Superlemmikki

xplora 5-GPS-kamera-askelmittari-lasten ensipuhelin-lapselle-älykello

REKISTERÖIDY,

PELAA,

VOITA PALKINTOJA!

Goplay alustassa lapsen keräämät askeleet muuttuvat Xplora kolikoiksi. Jokaista 1000 askelta kohden, lapsi ansaitsee yhden Xplora kolikon. Goplay alustassa kolikoilla voi liittyä kampanjoihin, pelata pelejä tai ostaa huikeita tuotepalkintoja!

Goplay alustaan

Trendi

Seuraamme Xplora:ssa tarkkaan markkinoiden uusia trendejä ja pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme, jotta voimme aina tarjota asiakkaillemme tuotteen uusimmalla teknologialla.

Aktiiviset lapset

Iloitsemme aktiivisista lapsista ja haluamme innostaa heitä liikkumiseen, sosiaalisiin leikkeihin sekä toimintaan. Kaikki uusimmat mallimme on varustettu askelmittarilla, jolla lapsi voi seurata matkaa, jonka kulkee leikkiessään.

Teknologia

Tiedämme, että teknologia on tullut jäädäkseen, ja siksi haluamme mukauttaa sen lasten tarpeisiin – tekniikkaan, joka innostaa leikkimään ulkona.

#GOPLAY

Olemme pitkään työskennelleet uuden toimintaympäristön kanssa, jossa lapset palkitaan fyysisestä toiminnasta. Nyt olemme avanneet #Goplay:n, jossa lapset voivat ansaita Xplora-kolikoita liikkumalla, saada palkintoja ja ostaa tuotteita Xplora-kolikoilla #Goplay-kaupasta.

Näin liityt mukaan Goplay alustaan:

goplay

1.

Siirry osoitteeseen Goplay.myxplora.com

kirjaudu/rekisteröidy

2.

Kirjaudu sisään Goplay alustaan käyttämällä samoja tunnuksia, joilla olet kirjautunut huoltajien Xplora sovellukseen.

Xplora sovellus

3.

Pidä Xplora mukana ja kerää askelia Xploran askelmittariin! Seuraa kolikkojen kertymistä huoltajien sovelluksesta tai Goplay alustasta.

Eikö sinulla vielä ole Xplora kellopuhelinta?

Tilaa Xplora joko lapselle kommunikaation välineeksi tai itsellesi aktiivisuutta lisäämään. Goplay alusta on ilmainen kaikille Xploran aktiivisille asiakkaille! Vertaile eri malleja ja osta omasi nyt.

Xplora kauppa