätös on lopullinen, me palkitsemme puolestamme sinut! Aikaisemmin saatoit valita palkkioksi 30€ tilisiirron PayPal:illa ja tienata näin jopa 600€ vuodessa. Nyt olemme lisänneet palkintovalikoimaan rahapalkkion lisäksi paljon muutakin!

Valitse palkintosi

Palkintokaupasta löydät nyt monia eri Xplora tuotepalkintoja rahapalkkion lisäksi. Suosittele Xploraa ja valitse mieluinen palkinto!

 

Aloita suosittelu kirjautumalla sisään osoitteeseen:

minunsivu.xplora.fi

Käytä kirjautumiseen omaa puhelinnumeroasi.

X5 näytönsuoja

XMOVE

X5 Tarvikepaketti

30€ palkkio

Lukaise vielä läpi suosittelukampanjan tiivistetyt säännöt ja ehdot:

  • Vuoden aikana 20 ystävääsi voi hyödyntää suosittelukampanjan tarjouksen, eli voit itse saada maksimissaan 20 palkintoa vuodessa.
  • Suosittelukampanjan 30€ alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
  • Alennus koskee vain linkin kautta ostettua X5 Play puhelinta
  • Saat valita oman palkintosi sitten, kun ystäväsi ostopäätös on lopullinen.

 

Lue lisää Xplora X5 Play kellopuhelimesta