Xplora alekoodi

 

Lunasta 30€ alennus Xplora kellopuhelimeen

Alekoodin metsästäjät huomio! Tulit oikeaan paikkaan.

Ensinnäkin, mahtavaa että harkitset kommunikaation välineeksi kellopuhelinta älypuhelimen sijaan. Meidän missiomme on tarjota lapsille turvallinen johdatus mobiilimaailmaan sekä kaksi vuotta lisää lapsuutta. Yli 700 000 perhettä on tehnyt saman valinnan!

Tunnetko jonkun, jolla on käytössä Xplora? Olipa kyseessä naapuri, serkku, koulukaveri tai puolituttu Instagramissa, 30€ alennus on jo nurkan takana. Kaikki aktiiviset asiakkaamme voivat suositella Xplora-kellopuhelinta ystävilleen ja tarjota 30€ alennuksen suositusta X5 Play -mallistamme. X5 Play on premium kellopuhelin, joka on varusteltu kaikilla lapsiperheen kannalta olennaisimmilla toiminnoilla – ilman internetiä, somea ja pelejä. X5 Play takaa toimivan kommunikaation, lisää lapsen fyysistä aktiivisuutta sekä tuo turvaa itsenäistymiseen.

 

Lunasta oma alennuksesi

 

  1. Etsi perhe, jossa käytetään Xploraa.
  2. Pyydä että perheen aikuinen jakaa sinulle suosittelulinkin 
  3. Klikkaa linkkiä ja lunasta 30€ alennus X5 Play -kellopuhelimesta!

 

Laita hyvä kiertämään

Onnea! Olet nyt osa Xplora-perhettä. Aktiivisena asiakkaanamme voit itsekin laittaa hyvän kiertämään ja suositella Xploraa muille. Aina kun joku ystävistäsi ostaa Xplora-kellopuhelimen oman linkkisi kautta, saat lunastaa palkinnon! Miltä kuulostaisi 69€ arvoinen XMOVE-aktiivisuusranneke, näytönsuoja kellopuhelimeen, Xplora tarvikepaketti tai 30€ tilisiirto Pay Pal:illa? Kaikki edellä mainitut palkinnot ovat vain suosittelun päässä.

 

Suosittele ystävälle

XMOVE

X5 näytönsuoja

X5 Tarvikepaketti

30€ palkkio