XPLORA + ONE TREE PLANTED

Tavoitteenamme on antaa lapsille ympäri maailmaa mahdollisuus kokea, kuinka heidän jokapäiväinen toimintansa voi aikaansaada positiivisen muutoksen maailmaan. Tiedämme, että pienilläkin askeleilla voi olla suuri vaikutus. Siksi olemme kumppani One Tree Plantedin kanssa, joka istuttaa puita! One Tree Planted on 501(c)(3) voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka missio on maailmanlaajuinen uudelleen metsittäminen. He istuttavat puita luonnon ja biologisen monimuotoisuuden palauttamiseksi. He myös lisäävät tietoisuutta puiden tärkeydestä ja motivoivat nuorempia sukupolvia tekemään jotain myönteistä ympäristölle.

Jokaisesta ostetusta Xplora kellopuhelimesta istutamme yhden puun.

Kokoajan 1,2 sekunnin välein menetetään jalkapallokentän kokoinen alue metsää.
– WWF

OSTA NYT

KUINKA SE TOIMII

Istutamme yhdessä One Tree Plantedin kanssa puun British Columbiaan jokaisesta heinä- ja elokuussa ostetusta Xplora kellopuhelimesta. Puut istutetaan syksyllä 2020.

British Columbia on Kanadan ekologisesti monimuotoisin maakunta. Kaukana etelässä, lähellä Osoyoosia, on maan ainoa lauhkea aavikko, sekä Pohjois-Amerikan kostein sääasema Vancouverin saaren länsirannikolla. Sieltä löytyy myös lauhkeita sademetsiä, kuivia mäntymetsiä, taigaa, alppitundraa, niittyjä ja paljon muuta. Yli 1100 lintu-, kala-, nisäkäs-, sammakko- ja matelijalajia asuu B.C.: ssa, joita ei löydy missään muualla Kanadassa.

Kesällä 2017 British Columbia koki historiansa pahimman metsäpalojen kauden. Vahingot olivat ennennäkemättömät, palaneen maan (yli 1,2 miljoonaa hehtaaria), palontorjunnan kokonaiskustannusten (yli 568 miljoonaa dollaria) ja kotiseudultaan siirtymään joutuneiden ihmisten määrän (noin 65 000 evakuoitua) vuoksi.

Tämän kaltaisista huomattavan pahoista metsäpaloista toipuminen vaatii huolellista metsänhoitoa. Puiden istuttaminen auttaa tehokkaasti B.C: n metsiä palautumaan terveeksi.

20% nykyisistä kasvihuonepäästöistä johtuu trooppisten metsien tuhoamisesta.
– Ympäristönsuojelurahasto

OSTA NYT

MIKSI PUUT?

Puiden istuttaminen on yksi parhaista tavoista torjua ilmastonmuutoksen haitallisia vaikutuksia. Puut auttavat puhdistamaan hengitysilman, suodattamaan juomavetemme ja tarjoamaan elinympäristön yli 80 %:lle maanpäällisestä biologisesta monimuotoisuudesta. Puut tarjoavat myös valtavia sosiaalisia vaikutuksia tarjoamalla työpaikkoja yli 1,6 miljardille ihmiselle, voimaannuttamalla naisia heikommin kehittyneissä maissa ja tukemalla ympäristövahinkojen tuhoamia yhteisöjä.