Aktivoi Xplora ennen jouluaattoa!

Oletko ostanut lapselle ensipuhelimen joululahjaksi? On äärimmäisen tärkeää, että aktivoit Xploran ennen paketointia! Lahjojen avaaminen on koko aaton huipentuma, eivätkä lapset malta pitää sormiaan erossa uusista leluista, peleistä tai ennen kaikkea ihka omasta Xplora-kellopuhelimesta. Jotta kaikki sujuisi jouluna sulavasti, on tärkeää, että aktivoit puhelimen ennakkoon. 🎁 

Kolme askelta ennen Xploran paketoimista

1. Aktivoi liittymä, jos olet ostanut Xploran jälleenmyyjältämme

Jos ostit Xplora-kellopuhelimen jälleenmyyjältämme (esim. Gigantista, Verkkokauppa.comista tai Powerista) tai puhelin on muutoin vielä aktivoimatta, klikkaa tätä linkkiä ja pääset aktivoimaan kellopuhelimen: https://aktivoi.xplora.fi/

Mikäli olet hankkinut Xploran käytettynä, voit tilata SIM-kortin ja aktivoida liittymän käytettyyn kelloon täältä https://aktivoi-kaytetty.xplora.fi/

Kellopuhelin on aktivoitu oikein, kun olet saanut Xploran puhelinnumeron sähköpostitse. Tarkista myös roskapostikansio, jos et jostain syystä saa sähköpostia aktivoinnin jälkeen.

Jos ostit Xplora-puhelimen xplora.fi verkkokaupasta, on esiasennettu SIM-kortti jo aktivoitu tilauksen yhteydessä. Voit siirtyä suoraan kohtaan 2. Tarkasta, että olet saanut Xploran puhelinnumeron sähköpostiisi. Muista tarkastaa myös roskapostikansio.

 

2. Lataa huoltajien Xplora-sovellus omaan älypuhelimeesi ja luo käyttäjä

Lataa Xplora huoltajien sovellus omasta sovelluskaupastasi. Löydät sen nimellä “Xplora” tai klikkaamalla alla olevia linkkejä.

App Store: TÄSTÄ

Google Play TÄSTÄ

Luo käyttäjätili sovellukseen omalla puhelinnumerollasi ja tiedoillasi.

 

3. Lataa Xploran akku täyteen ja yhdistä se huoltajien sovellukseen

Avaa Xplora-kellopuhelin ja siirry sen asetuksista kohtaan QR-koodi. Huoltajien sovelluksella pääset skannaamaan tämän QR-koodin. Ongelmia QR-koodin kanssa? Kurkkaa vinkit täältä.

Seuraa ohjeita huoltajien sovelluksessa ja syötä lapsen puhelinnumero, jonka olet vastaanottanut aktivoinnin yhteydessä sähköpostiisi.  Ennen kun asettelet Xplora-kellopuhelimen takaisin pakettiin, lataa sen akku täyteen, jotta malttamattomat sormet pääsevät testailemaan sitä heti jouluaattona. Olet valmis!

 

 

Kun muistat aktivoida Xplora-kellopuhelimen ennen jouluaattoa, voimme auttaa sinua mahdollisissa ongelmatilanteissa. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään osoitteessa https://support.xplora.com/hc/fi/requests/new
Voit lisäksi ottaa meihin yhteyttä live chatin kautta arkisin klo 12-16. Chat löytyy verkkosivujemme oikeasta reunasta puhekuplakuvakkeen takaa. Joulun aikaan 24.-26.12. asiakaspalvelumme ja live chat on suljettu. Chatbot palvelee yleisimmissä kysymyksissä vuorokauden ympäri, myös joulun pyhinä.

 

Me Xploralla toivotamme teille ihanaa joulun odotusta! Muistathan seurata meitä myös Instagramissa, jotta pysyt ajan tasalla kilpailuista, uutuuksista sekä kaikesta hauskasta. ❤️ Jaa kuva lapsesta ensimmäisen oman puhelimen kanssa ja merkitse kuvaan @xplora_suomi.