Älykello lapsille on myös oiva lahja senioreille

Jouluna haluamme antaa rakkaillemme lahjoja, jotka tuovat iloa ja hyötyä heidän elämäänsä. Tämän vuoden ehdoton hittilahja on Xplora-älykello, joka on suunniteltu erityisesti lapsille, mutta toimii myös esimerkiksi sellaisen eläkeläisen ranteessa, joka ei halua tai tarvitse arjessa perinteistä älypuhelinta.

Xplora-älykellon monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen valinnan eri ikäryhmille. Lapsille se tarjoaa turvallisen ja hauskan tavan olla yhteydessä vanhempiinsa, kun taas seniorit pääsevät nauttimaan sen arkea helpottavista ominaisuuksista ilman älypuhelimen monimutkaisia kiemuroita. Kaikille käyttäjilleen se tuo turvallisempaa arkea. 

Älykello lapsille ja vanhuksille
Älykello on oiva lahja sekä lapsille että vanhuksille

 

Älykello lapsille ja mummoille!

Miksi Xplora on loistava valinta lapsille? Ensinnäkin, tarkan gps:n avulla vanhemmat voivat valvoa lastensa liikkeitä reaaliajassa, mikä lisää turvallisuutta. Toisekseen, ilman internetiä ja pelejä tuleva kellopuhelin kannustaa lapsia liikkumaan ja leikkimään ruudun tuijottamisen sijaan. 

Entäpä sitten ikääntyneet, jotka eivät ole kiinnostuneita älypuhelimista? Xplora tarjoaa heille helppokäyttöisen vaihtoehdon, jonka selkeä näyttö ja ikonit sekä yksinkertainen käyttöliittymä tekevät siitä sopivan myös vähemmän teknologisesti taitaville käyttäjille. Kello mahdollistaa puheluiden vastaanottamisen vain ennalta hyväksytyistä numeroista. Tällä tavalla välttyy esimerkiksi epätoivotuilta huijauspuheluilta ja kaupustelijoilta.

Xplora kulkee mukana ranteessa kaikkialla. Haaverin sattuessa – esimerkiksi kaatumisen tai eksymisen muodossa – kellopuhelimella saa nopeasti ja helposti yhteyttä läheisiin esimerkiksi SOS-toiminnon avulla. 

Lahja, joka toimii sekä lapsella että mummolla!

Älykello on siitä harvinainen lahja, että se tuo iloa sekä lapselle että senioreille. Jouluna annettu Xplora on lahja, joka todella kestää aikaa ja tuo iloa monille sukupolville.

Tee tästä joulusta erityinen ja hanki Xplora jokaiselle perheenjäsenelle. Se ei ole pelkästään älykello vaan lahja, joka tuo yhteen rakkaat ihmiset ja tekee jokaisesta päivästä hieman helpomman ja hauskemman.

Osta Xplora pukinkonttiin jo nyt! Löydät kellopuhelimet myös jälleenmyyjiltämme Gigantista, Powerista ja Verkkokauppa.comista.