Xploran vinkit syksyyn

Tasapainoinen arki ❤️

Syksyn loisto on vallannut koko maan ja arki rullaa omalla painollaaan. Joko teillä on syyslomasuunnitelmia? Tasapainon löytäminen arjessa on ensisijaisen tärkeää koko perheen hyvinvoinnin kannalta.

 

Arki sai monissa perheissä uuden käänteen, kun lapsi aloitti koulun tai eskarin. Uudet rutiinit ovat nyt muuttuneet osaksi arkea ja lapsen kasvussa sekä kehityksessä on varmasti jo nähtävissä suuria loikkauksia kohti itsenäisyyttä ja itsevarmuutta. Ensipuhelimen hankkiminen on sykysisin ajankohtaisempaa kuin koskaan ja monet valitsivatkin koululaiselle Xploran. Joko tiedät miten Xplora soveltuu kouluympäristöön? Lue lisää ensipuhelimen koulua varten suunnitelluista ominaisuuksista täältä.

Lapset xplora ranteessaan
Xplora pysyy aina menossa mukana!

 

Vuoden pimeimmät kuukaudet ovat vielä edessäpäin, eli viimeistään nyt on hyvä hetki imeä itseensä talven varalle valoa ja luonnon värejä. Luontoretket syysmaisemissa toimivat täydellisenä vastapainona television tai tablettien edessä vietetylle ajalle. Rakentakaa metsään maja, peuhatkaa lehtikasoissa ja etsikää tammenterhoja ja pomppikaa kuralätäköissä. Ulkona riittää lapsille vaikka kuinka paljon tekemistä! Huoltajien Xplora 4&Go sovelluksen ansiosta voit seurata lasten liikkeitä kotoa käsoin. Kun sade yllättää, netistä löytyy valtavasti erilaisia hauskoja ja helppoja ideoita sisällä tekemiseen. Kurkkaa esimerkiksi @taidekoti blogin vinkit syysaskarteluihin.

Lapset piirtävät

Xploran vinkit syysleikkeihin 

Ulkona

  • Rakenna maja 
  • Hypi lehtikasoissa (ja haravoi ne sen jälkeen takaisin kasaksi)
  • Pelasta kastematoja jalkakäytävältä
  • Pyöräile ennen kuin pyörä viedään talviteloille
  • Kerää hienoja lehtiä ja tammenterhoja

Sisällä

  • Rakenna maja
  • Askartele keräämistäsi lehdistä taideteos
  • Leivo sämpylöitä yhdessä aikuisen kanssa
  • Kuvaa xploralla esittelyvideo omasta kodistasi
  • Soita isovanhemmille

Lataa ja lataudu

Jokainen meistä tietää, millaiseksi sekä oma, että lasten päivä voi pahimmillaan muuttua, jos unen määrä tai laatu ei ole riittävä. Aktiivisuuden vastapainonavon siis tärkeää panostaa hyviin yöuniin. Lasten Xplora kellopuhelinta voi ladata myös matkalla Xplora power bankin ansiosta. Saat power bankin kaupan päälle, kun tilaat Xplora 4 puhelimen verkkokaupastamme nyt! Tarjous on voimassa 15.10.2020 saakka, tai niin kauan, kuin tuotteita riittää 🤩

 

Power bank kaupan päälle
Xplora power bank kaupan päälle, kun ostat Xplora 4 kellopuhelimen nyt!