XMOVE aktiivisuusranneke

XMOVE aktiivisuusranneke

 

Uusi XMOVE – Kerää askelia ja lunasta palkintoja Goplay alustassa

Psst… Lue juttu loppuun ja hyödynnä syyskampanjan tarjous. Saat XMOVE aktiivisuusrannekkeen kaupan päälle.

XMOVE aktiivisuusranneke

Xplora tuoteperheen uusin lisäys on tällä! Se on XMOVE aktiivisuusranneke. Kyseessä on kello, joka eroaa merkittävästi muista tuotteistamme. Puhelimen sijaan XMOVE on nimenomaan aktiivisuusranneke. Se on varusteltu ominaisuuksilla kuten: askelmittari, sykemittari, unen seuranta ja aktiivisuushälytykset.  Kaiken tämän informaation saat suoraan Xplora sovellukseen puhelimeesi. XMOVE on lisäksi #Goplay yhteensopiva!

Lue lisää suositusta Goplay alustasta täältä!

XMOVE petroolinsininen

XMOVE kellon avulla haluamme tuoda perheitä yhteen nauttimaan toistensa seurasta sekä liikunnan ilosta. Kuten muutkin Xplora laitteemme, myös XMOVE toimii tiiviisti yhdessä Goplay alustan kanssa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jokaista 1000 askelta kohden, ansaitset yhden Xplora kolikon. Keräämällä kolikoita, voit lunastaa huikeita palkintoja Goplay kaupasta. Nyt koko perhe voi osallistua askeltalkoisiin ja ehkä Trampoliini tai Nintendo Switch päätyy vielä juuri teidän perheeseenne! Goplay alusta on kaikille Xploran asiakkaille täysin ilmainen palvelu.

 

Me Xploralla emme usko, että netti, pelit ja some ovat lasten paikka ilman kontrolloitua valvontaa. Siksi tässäkään kellossa ei ole pääsyä nettiin tai ulkopuolisiin sovelluksiin. Voit siis olla varma, että XMOVE ei johda lasta minnekään muualle, kuin pihalle leikkimään ja liikkumaan.

 

Uusi XMOVE aktiivisuusranneke on saatavilla kahdessa värissä: vaaleanpunainen ja petroolinsininen.

 

Uusi XMOVE aktiivisuusranneke

 

Lue lisää XMOVE aktiivisuusrannekkeesta täältä.

 

Syyskampanja: XMOVE kaupan päälle!

Syyskampanjan aika: lasten Xplora XGO2 kellopuhelimen 139€ ostajalle XMOVE aktiivisuusranneke 0€. Tänä syksynä koko perhe pysyy aktiivisena Hyödynnä syyskampanjan tarjous ja liity Xplora perheeseen!🍂
Tarjous on voimassa xplora.fi verkkokaupassa 19.9. saakka. Siro ja tyylikäs muotoilu sopii perheen pienimpien, aktiivisuutta kaipaavien nuorten tai vaikka omaan aikuiseen ranteeseesi.
Valittuasi ensin XGO2 kellopuhelimen värin sekä liittymätyypin (10-12€/kk), pääset lisäämään XMOVE kellon ostoskoriin hintaan 0€. 🧡

 

Syyskampanja XMOVE aktiivisuusranneke

 

Osta nyt!

 

Xplora toivottaa kaikille liikunnan iloa ja hauskoja hetkiä yhdessä!