Älykellojen kehittyvä teknologia lisää lasten aktiivisuutta ja terveyttä

XPLORA kellopuhelin yhdessä GoPlay-alustan kanssa auttaa lapsia pysymään aktiivisina, terveinä ja seikkailunhaluisina! Vain viime viikon aikana käyttäjäien ottamia askelia kertyi lähes biljoona! GoPlay-kolikoita puolestaan kertyi noin 60 000 GoPlay-kaupan ostoksia varten.

Biljoonalla askeleella voi kävellä maapallon ympäri (päiväntasaajalla) noin 14 kertaa, keskimääräisen askeleen pituudella laskettuna. Se on vaikuttava määrä, ja olemmekin uskomattoman ylpeitä siitä, että niin monet valitsevat lapsillensa aktiivisen elämäntavan!

Tiedämme, että fyysisellä aktiivisuudella on monia terveyshyötyjä. Lapset jotka liikkuvat paljon, ovat yleensä Healthlinen mukaan onnellisempia ja itsevarmempia. Healthline toteaa myös, että aktiivisilla lapsilla on pienempi todennäköisyys kokea ahdistuneisuutta ja masennusta. 

Lisäksi lapset, jotka käyttävät XPLORA:n GPS ominaisuutta, säästävät vanhempiaan turhalta stressiltä ja huolelta (voimme itse allekirjoittaa tämän)! Vielä hetki sitten vanhemmat joutuivat stressaamaan sitä, missä heidän lapsensa liikkuvat ja ovatko he turvassa. GPS-paikantimen ja XPLORA 4&GO sovelluksen avulla tämä murhe on onneksi pelkkä muisto.

Lapsi katsoo xplora puhelintaan. Taustalla aukeaa maisema vuoristoon.
kuva: @mami_andme

viime viikolla kertyneistä askelia: 995,628,405

Vanhempina haluamme ensisijaisesti varmistaa, että lapset ovat turvassa ja pysyvät terveinä. Lasten näkökulmasta GoPlay:n parhaita puolia ovat varmasti kuitenkin palkinnot, joita kertyneillä askelilla voi lunastaa. Yhdistämällä online sekä offline maailmat (O2O), kannustamme lapsia ulkoilemaan. Samalla tarjoamme mahdollisuuden tienata GoPlay-kolikoita, joilla voi lunastaa palkintoja GoPlay-kaupasta

Lapset jotka ovat aktiivisia GoPlay:ssä, ottavat yli kaksinkertaisen määrän askelia muihin verrattuna. Vaihtuvat kampanjat tuovat uusia yllätyksiä GoPlay sovellukseen. Tänä kesänä voit esimerkiksi muuttaa askeleet porkkanoiksi ja lunastaa huikeita Petteri Kaniini tuotepalkintoja! 🥕