GoPlay motivoi lapsia liikkumaan

Olet ehkä kuullut puhetta Xplora GoPlay alustasta. Mutta mikä se todella on ja minkä takia sen käyttö on kannattavaa? Vastaus näihin kysymyksiin selviää tuota pikaa. Viimeistään tämän artikkelin luettuasi, myös teidän lapset juoksevat innoissaan ympäri pihapiiriä keräten askelia.

 

Yksi tärkeimmistä tehtävistämme yrityksenä on aktivoida lapsia. Haluamme innostaa heitä liikkumiseen, sosiaalisiin leikkeihin sekä toimintaan. Tiedämme kuitenkin, että lasten saaminen ulos ja liikkeelle voi toisinaan olla haasteellista. Sää ei esimerkiksi vaikuta houkuttavalta tai sisällä olevat iPadit, pelikonsolit ja muut laitteet vetävät puoleensa. Passiivisuus on meitä kaikkia koskettava haaste. Olet joskus ehkä itsekin joutunut keräämään motivaatiota lenkkipolulle tai kuntosalille lähtemiseen asettamalla itsellesi palkintoja aktiivisuudesta. Vielä yksi jakso uutta sarjaa tai vaikkapa rivi suklaata.

Mikä on GoPlay?

Seuraamme Xplora:ssa tarkkaan markkinoiden uusia trendejä ja pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme, jotta voimme aina tarjota asiakkaillemme tuotteen huipputeknologialla. Siksi olemme julkaisseet maailman ensimmäisen O2O (online to offline) toimintaympäristön, Xplora GoPlay:n. Kun sisäinen motivaatio on lopussa, lasten avuksi saapuu Xplora GoPlay! 

 

Xplora 3s ja Xplora 4 laitteet laskevat päivittäin lapsen ottamia askelia askelmittarin avulla. Xplora GoPlay alustassa nämä askeleet muuttuvat Xplora kolikoiksi. Yksi Xplora kolikko jokaista tuhatta askelta kohden. GoPlay sovelluksessa kolikoilla voi lunastaa huikeita palkintoja! Kiinnostaisiko esimerkiksi matkakaiutin tai hauskat pelit? GoPlay toimii loistavana tapana saada lapset ylös, ulos ja liikkumaan. Koko perhe voi nauttia myöhemmin askelilla kerätyistä palkinnoista.

 

 

Odotamme innolla, että yhä useammat perheet löytävät tiensä GoPlay alustalle. Rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa, eikä se maksa mitään. Tarvitset vain käytössä olevan Xplora 3s tai Xplora 4 puhelimen sekä samat tunnukset, joilla kirjauduit Xplora sovellukseen. Voit tehdä sen vaikka heti! Tarkemmat ohjeet löydät muun muassa TÄÄLTÄ.

Etenkin nyt, kun monet vanhemmat tekevät töitä kotoa käsin, ei ylimääräistä aikaa lasten viihdyttämiseen välttämättä ole päivän aikana. GoPlay toimii tässä vanhempien tukena ja auttaa motivoimaan lapsia. Voimme iloksemme todeta, että Xplora GoPlay käyttäjät ovat huomattavasti muita aktiivisempia, mikä puolestaan synnyttää pitkäaikaisia positiivisia vaikutuksia.

 

Nähdään GoPlayssa!

 

Katso #GOPLAY-myymälämme TÄSTÄ

Lisätietoja XPLORA:sta saat napsauttamalla TÄSTÄ