UUSI XPLORA 4 on julkaistu!

XPLORA 4 on vihdoin lanseerattu – viimeisimmän sukupolven kellopuhelin lapsille.

Juuri julkaistu XPLORA 4 on nyt tilattavissa!

XPLORA 4 on XPLORA-perheen uusin ja edistynein kellopuhelinmalli. XPLORA lanseerasi onnistuneesti XPLORA 3S:n Suomen markkinoille ja nyt on aika esitellä uusi ja paranneltu malli – XPLORA 4! Edistynein ranteessa pidettävä lasten ensimmäinen puhelin! Uusi ja jännittävä tapa tutustua maailmaan! XPLORA on Norjan tietosuojaviranomaisten hyväksymä ja XPLORA 4-puhelin noudattaa CE-standardin mukaisia RF-vaatimuksia. XPLORA 4-puhelin on suunniteltu Pohjoismaissa.

XPLORA 4:ssä on nyt entistä tehokkaampi prosessori, 2G-, 3G- ja 4G-taajuudet, etukamera, videotallennusmahdollisuus, Android-käyttöjärjestelmä, enemmän tallennustilaa ja paljon muita uusia ominaisuuksia!

XPLORA on ainutlaatuinen tuote – se on lapsille tarkoitettu matkapuhelin, joka on suunniteltu kellon formaattiin. Vaikka XPLORA voi muistuttaa älykelloa, tämä on jotain aivan erilaista. Siinä ei ole Internet-yhteyttä perinteisessä merkityksessä, ei sosiaalista mediaa, ja sinulla vanhempana on täysi hallinta siitä, mitä lapsi voi puhelimella tehdä ja kenen kanssa on mahdollista kommunikoida.

LAPSILLE SUUNNITELTU PUHELIN

Meidän pitäisi antaa lasten olla lapsia, ja tarjota heille tekniikkaa, joka on suunniteltu lapsille. Teknologiaa, joka voi helpoittaa arkea, mutta silti kannustaa lapsia leikkimään enemmän turvallisessa ympäristössä. Me XPLORA:ssa haluamme, että lapsilla on käytettävissään ikäänsä mukautetut ja lapsille suunnitellut tekniset työkalut, eikä päinvastoin. Nykypäivän yhteiskunnassa ei ole epätavallista, että lasten ensimmäinen kohtaaminen tieto- ja viestintätekniikan kanssa on älypuhelin. Haluamme, että lapset käyttäisivät teknologiaa ilman ei-toivottuja foorumeita, kuten Youtube, Facebook, Snapchat, Instagram ja Google. Lapsille pitäisi opettaa ensin hyvä tekninen perusta. Tietoon, ymmärrykseen ja netinkäyttöön liittyvät perusteet, josta me vanhemmat olemme vastuussa.

XPLORA 4

XPLORA 4 on XPLORA-perheen uusin malli, ja se sisältää kaikki aiemmista malleista tutut ominaisuudet ja lisäksi siinä on uusia jännittäviä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä vielä paremman lapsen tarpeisiin! XPLORA 4 on varustettu 2MP kameralla ja lapsi voi tallentaa ja jakaa valokuvia turvallisesti valittujen perheenjäsenten kanssa. Se on täysin vedenpitävä ja kestää lasten leikit.

XPLORA 4 kanssa lapsesi voi leikkiä, ottaa upeita kuvia tai videoita ja valita suosikkikuvan taustakuvaksi! Lapsi voi muuttaa saapuvien puhelujen ja viestien soittoääntä. XPLORA 4-puhelimessa on yksinkertainen liikkumiseen motivoiva askelmittari. Lapset, sekä vanhemmat voivat helposti seurata askelten määrää päivän aikana. Askelmittarin avulla lapsi voi seurata matkaa, jonka hän on kulkenut leikkiessään. XPLORA 4-puhelimessa on kalenteritoiminto, johon huoltaja voi asettaa muistutuksia.

