Askelia, joilla on tarkoitus.

Lapset koulussa

 

Net Zero -projekti kestävän kehityksen puolesta

Miltä sinun ja lapsesi elämä näyttäisi ilman sähköä? Monet yhteiskunnan toiminnan kannalta välttämättömät tahot kuten sairaalat, koulut ja kodit lakkaisivat toimimasta sähköttömässä tilassa, ja kaikkien – myös lasten – elämänlaatu heikkenisi huomattavasti. Valitettavasti tämä on todellisuutta monille aikuisille ja lapsille, ja ilman meidän kontribuutiotamme tilanne vain heikkenee tulevaisuudessa. 

OSALLISTU TÄSTÄ

Valtava yhteistyöprojekti – kuinka sinä voit osallistua?

Viimeisten kuukausien aikana olemme työstäneet yrityksemme tähän asti suurinta humanitaarista projektia: olemme auttaneet libanonilaista kylää saaman puhdasta sähköä, ja sitä kautta nousemaan yhteisönä takaisin jaloilleen. 

 

Xploran visio lapsille ja nuorille on oppia liikkumisen arvo ja vähentää ruutuaikaa kestävien ratkaisujen kautta. Sosiaalinen kestävyys ja yhteistyö ovat meille keskeisiä arvoja, joita toteuttamalla otamme askeleita kohti YK:n kestävän kehityksen tavoitteita vuodelle 2030. 

 

Net Zero -kampanjamme alkaa 25. huhtikuuta 2022. Haluamme aktivoida ja haastaa mukaan nuoria ja vanhoja ihmisiä ympäri maailmaa. Siksi jokainen halukas voi osallistua tähän pilottikampanjaan omilla fyysisillä askeleillaan. Ainoa edellytys osallistumiselle on puhelin ja halu edistää kestävämpää maailmaa. 

 

Kaikki, jotka osallistuvat kampanjaan luovuttamalla askeleensa ovat mukana tukemassa United Citiesin ja sen yhteistyökumppaneiden Libanonin pilottikaupunkiin yhdistetyn aurinkosähkölaitoksen rakentamista. 

 

Merkityksellisiä askelia – pienistä puroista tulee joki

Kävely töihin, kauppareissu, lasten haku päiväkodista, koiran ulkoilutus… Päivän aikana kertyvät askeleet saavat nyt uuden merkityksen! Sen lisäksi että kannustamme perheitä liikkumaan yhdessä ja kompensoimaan viikottaista ruutuaikaa ulkoilulla ja fyysisellä aktiivisuudella, tarjoamme nyt Goplay-alustan kautta mahdollisuuden muuttaa koko maailmaa!

Hanke vaikuttaa suoraan Libanonissa asuvien ihmisten elämään ja toisaalta myös omien lastesi tulevaisuuteen! Toimi nyt ja edistä kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista.

Osallistu näin: 

1.Goplayn kautta! Xploran tunnetun ja vakiintuneen toiminta-alustan, Goplayn, avulla jokainen kampanjaan ilmoittautunut saa mahdollisuuden osallistua humanitaariseen työhön vain olemalla fyysisesti aktiivinen – älykello tai XMOVE laskee askeleet automaattisesti.

Olemme toteuttaneet GoPlay-alustalla useita onnistuneita sosiaalisia toimintakampanjoita. Olemme yhdessä UNICEFin kanssa keränneet yli 1 000 000 litraa puhdasta vettä lapsille, istuttaneet puita pelastaaksemme villieläimiä,juosseet Sonic the Hedgehogin kanssa ja menneet yhdessä Marsiin!

Jos olet Xplora-asiakas, voit osallistua Xplora-sovelluksesi kautta ja täällä. 

 

2. Xplora-sovelluksen kautta! Sinun ei tarvitse olla olemassaoleva asiakkaamme tai omistaa Xplora-kelloa osallistuaksesi kampanjaan. Huoltajien Xplora-sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Appstore:sta ja Google Play -kaupasta. Voit lahjoittaa omat askeleesi suoraan omalta puhelimeltasi.

Kutsu ystävät, naapurit ja kollegat mukaan Net Zero -projektiin! Yhteisillä kävelylenkeillä on nyt entistä suurempi merkitys.

Tunnustus ja lisäpalkkiot

100 parasta lahjoittajaa palkitaan plakaatilla, joka on julkisesti esillä hankkeen pilottikaupungin kaupungintalolla. Plakaatti julkistetaan virallisesti ja kunnianosoitus jaetaan sosiaalisessa mediassa. Lisäksi kaikkien yli 100 000 askelta lahjoittaneen kesken arvotaan kolme huikeaa tuotepalkintoa!

Net Zero -kampanjan palkinnot

Lisää Net Zerosta

Mikä oikeastaan on Net Zero? Pähkinänkuoressa kyse on hiilineutraaliudesta ja sellaisen maailman luomisesta, jossa voimme pysäyttää ilmaston lämpenemisen ja tehdä sen kautta maapallon elinkelpoiseksi myös tulevaisuudessa. Tässä pilottiprojektissa emme ainoastaan ​​muuta kokonaista Libanonin kaupunkia. vaan saatamme liikkeelle maailmanlaajuisen kansanliikkeen kestävien ratkaisujen puolesta.

Tämän lisäksi olemme myös mukana dokumentoimassa menetelmää YK:n työhön, jonka tavoitteena on saavuttaa kymmenentuhatta hiilineutraalia kaupunkia vuoteen 2030 mennessä.

 

Kuuntele ja katso podcast, jossa Xploran perustaja Sten Kirkbak haastattelee Kristian Mjøenia ja Xploran projektipäällikköä Alexander Reitania. Siirry Youtubeen klikkaamalla tästä.

Tarvitsemme sinua!

Jokainen kampanjaan osallistuva henkilö auttaa meitä saavuttamaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Rakennamme Libanoniin aurinkovoimaloita askel kerrallaan.

Kampanjalla on monia etuja: 

  1. Se kannustaa lisäämään fyysistä aktiviisuutta
  2. Sen avulla voidaan opettaa lapselle kestävästä kehityksestä
  3. Likaisten dieselgeneraattoreiden korvaaminen 
  4. Paikallisyhteisön riittävä ja puhdas energian saatavuus ovat lyhyen aikavälin tuloksia. Pidemmällä aikavälillä puhtaan energian saatavuus mahdollistaa parempia terveyspalveluja, koulutusta, ruoantuotantoa ja liikennettä.

 

Lapset lebanonissa. Net zero