Virpominen korona-aikana onnistuu turvallisesti Xploran kanssa

Virpominen korona-aikana onnistuu turvallisesti Xploran kanssa. Vaikka poikkeusolot vaikuttavat taas pääsiäisen viettoon, ei lasten riemua ja juhlaa voi estää! Lakaistut kadut ja kevätauringon kasvoja hellivät säteet kutsuvat ulkoilemiseen. Xplora helpottaa pääsiäisloman viettoa, olittepa kotona tai vaikkapa mökillä.  Kun lapsella on Xplora ranteessa, voit turvallisin mielin päästää hänet ulos liikkumaan ja leikkimään. Lue Xploran vinkit hauskan pääsiäisen viettoon korona-aikana.  🐣

 

Lapsi pukeutuneena pääsiäisnoidaksi. Xplora X5 Play ranteessa.

Näin onnistuu virpominen korona-aikana

Viime vuonna saimme jo harjoitusta etävirpomisesta, joten nyt se luonnistuu jo loistavasti! Nappaa tästä vinkit hauskaan ja turvalliseen virpomiseen:

 

🌼 Kysele naapureilta ja tutuilta ennakkoon, ovatko virpojat tervetulleita.

 

🌼 Oman oven eteen voi valmiiksi jättää korin, josta löytyy virpojien makeat palkat sekä vaasin, johon vitsat voi asettaa. Näin turvaväli säilyy koko virvonnan aikana.

 

🌼 Virpoa voi myös parvekkeen alla! Voit laskea parvekkeelta alas korin, jossa vaihtokauppa tapahtuu. Taivaalta laskeutuva kori on lapsille ikimuistoinen ja hauska tapa virpoa. Ilmoita tempauksesta esimerkiksi paikallisessa Facebook ryhmässä, jolloin halukkaat löytävät paikalle.

Virpojat ihastelevat saalistaan
Virpojille on laskettu parvekkeelta korilla yllätykset. Kuva: Päivi Leppänen / Yle
korona-ajan pääsiäinen vaatii luovia ratkaisuja.
Xplora perheen jäsen @theministones jakoi naapurien postilaatikoihin ihanan pääsiäiskirjeen. Ota mallia ja valmistaudu virpomiskierrokselle! Valmiiksi paketoidut yllätyspussit voi jättää vaikka oven ulkopuolelle odottamaan pikku virpojia.🍬

Munien metsästys

Pääsiäispuput, kukot ja tiput käyvät perinteisesti munimassa suklaisia yllätyksiä erilaisiin piilopaikkoihin pääsiäisenä. Jospa tänä vuonna munien metsästys tapahtuisikin ulkona? Kun Xplora kellopuhelin on ranteessa mukana, voivat lapset etsiä keskenään yllätyksiä pihalta. Sinä voit nauttia hetken rauhasta kotona tietäen, että lapsi voi helposti ottaa yhteyden, jos tarve vaatii.

Kun lapset liikkuvat ja leikkivät, Xploran sisäänrakennettu askelmittari pitää kirjaa aktiivisuudesta. Aktiviteettialustalla aktiivisuus palkitaan, sillä jokaista 1000 askelta kohden lapsi saa yhden Xplora kolikon. VAROITUS! Kun kerran pääsette askelten keräilyn makuun, ei loppua näy. Huomaamme selvästi, että Xploran aktiviteettialustan käyttäjät ovat huomattavasti tavallisia asiakkaitamme aktiivisempia, mikä puolestaan ​​tuottaa positiivisia pitkäaikaisia ​​vaikutuksia lasten terveyden kannalta. Rekisteröidy nyt!

 

Xplora älykello pääsiäismunassa