Xplora tuo markkinoille edistyksellisimmän kellopuhelimensa – X6Pron!

Vuodesta 2016 lähtien Xplora on valmistanut ja kehittänyt lapsille suunniteltuja kellopuhelimia ja noussut kategoriansa johtajaksi yli miljoonalla myydyllä kellolla. X6Pro-puhelin täydentää Xploran kellopuhelinmallistoa aikansa edistyksellisimmällä kellopuhelinmallilla. 

X6Pro seuraa kiitetyn XGO3- ja CES-palkitun X6Play -kellopuhelimen jalanjäljissä. Lapsille suunniteltu X6Pro on seuraavan sukupolven kellopuhelin, jonka ottaa suuren harppauksen kohti tulevaisuutta.

Uusimmalla supernopealla Qualcomm Snapdragon 4100 -piirisarjalla, erittäin terävällä AMOLED-näytöllä ja ainutlaatuisella muotoilulla varustettu Xploran uusi lippulaivamalli asettaa kellopuhelinkategorialle uudet standardit. X6Pro-kellopuhelimen avulla lapsi kokee seuraavan tason teknologiaa parhaimmillaan. Kellopuhelimemme motivoi käyttäjiään olemaan aktiivisempia ja kasvamaan itsenäisiksi. Xploran kautta lapsi pääsee käsiksi vain turvalliseen, erityisesti lapsille suunniteltuun sisältöön.

Sekä X6-sarjan laitteisto että ohjelmisto ovat Xploran omaa käsialaa alusta loppuun, mikä on johtanut edistyneimpään tähän mennessä kehittämäämme alustaan. Uusi alusta mahdollistaa jopa laajentumisen uusiin toimialoihin, kuten esimerkiksi seniorituotteeseen, sanoo Xploran toimitusjohtaja Sten Kirkbak.

 

Xplora on rakennettu visiolle turvallisemmasta lapsuudesta, jossa ruutuaika ja aktiivisuus ovat terveellisessä tasapainossa. Jo yli miljoona vanhempaa ympäri maailmaa luottavat Xploraan yhteydenpidossa lastensa kanssa. Xplora tarjoaa lapsille turvaa, hauskaa tekemistä ja motivaatiota liikuntaan. Edeltäjiään terävämpi, nopeampi ja älykkäämpi X6Pro tarjoaa älypuhelimille suvereenin vastuksen.

 

X6Prossa ovat mukana kaikki Xploran rakastetut ominaisuudet:

  • Puhelut ja viestit
  • GPS ja turva-alueet
  • Koulutila ja hälytykset
  • Askelmittari ja yhteys Xploran aktiviteettialustaan
  • Ei Internetiä, ei sosiaalista mediaa eikä ei-toivottuja puheluita ulkopuolisilta
  • Huoltajan sovellus, jonka kautta huoltaja hallitsee kaikkia toimintoja ja ominaisuuksia.

 

Mikä AMOLED-näyttö?

AMOLED on lyhenne sanoista Active Matrix Organic Light-Emitting Diodes. AMOLED tarjoaa joustavamman, ohuen ja kevyemmän teknologiansa ansiosta ennennäkemättömän käyttökokemuksen, joka lyö helposti laudalta älypuhelimissa ja televisiossa laajalti käytetyt LED- ja LCD-näytöt.

Toisin kuin muut näytöt, AMOLED tarjoaa parhaan näkyvyyden missä tahansa ympäristössä. Erinomaisen katselukokemuksen takaavat laaja sävyvalikoima ja värien selkeys, jotka johtavat parempaan resoluutioon.

 

Tekniset tiedot

X6Pro on Xploran kehittämä tuote. Se sijoittuu korkean suorituskyvyn Qualcomm Snapdragon Wear™ -alustoille.

Wear 4100 tarjoaa 85 % paremman suorittimen ja muistin suorituskyvyn, ja integroitu GPU on 2,5 kertaa nopeampi kuin vanhempi Wear 3100.

Lasten kellopuhelimet ovat olleet yksi nopeimmin kasvavista puettavien laitteiden kategorioista, ja niillä on merkittävä potentiaali jatkuvalle innovaatiolle. Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Xploran kanssa tuodaksemme uusia käyttökokemuksia premium-älykellotuotteisiin, joita lapset rakastavat ja vanhemmat haluavat. Suositut Snapdragon Wear -alustamme ovat Xploran X6- ja X6 Pro -älykellojen ytimessä, mikä mahdollistaa näiden interaktiivisten kokemusten innovoinnin, sanoo Pankaj Kedia, Global Business. Johtaja, Qualcomm Technologies.

 

Lue lisää X6Prosta tästä:

X6Pro tuotetiedot

 

X6Pron lanseerauksen ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.