Xplora kellopuhelimen hyödyt

Teknologian kehitys on päätä huimaavaa ja nyky-yhteiskunnassa lapset kasvavat väistämättä laitteiden keskellä. Älykkäästä teknologiasta on huimasti hyötyä ja se antaa meille mahdollisuuksia, joista nykylasten vanhempien sukupolvi saattoi vain unelmoida. Musiikki soi koko asunnossa ääniohjauksen avulla ja läheisille voi jakaa reaaliaikaiset videotervehdykset etelän auringon alta. Vaikka älylaitteiden maailma on täynnä mahdollisuuksia, se on lopulta kuitenkin suunnattu aikuisille ja ilman tarkkaa valvontaa lapset saattavat päätyä helpon nettiin pääsyn myötä erittäin haitallisten sisältöjen pariin. Xplora kellopuhelimen hyödyt ovat merkittävät.

Miksi Xplora kellopuhelin?

Tehdessämme hankintoja lapsille, ajattelemme heidän etuaan, funktionaalisuutta ja turvallisuutta. Vaatteiden tulee kestää jatkuvaa kulutusta ja olla mukavia, huonekalujen on oltava lapsen mittasuhteille sopivia ja lelujen on tuettava luovuutta ja leikin iloa. Miksi emme siis valitsisi myös lasten käyttämää teknologiaa lasten omat tarpeet edellä?

Miksi valitsisit lapselle kellopuhelimen älypuhelimen sijaan?

 

”Ei katoa tai mene rikki helposti. Ei pääse nettiin.”

”Ei haluttu että lapsi sukeltaa vielä internetin maailman ja koukuttuu peleihin.”

”Pysyy aina mukana ja lapselle helppo käyttää, jos ei osaa kirjoittaa/lukea”

 

Lisää kokemuksia voit lukea mm. ihanasta Puutalobaby blogista. Blogitekstiin pääset tästä.

 

 

Xplora 4 puhelin on nyt Black Weekin aikana saatavilla huippuedullisesti hintaan 119€. Kun ostat puhelimen nyt, säästät 80€ ja vuoden paras joululahja on valmiina paketoitavaksi. ❤️🎄🎁

 

Ostoksille

 

Xplora 4 kellopuhelimen tärkeimmät ominaisuudet ja hyödyt

Puhelut ja viestit

Kuten kellopuhelimelta voi olettaa, Xploralla voi helposti soittaa, vastaanottaa puheluita sekä viestitellä. Huoltajien Xplora sovelluksesta sinä päätät, keneen lapsi voi olla yhteydessä. Kukaan ulkopuolinen ei siis voi ottaa lapseen yhteyttä ilman huoltajan hyväksyntää. Xploralla lapsi voi lähettää emojeita sekä ääniviestejä, eli kirjoitus- ja lukutaitoa edelleen harjoittelevakin kommunikoi Xploralla näppärästi.

 

lapsi soittaa Xploralla sos-puhelun

GPS ja turva-alueet

Gps-ominaisuuden ansiosta pysyt huoltajana aina ajan tasalla siitä, missä lapsi liikkuu. Karttaan voit asettaa turva-alueita, jolloin saat omaan puhelimeesi ilmoituksen aina, kun lapsi saapuu tai poistuu alueelta. Näin esim. itsenäinen ulkoilu tai koulun ja kodin välillä kulkeminen on turvallisempaa.

 

Koulutila

Koulupäivän ajaksi Xploran voi asettaa koulutilaan. Koulutilassa Xplora toimii vain älykellona, eikä se häiritse oppimista. Kun koulupäivä päättyy, Xploralla voi taas soittaa ja viestitellä normaaliin tapaan.

 

lapsi piirtää
kuva @anniinasusan

Askelmittari ja Goplay

Xplora 4 puhelimessa on yksinkertainen liikkumiseen motivoiva askelmittari. Lapset, sekä vanhemmat voivat helposti seurata askelten määrää päivän aikana. Goplay alustassa lapsi palkitaan jokaista 1000 askelta kohti Xplora kolikolla, jolla voi lunastaa huikeita palkintoja.

 

Lapset juoksevat kilpaa

Kamera

Kuten muutkin puhelimet, Xplora on varusteltu 2MP etukameralla. Lapsi voi ottaa kuvia ja videoita sekä lähettää niitä yhteystiedoilleen tai asettaa taustakuvaksi. Huolta siitä, että kuvat joutuisivat internettiin ei ole.

 

Ei somea, internettiä tai haitallista sisältöä

Xplora vähentää ruutuaikaa ja lisää aktiivisuutta sekä leikkimistä. Emme ole internetin käyttöä vastaan, mutta uskomme että sen käyttöä tulisi valvoa hyvin tarkkaan. Xploran ansiosta lapsi saa nauttia lapsuuden iloista mahdollisimman pitkään.

 

Huoltajien Xplora 4&Go sovellus

Xplora 4&Go sovelluksen avulla voit hallita XPLORA-puhelimen asetuksia, lisätä tai poistaa yhteystietoja, viestitellä ja tarkistaa Google Maps kartalta lapsen sijainnin.  Jos perheessä on useampi Xplora, näet kätevästi kaikkien lasten tiedot täältä samasta paikasta.

 

Mitä jäi mainitsematta?

– Kuuluvuus – 2G, 3G ja 4G Elisan matkapuhelinverkossa

– Kosketus- ja värinäyttö

– 60 tunnin valmiusaika

– SOS-hätäpuhelut huoltajalle

– Sekuntikello ja hälytykset

– Vedenpitävä IPx8