Valmistele XPLORA valmiiksi jouluun!

Suosittelemme asiakkaillemme liittymän aktivointia ennen joulunpyhiä. Suosittelemme, että asiakkaat tekisivät aktivoinnin hyvissä ajoin viimeistään ennen 23.12, jotta käyttöönotto sujuu mahdollisimman hyvin. Joulunpyhinä asiakaspalvelumme ei ole auki.

Kolmella yksinkertaisella vaiheella voit varmistaa, että tämän vuoden paras joululahja on menestys!

Joulu lähestyy ja monet lapset saavat XPLORA:n joulukuusen alle tänä vuonna. Tiedämme kuinka tärkeää on, että lapset voivat käyttää joululahjaa heti, joten suosittelemme, että aktivoit liittymän ja testaat puhelinta hyvissä ajoin.

Kolme tärkeää vaihetta:

1.) Aktivoi tilauksesi osoitteessa https://www.xplora.fi/aktivoi/, jos olet ostanut XPLORA:n Gigantista, Verkkokauppa.comista, tai XXL:stä.

Jos olet ostanut XPLORA-puhelimen xplora.fi:n kautta, esiasennettu SIM-kortti ja liittymä on aktivoitu ostotapahtuman yhteydessä.

XPLORA-puhelimien esiasennettu SIM-kortti aktivoidaan osoitteessa https://www.xplora.fi/aktivoi/. Myyntipakkausta ei tarvitse avata ennen aktivointia, koska aktivointiin tarvittava IMEI-koodi löytyy XPLORA-puhelimen myyntipakkauksen pohjasta.

XPLORA-puhelimissa on valmiiksi asennettu SIM-kortti XPLORA Mobile Oy:ltä. Liittymä maksaa 10/11/12 € kuukaudessa, riippuen siitä, mikä tilausvaihtoehdoista valitaan aktivointisivulla.

XPLORA-puhelimen esiasennettu XPLORA Mobile Oy:n SIM-kortti toimii Suomessa Elisan matkapuhelinverkossa ja sisältää ilmaiset puhelut (kotim. numeroihin), viestit ja datan käytön EU/ETA-alueella.

2.) Lataa oikea huoltajan sovellus älypuhelimeesi ja luo käyttäjä

Jos sinulla on XPLORA 4-puhelin, sovelluksen nimi sovelluskaupassa on XPLORA 4 & Go.

Jos sinulla on XPLORA 3S-puhelin, sovelluksen nimi sovelluskaupassa on XPLORA 3 & 3S

Luo käyttäjätili sovellukseen omalla puhelinnumerollasi, ei XPLORA:n puhelinnumerolla.

3.) Lataa XPLORA-puhelin ja yhdistä se huoltajan sovellukseen

Avaa XPLORA-puhelin, ja skannaa älypuhelimellasi QR-koodi XPLORA:n näytöltä. Syötä lapsen puhelinnumero. Olet valmis!

Jouluterveiset XPLORA:lta