• Xplora aktiviteettialusta desktop top banner

Xploran aktiviteettialusta ja x6play

Pysy aktiivisena Xploran kanssa!

Xploran aktiviteettialusta kannustaa lapsia liikkumaan palkitsemalla lapset fyysisestä aktiivisuudesta Xplora-kolikoilla. Kolikoiden avulla lapsi pääsee nauttimaan alustan sisällöistä ja ostamaan upeita tuotteita huutokaupasta.

Osallistumalla erilaisiin kampanjoihin voit myös voittaa upeita palkintoja! Sinun tulee vain hankkia oma Xplora-kello, kirjautua sisään ja olla aktiivinen!

Siirry aktiviteettialustalle

Kampanjat

Aktiviteettialustalta löytyy kuukausittain vaihtuvia kampanjoita, joissa edetään olemalla aktiivisia. Kampanjoista voi voittaa upeita palkintoja tai lisää Xplora-kolikoita.

Huutokauppa

Aktiviteettialustan huutokaupasta lapsi voi tienaamillaan kolikoilla ostaa upeita tuotteita erilaisista leluista elektroniikkaan. Mikä onkaan hauskempaa, kuin hankkia Lego-paketti itse tienaamillaan kolikoilla!

Taustakuvat ja soittoäänet

Tienattuja kolikoita voi käyttää myös hauskojan taustakuvien ja soittoäänien lataamiseen. Taustakuvat ja soittoäänet voi ladata X6Play- ja X6Pro-kellopuhelimiin.

GoLearn

GoLearn -osiosta löytyy hauskaa ja kiinnostavaa oppimissisältöä, mikä on luotu ja kehitetty nimenomaan lapsille. Voit myös lukea e-kirjoja tai kirjoittaa itse sellaisen. Hauskat tulostettavat värityskuvat ja muut piirustusideat pitävät pikkutaiteilijat kiireisinä pitkään.

Näin liityt mukaan Xploran aktiviteettialustalle:

 

2

Vaihe 1

Siirry osoitteeseen goplay.myxplora.com/fi

 

3

Vaihe 2

Kirjaudu sisään käyttämällä samoja tunnuksia, joilla olet kirjautunut Xploran huoltajan sovellukseen.

 

4

Vaihe 3

Pidä Xplora mukana ja kerää askeleita Xploran askelmittariin! Ansaitset yhden kolikon jokaista 1000 askelta kohti! (enintään 20 kolikkoa päivässä)

Puuttuuko lapseltasi Xplora -kellopuhelin?

Tilaa Xplora-kellopuhelin lapselle kommunikaation välineeksi ja aktiivisuutta lisäämään. Aktiviteettialusta on ilmainen kaikille Xploran aktiivisille asiakkaille! Vertaile eri malleja ja osta omasi nyt.

Siirry kauppaan