Superlemmikit-piirustuskilpailu

Superlemmikit-piirustuskilpailu

Miltä lemmikit näyttäisivät, jos niillä olisi supervoimia?

Osallistu piirustuskilpailuun ja voita Xplora sekä leffaliput koko perheelle!

 

Minkälainen olisi sinun oma superlemmikki? Seuraajamme Instagramissa haaveilivat mm. puhuvasta kissasta sekä vauvat uneen tuudittavasta koirasta. Mitä jos hamsteri osaisi lentää tai lemmikki kani taikoisi papanoistaan suklaamuroja 😄 Ideoi ja piirrä kuva aiheesta ”superlemmikit” ja osallistu kilpailuun!

 

Perheen pienimmille voit ladata Superlemmikki-värityskuvan:

Kilppari ja possu tai koira

 

Arvomme kaikkien osallistujien kesken neljä voittajaa, joista jokainen palkitaan leffalipuin. Lisäksi yksi onnekas voittaa lisäksi lasten Xplora X5 Play -kellopuhelimen! Julkaisemme piirustuksia Instagram-tilillämme läpi elokuun. Piirustuskilpailu on käynnissä 29.8.2022 saakka.

Lähetä oma piirustuksesi tästä ja osallistu!

Ensimmäisiä kilpailuun osallistuneita piirustuksia:

superlemmikki Piirrustukilpailu piirrustus

superlemmikki Piirrustukilpailu piirrustus

Pysy aktiivisena ja kerää palkintoja

Goplay-alusta erottaa Xploran muista vastaavista lasten kellopuhelimista. Jokaista 1000 askelta kohden lapsi palkitaan yhdellä kolikolla Goplay-alustassa. Kolikoita keräämällä lapsi voi lunastaa itselleen huikeita tuotepalkinoja, pelata pelejä sekä osallistua eri kampanjoihin. Tällä hetkellä Superlemmikit ovat vallanneet Goplay-alustan ja eniten askelia keränneelle on luvassa huikea Superlemmikki-aiheinen tuotepaketti.

Ei 4G:tä – vain 3L

Liiku, leiki ja luo. Siinä Xploran kolme tärkeintä L:kirjainta. Kellopuhelin ei sisällä nettiä tai pelejä, vaan se vapauttaa lasten kädet liikunnalle, leikille ja luomiselle. Tarjoamme lapsille turvallisen johdatuksen mobiilimaailmaan ja samalla annamme lapsille mahdollisuuden nauttia lapsuudesta täysin rinnoin. Back to School -kampanjan ajan voit tilate lasten X5 Play kellopuhelimen -25% alennuksella!

Osta X5 Play

Superlemmikki