Viisi syytä hankkia lapselle kellopuhelin

Monet vanhemmat miettivät, milloin on oikea aika hankkia lapselle oma puhelin. Älypuhelimissa on kuitenkin sisältöjä ja ominaisuuksia, joita lapset eivät todellakaan tarvitse. Meillä on tarjolla turvallisempi vaihtoehto, jonka avulla lapsi voi harjoitella itsenäistymistä turvallisesti. Yli 700 000 vanhempaa on jo valinnut lapsilleen Xploran kellopuhelimen – puhelimen, joka on kehitetty nimenomaan lapsille! Miksi sitten on parempi antaa lasten harjoitella kellopuhelimella ennen kuin he saavat älypuhelimen?

1. Turvallisesti kohti itsenäisyyttä

Vanhempien päivittäinen huolenaihe on, missä lapset ovat ja ovatko he kunnossa. Lapset voivat toimia impulsiivisesti eivätkä aina ymmärrä ilmoittaa kaikista muutoksista vanhemmilleen. Lapset voivat eksyä matkalla koulusta kotiin, sillä he halusivat kokeilla uutta reittiä tai muuten vain jäävät matkan varrelle tutkimaan metsiä ja ojanpientareita. He voivat myös jäädä kaupassa haaveilemaan leluosastolle ja siten erkaantua vanhemmistaan. Lapset voivat siis eksyä monella tapaa, ja silloin mieltä rauhoittaa tietää, että voit soittaa heille tai tarkastaa GPS:n avulla missä he liikkuvat. Xploran avulla saat juuri sen, mitä tarvitset pitääksesi yhteyttä lapseen, joka harjoittelee itsenäisesti liikkumista.

 

2. Turvallinen käyttää

Xplora kellopuhelimeen voi olla yhteydessä vain huoltajan ennalta hyväksymät kontaktit. Huoltajan sovelluksessa voit määrittää keneen lapsesi voi olla yhteydessä. Näin lapset eivät voi saada puheluita tai viestejä tuntemattomista tai ei-toivotuista numeroista. Kellopuhelimissa ei myöskään ole internetiä eikä siten pääsyä eri sovelluksiin. Tällöin esimerkiksi lapsesi ottamat kuvat eivät voi vahingossa päätyä vääriin käsiin.

3. Ei vaaraa haitallisesta sisällöstä

Olemme kellopuhelimissa keskittyneet vain siihen mikä on lapsille tärkeää eli yhteydenpitoon läheisten kanssa. Kellopuhelimissamme ei ole pääsyä Internetiin, peleihin tai sosiaaliseen mediaan, jolloin lapsesi ei voi törmätä hänelle haitalliseen sisältöön edes vahingossa. Myös liikenneturvallisuus parantuu, kun älypuhelimessa olevat pelit ja videot ei houkuttele ruudun ääreen koulumatkan aikana.

4. Motivoi lastasi liikkumaan

Haluamme tukea lasten aktiivisuutta ja motivoida heitä liikkumaan sen sijaan, että he viettäisivät aikaa ruutuja katsellen. Xplora kellopuhelimet toimivat myös askelmittareina laskien lapsen päivittäiset askeleet. Tämä onkin yksi lasten suosikkiominaisuuksista. Xploran aktiviteettialusta motivoi lapsia liikkumaan ja opettaa, että jokapäiväisellä liikunnalla on arvoa ja että heidän toiminnallaan voi olla suuri vaikutus. Rekisteröitymällä Xploran aktiviteettialustaan otetut askeleet voidaan muuttaa Xplora-kolikoiksi. Tuhat askelta on yksi kolikko! Kolikoilla voi joko pelata pelejä tai ostaa tuotteita alustan huutokaupasta. Aktiviteettialustalla on myös erilaisia kampanjoita, joihin osallistumalla voi voittaa lisää kolikoita.

5. Kellopuhelin kulkee kätevästi ranteessa

Kellopuhelin kulkee kätevästi lapsen ranteessa jättäen kädet vapaiksi leikkiin ja hauskan pitoon. Älypuhelinta joutuu usein kuljettamaan erikseen repussa tai laukussa. Tästä syystä puhelin saatetaan jättää kotiin tai se jätetään leikkipuiston reunalle reppuun, eikä lapsi kuule saapuvaa puhelua.

Turvallisempaa arkea koko perheelle

Xplora perustettiin selkeällä tavoitteella ja visiolla: annetaan lasten tutkia maailmaa ja itsenäistyä turvallisesti. Markkinoilla ei ollut sopivia erityisesti lapsille suunniteltuja mobiilituotteita ennen kuin Xplora esitteli lapsille tehdyt kellopuhelimensa. Nyt voit lykätä älypuhelimen ostoa, mikä altistaa lapsen aikuisille suunnattuun sisältöön ja toimintoihin, joita lapset eivät todellakaan tarvitse. Xplora-kellopuhelimen avulla lapset voivat olla lapsia. Anna lapselle maailman paras lahja – anna kaksi vuotta lisää lapsuutta.

 

Tutustu eri kellopuhelinmalleihin:

X6Play

Upouusi premium-kellopuhelimemme lapsille, X6Play, edustaa suurta teknologista harppausta kellopuhelinkategoriassa. Jopa yli 3400 eri väriyhdistelmää takaa varmasti juuri lapsesi näköisen kellopuhelimen. Tuotepakkauksessa on valmiiksi mukana kaksi eri väristä vaihtokehystä ja silmukkaa, joten lapsi pääsee heti räätälöimään haluamansa väriyhdistelmän.

 

ovh. 199 €

Tilaa X6Play tästä

XGO3

XGO3 johdattaa lapsen turvallisesti digimaailmaan, sillä se on kehitetty huolellisesti nimenomaan lapsen tarpeet huomioon ottaen. XGO3 on luonteva ensiaskel kohti itsenäistymistä, ja vanhemmilla on aina kontrolli lapsen puhelimesta huoltajan sovelluksen kautta. Valikoimassa on viisi herkullista väriä!

 

ovh. 169 €

Tilaa XGO3 tästä