Xplora on täydellinen lahja lapselle

Kaipaatko lahjavinkkiä lapselle? Olipa kyse syntymäpäivistä tai mistä tahansa muusta merkkipäivästä, Xplora on oivallinen lahja 4–11 vuotiaille. Ensimmäisen oman puhelimen saaminen on merkittävä hetki, jonka jokainen varmasti muistaa loppuikänsä. 🌟 Kun mobiililaitteiden käyttö alkaa, pysyvät ne mukana koko loppuelämän. Fiksuilla valinnoilla tätä matkaa voi ohjata heti ensikosketuksesta lähtien positiiviseen suuntaan. Siksi monet suosittelevatkin juuri Xploraa!

Mikä tekee Xplorasta loistavan valinnan?

Älypuhelinten kehitys on ollut viimeisen vuosikymmenen aikana päätä huimaavaa. Suurin osa ominaisuuksista on kuitenkin suunniteltu meidän aikuisten tarpeisiin. Xploralla olemme pyrkineet kiteyttämään kaiken sen, mitä nimenomaan lapsi ensipuhelimeltaan todella tarvitsee. Nämä oleelliset ominaisuudet on laitettu muotoon, joka sopii lapsen elämäntyyliin. Ranteessa mukana pysyvä älykelloa muistuttava puhelin ei katoa ja se on käytännöllinen pienten sormien käyttöön. 

Yksi lasten suosikki ominaisuuksista Xplorassa on kamera, jolla voi ottaa kuvia ja videoita. Lapset pääsevät siis dokumentoimaan jokapäiväisiä leikkejään ja voivat jakaa niitä yhteystiedoilleen. “Hilla on innostunut ottamaan videoita ja kuvia, ja monesti huoneestaan kuuluukin kovaa naurua kun he siskonsa ja kavereidensa kanssa tekevät pelleily videoita joita tulevat sitten innolla meille näyttämään😂” kuvailee perhe ja lifestyle bloggaaja Laura @lauran.kotona 

Xplora tukee lapsen itsenäistymistä. Vanhempien näkökulmasta vastuun ja vapauden antaminen helpottuu Xploran turvaominaisuuksien ansiosta. Vanhempien Xplora älypuhelinsovellus takaa sen, että olemme vanhempina aina ajan tasalla siitä, missä lapsi itsenäisesti liikkuu. Turvallisuuden tunne välittyy myös lapselle, kun hänellä on mahdollisuus tavoittaa huoltaja helposti ja nopeasti. 

Xplora auttaa vähentämään ruutuaikaa ja lisäämään aktiivisuutta. Kun hankit lapselle Xploran, tuet samalla hänen kokonaisvaltaista terveyttään. Sisäänrakennettu askelmittari laskee päivittäin askelia ja Aktiviteettialustalla lapsi voi lunastaa hauskoja pelejä ja palkintoja kertyneillä askelilla. Toisin sanoen, tämä lahja jatkaa uusien lahojen tuottamista ikuisesti 😍

 

Anna lahjaksi mahdollisuus nauttia lapsuudesta mahdollisimman pitkään ❤️