GoPlay motivoi lapsia liikkumaan

Olet ehkä kuullut puhetta Xplora GoPlay alustasta. GoPlay tunnetaan nykyään nimellä Xploran aktiviteettialusta. Mutta mikä se todella on ja minkä takia sen käyttö on kannattavaa? Vastaus näihin kysymyksiin selviää tuota pikaa. Viimeistään tämän artikkelin luettuasi, myös teidän lapset juoksevat innoissaan ympäri pihapiiriä keräten askelia.

 

Yksi tärkeimmistä tehtävistämme yrityksenä on aktivoida lapsia. Haluamme innostaa heitä liikkumiseen, sosiaalisiin leikkeihin sekä toimintaan. Tiedämme kuitenkin, että lasten saaminen ulos ja liikkeelle voi toisinaan olla haasteellista. Sää ei esimerkiksi vaikuta houkuttavalta tai sisällä olevat iPadit, pelikonsolit ja muut laitteet vetävät puoleensa. Passiivisuus on meitä kaikkia koskettava haaste. Olet joskus ehkä itsekin joutunut keräämään motivaatiota lenkkipolulle tai kuntosalille lähtemiseen asettamalla itsellesi palkintoja aktiivisuudesta. Vielä yksi jakso uutta sarjaa tai vaikkapa rivi suklaata.

Mikä on Xploran aktiviteettialusta?

Seuraamme Xplora:ssa tarkkaan markkinoiden uusia trendejä ja pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme, jotta voimme aina tarjota asiakkaillemme tuotteen huipputeknologialla. Siksi olemme julkaisseet maailman ensimmäisen O2O (online to offline) toimintaympäristön, Xploran aktiviteettialustan. Kun sisäinen motivaatio on lopussa, lasten avuksi saapuu Xploran aktiviteettialusta! 

 

Xplora X6Play ja Xplora XGO3 laitteet laskevat päivittäin lapsen ottamia askelia askelmittarin avulla. Xploran aktiviteettialustassa nämä askeleet muuttuvat Xplora-kolikoiksi. Yksi Xplora-kolikko jokaista tuhatta askelta kohden. Aktiviteettialustalla kolikoilla voi lunastaa huikeita palkintoja! Kiinnostaisiko esimerkiksi matkakaiutin tai hauskat pelit? Aktiviteettialusta toimii loistavana tapana saada lapset ylös, ulos ja liikkumaan. Koko perhe voi nauttia myöhemmin askelilla kerätyistä palkinnoista.

 

 

Odotamme innolla, että yhä useammat perheet löytävät tiensä Xploran aktiviteettialustalle. Rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa, eikä se maksa mitään. Tarvitset vain käytössä olevan Xplora kellopuhelimen sekä samat tunnukset, joilla kirjauduit Xplora huoltajan sovellukseen. Voit tehdä sen vaikka heti! 

Etenkin nyt, kun monet vanhemmat tekevät töitä kotoa käsin, ei ylimääräistä aikaa lasten viihdyttämiseen välttämättä ole päivän aikana. Xploran aktiviteettialusta toimii tässä vanhempien tukena ja auttaa motivoimaan lapsia. Voimme iloksemme todeta, että Xploran käyttäjät ovat huomattavasti muita aktiivisempia, mikä puolestaan synnyttää pitkäaikaisia positiivisia vaikutuksia.

 

Tutustu Xploran Aktiviteettialustaan TÄSTÄ

Lisätietoja XPLORA:sta saat napsauttamalla TÄSTÄ