Laitteessa on kolmiosainen paikannusominaisuus, joka yhdistää GPS- ja WiFi-teknologioita sekä tukiasemien dataa. Nämä kolme teknologiaa tarjoavat yhdessä erittäin tarkat sijaintitiedot. Voit tarkastella lapsesi sijaintia täysin uuden XPLORA 4 & GO -sovelluksen avulla, joka näyttää Google Maps-kartalta, missä lapsi liikkuu. Turva-alueet määrittämällä saat ilmoituksen puhelimeesi, kun lapsi lähtee alueelta tai palaa turva-alueelle.

Lisäksi XPLORA 4-puhelimen voi asettaa Koulutilaan, eikä XPLORA 4-puhelin häiritse lasta koulupäivän aikana. Voit asettaa puhelimen Koulutilaan, jonka voit aktivoida tietyille päiville ja ajalle esim. 9:00-15:00, ja puhelin toimii silloin kellona, eikä sillä voi soittaa. Mutta sinä vanhempana voit aina katsoa, missä lapsi on ja soittaa tarvittaessa lapselle. Koulutila estää lapsia käyttämästä XPLORA-puhelinta määritettyjen aikojen puitteissa. (Paitsi SOS-hätäpuhelut) XPLORA 4-puhelimessa on tuttu SOS-hätäpainike, jota painamalla pitkään lapsi voi nyt soittaa huoltajalle.

Täysin uuden XPLORA -huoltajan älypuhelinsovelluksen (iOS ja Android) kautta vanhemmat voivat hallita XPLORA 4-puhelimen asetuksia, esimerkiksi mitkä yhteystiedot tallennetaan puhelimeen, eikä tuntemattomat voi ottaa yhteyttä lapsiin. XPLORA 4-puhelimessa on suomenkielinen käyttöliittymä ja huoltajan sovellus.

XPLORA 4-PUHELIMESSA ON PALJON OMINAISUUKSIA.

Tekniset tiedot:

 • Kuuluvuus – 2G, 3G ja 4G Elisan matkapuhelinverkossa.
 • 2MP-etukamera – lapset rakastavat ottaa valokuvia. Turvallisesti jaettavien valokuvien tallennus ja jakaminen valtuutettujen yhteystietojen kanssa ja videotallennusmahdollisuus.
 • Lapsi voi vastaanottaa puheluita 20 ennalta hyväksytyltä yhteyshenkilöltä
 • Lapsi voi soittaa 20 ennalta hyväksyttyyn yhteystietoon
 • Lapsi voi vastaanottaa tekstiviestejä hyväksytyiltä yhteyshenkilöiltä
 • Lapsi voi lähettää ja vastaanottaa ääniviestejä (yhteystiedoilta, jotka ovat ladanneet XPLORA 4 & GO sovelluksen)
 • Lapsi voi lähettää lyhyitä, esiasennettuja viestejä (yhteystiedoille, jotka ovat ladanneet XPLORA 4 & GO sovelluksen)
 • Emojit – ei enää tylsiä viestejä. Hauskat ja jännittävät emojit näyttävät mielialasi.
 • GPS- WiFi- ja GSM-paikannus
 • Turva-alueet: Huoltaja vastaanottaa ilmoituksen sovellukseen, kun XPLORA siirtyy ennalta määritettyyn Turva-alueeseen tai poistuu sieltä.
 • Värillinen kosketusnäyttö ja taustakuvan vaihto
 • Lapsi voi mukauttaa soittoääniä, viestin merkkiääntä, ja ilmoitusääntä.
 • Askelmittari – motivoi kilpailemaan ystävien kanssa
 • Sekuntikello
 • Hälytykset ja herätyskello
 • Koulutila – Koulutilassa puhelin toimii kellona, eikä sillä voi soittaa. Mutta sinä vanhempana voit aina katsoa, missä lapsi on ja soittaa tarvittaessa lapselle. Koulutila estää lapsia käyttämästä XPLORA-puhelinta määritettyjen aikojen puitteissa. (Paitsi SOS-hätäpuhelut)
 • Akun kesto jopa kolme päivää valmiustilassa
 • Täyttää GDPR-vaatimukset