Miksi XPLORA perustettiin?

XPLORA perustettiin selkeän tavoitteen ja korkean vision takia: Jotta lapset voisivat tutkia maailmaa ja leikkiä turvallisesti. Jokainen idea alkaa ongelmasta. Meille se oli yksinkertainen:

Lapsille ei ole suunniteltu sopivia mobiililaitteita, koska heillä oli jo älypuhelimet. Meidän huolenaiheet vanhempina ovat usein yhteydessä lapsiin. Ratkaisu monille vanhemmille yhteydenpidon puutteen vuoksi, on ollut hankkia lapselle älypuhelin, mutta älypuhelimet avaavat ovia monille muille riskeille. Erityisesti huolenaiheena ovat olleet riskitekijät, jotka liittyvät esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, nettikiusaamiseen, internetiin sekä pääsyyn sopimattomille sivustoille – luettelo vain jatkuu ja jatkuu.

Markkinoilla ei myöskään ollut mobiilituotteita, jotka olisi erityisesti suunniteltu lapsille, koska mielestämme lapset ovat liian nuoria omistaakseen älypuhelimen.

Meidän perustajamme kadotti nuorimman poikansa ostoskeskuksessa, eikä hän saanut yhteyttä häneen millään tavalla. Tämä oli kamala kokemus.

Monet meistä ovat myös kokeneet samanlaisia ​​kokemuksia, ja olimme yllättyneitä siitä, että aikaisemmin ei ollut tuotetta, joka olisi lähellä näiden tarpeiden täyttämistä, ja joka voisi ratkaista ongelman asianmukaisella ja turvallisella tavalla.

Pelkästään Euroopassa lapsi ilmoitetaan kadonneeksi joka toinen minuutti, joten ei ole epäilystäkään siitä, että useammat vanhemmat ovat ajatelleet katoamista monta kertaa. Mutta useimmissa tapauksissa jokapäiväiset huolenaiheet vanhempana käsittelevät enemmän sitä, että kuinka tavoitamme ja olemme yhteydessä lapsiimme.

Toinen tärkeä asia on pitää mielessä se, että lapset kadottavat usein asioita, ja älypuhelimet ovat yleensä erittäin kalliita. Me olemme kehittäneet ja tuoneet tähän ratkaisun – ranteessa pidettävä matkapuhelin, joka on suunniteltu erityisesti lapsille. Ratkaisumme on myös turvallinen ja siksi jokainen kellopuhelin on varustettu vanhempien turvaohjelmalla. Poistimme kaikki ei-toivotut ominaisuudet älypuhelimesta, mutta pidimme tärkeimmät ja välttämättömät (Tekstiviestit ja puhelut) sekä hienostuneen GPS-paikannuksen. Yhdistimme tuotteeseemme esiasennetun SIM-kortin ja siihen liittyvän sovelluksen, joka tekee XPLORA-puhelimen hankkimisesta mahdollisimman keskitetyn ja helpon, “Yhden luukun periaatteella”. Olemme XPLORA:ssa ylpeitä siitä, että olemme kyenneet toimittamaan huippumodernin tuotteen näin tärkeille ja kasvaville markkinoille.