XGO3 on täällä!

XGO3-ensipuhelin asettaa uuden standardin 4-11-vuotiaiden ensipuhelimille.

 

GO-perhe laajenee! Uusi XGO3-kellopuhelin lapsille ponnistaa edeltäjiensä menestyksestä, ja sisältää kaikki ainutlaatuiset Xplora-komponentit edullisempaan hintaan.

Uutuus XGO3

 

Mikä XG3:ssa on siis uutta? Uuden kellopuhelimemme kamera on entistä parempi (2M), akku (850mAh) kestää pidempään ja muotoilu on ohuempi ja kevyempi kuin edeltäjässä. Uudesta mallista löytyy myös tarkempi GPS ja luotettavampi tekniikka. Älykellossa on myös heti käyttövalmis 4G SIM-kortti. Kuten muutkin Xplora-mallit, myös XGO3 kannustaa lapsia liikkumaan askelmittarin ja GoPlay-alustan avulla. Huutokauppa, pelit ja hauskat lapsille suunnatut kampanjat tukevat koko perhettä aktiivisemman elämäntyylin ylläpitämisessä.

 

– Esitellemme ylpeänä XGO3-kellopuhelimen kaikille vanhemmille, jotka haluavat tukea lapsen leikkiä ja turvallista yhteydenpitoa perheenjäsenten ja läheisten kesken, sanoo Xplora Technologiesin CCO Kristin Hellebust.

 

 

Lisää vapautta lapsille

 

Xplora XGO3 tarjoaa lapselle täydellisen johdatuksen digitaaliseen maailmaan. Siinä on kaikki Xploran tärkeimmät ominaisuudet, jotka lisäävät lapsen aktiivisuutta ja leikin ja vapauden määrää. Mobiiliyhteyden avulla lapsi voi olla leikin lomassa turvallisesti yhteydessä vanhempiin ja ystäviin.

Ominaisuudet:

 • Puhelut ja chat-toiminto
 • GPS ja turva-alueet
 • Koulutila
 • Askelmittari
 • Kamera
 • Kello ja hälytykset
 • IP68-luokitus
 • Viisi eri väriä
 • Yhteensopiva Xplora Goplay-alustaan
 • Ei nettiä, pelejä tai sosiaalista mediaa
 • Huoltajien sovellus, jolla vanhemmat hallitsevat kaikkia kellopuhelimen toimintoja

 

XGO3 otetaan käyttöön ja sitä hallitaan Xplora-sovelluksessa. Sovelluksen kautta vanhemmilla on aina valta lapsen laitteesta ja mahdollisuus valvoa esimerkiksi laitteen sijaintia. Xploraan voi ottaa yhteyttä vain vanhempien ennalta hyväksymistä ja lisäämistä numeroista, eikä siinä ole pääsyä internetiin tai peleihin. Vanhemmat voivat tarkistaa puhelimen livesijainnin milloin tahansa sovelluksen kautta. Kaikkia muita toimintojen, kuten hälytyksen, koulutilan tai turvavyöhykkeiden asetusta, ohjataan myös vanhempien sovelluksen kautta.

 

Tavoitteena ruutuajan vähentäminen ja lapsuuden pidentäminen

Suositeltu ruutuaika 7-10-vuotialle lapsille on 30-45 minuuttia päivässä. 6-7-vuotiaiden lasten media-aika on kuitenkin keskimäärin 133 minuuttia päivässä. Se on yli 2 tuntia näyttöaikaa television, internetin, sosiaalisen median, pelaamisen tai suoratoiston kattamiseen (KIM-tutkimus 2020).

 

– Yksi Xploran tehtävistä on yrittää saada lapset aktiivisemmiksi ja samalla vähentää näyttöaikaa, Hellebust sanoo.

 

Koko aja kiihtyvän digitalisaation myötä on entistä tärkeämpää etsiä lapsille vaihtoehtoja, jotka inspiroivat onnellisempaan ja terveellisempään elämäntapaan.

Varmista uusi XGO3 itsellesi tästä.

 

Muuta luettavaa:

Oletko valmis syksyyn? Kertaa koululaisen must have – tuotteet