Jo 50 000:nnen lapsen vanhemmat ovat valinneet Xploran Pohjoismaissa

XPLORA on saavuttanut uuden virstanpylvään: 50 000 pohjoismaalaista asiakasta! Se tarkoittaa vain yhtä asiaa – entistä useammat vanhemmat Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa valitsevat lapsilleen kellopuhelimen tavallisen älypuhelimen sijaan! Olemme iloisia siitä, että vanhemmat alkavat ymmärtämään näyttöajan vähentämisen merkityksen ja keskittyvät lasten fyysisen aktiivisuuden lisäämiseen.

 

Kellopuhelin numero 50 000

Olimme onnekkaita, sillä saimme yhteyden asiakkaaseen, joka osti 50 000. Xploran. Hän on Norjassa asuva Marte Johansen. Yllätimme Marten antamalla hänelle Xploran sekä liittymän 12 kuukaudeksi veloituksetta. Kysyimme häneltä muutamia ostopäätökseen liittyviä kysymyksiä:

 

Miksi päädyit ostamaan Xplora puhelimen?

– Tyttäremme on ruvennut kulkemaan koulumatkansa itsenäisesti. Meillä ei ole kotona puhelinta, joten oma puhelin oli tarpeen. Kun emme ole kotona, toivomme, että hän voisi olla yhteydessä meihin ja päinvastoin, jos jotain tapahtuisi. Tyttäremme halusi myös kellon, joten Xplora täytti molemmat tarpeet. Meillä on useita tuttavia, jotka ovat erittäin tyytyväisiä Xploraan, joten halusimme kokeilla sitä.

 

Mitä Xplora 4:n ominaisuuksista pidät hyödyllisimpinä?

– Arvostamme sitä, että voimme olla yhteydessä toisiimme. On myös mukavaa, että Xploran voi ottaa mukaan kouluun.

 

Mitkä asiat ovat sinulle äitinä tärkeitä nyt, kun lapsellasi on oma puhelin?

– Xplora 4:ssä on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Hän voi soittaa meille. Koemme ettei hän tarvitse internetiä tai pelejä. Pidämme myös suurena etuna sitä, että puhelin on suunniteltu kellon muotoon, sillä näin se ei katoa, vaan pysyy aina mukana.

 

kuva: @tiiamaria_s

Hillitse ruutuaikaa ja rohkaise lasta liikkumaan

Tavoitteenamme on, että älykellojemme avulla ruutuajan rajoittaminen on sekä lapsille, että vanhemmille hieman helpompaa. Haluamme myös kannustaa lapsia fyysiseen aktiivisuuteen ja tukea itsenäistymistä. Kaikki Xplora puhelimet ovat suunniteltu yli 4-vuotiaille lapsille. Vanhempien älypuhelinsovelluksen avulla voit nähdä tarkalleen, kuinka monta askelta lapsesi ottaa päivittäin ja kellon GPS:n avulla voit olla aina varma siitä, missä lapsi on. Lapsen jättäminen yksin pihalle tai leikkipuistoon voi siis Xploran avulla tuntua hieman helpommalta.

 

GOPLAY

Lanseerasimme helmikuussa Xplora GoPlay:n, joka on ainutlaatuinen toimintaympäristö. GoPlay on saavuttanut suuren suosion hyvin lyhyessä ajassa. Fyysisesti aktiiviset leikit ja liikunta kerryttää Xploraan askelia, jotka muutetaan kolikoiksi GoPlay sovelluksessa. Kolikoilla voi lunastaa erilaisia pelejä ja palkintoja, jotka ovat ehdottomasti rahan arvoisia. Olemme saaneet positiivista palautetta vanhemmilta: GoPlay innostaa lapsia leikkimään ja liikkumaan entistä enemmän!

 

GoPlay alusta on saanut paljon kansainvälistä huomiota. Paramount Pictures, Disney ja Unicef ovat muunmuassa yrityksiä, jotka haluavat auttaa lapsia saavuttamaan terveellisiä elämäntapoja ja hyvän suhteen tekniikkaan sekä viestintään.

 

Ennen Covid-19 alkua Suomessa aktiivisten Xpolra käyttäjien keskimääräinen askelten lukumäärä oli 7 500 päivässä. Kun koulut ja harrastukset suljettiin, aktiivisuustaso laski 5 000 askeleen. Kun loppukeväästä rajoitukset pikkuhiljaa taas hellittivät, aktiivisuustaso lähti taas nousuun, vaikka luvut ovat edelleen koronan takia normaalia alhaisemmat.

 

Huomaamme selvästi, että Xplora #GOPLAY käyttäjät ovat huomattavasti tavallisia asiakkaitamme aktiivisempia, mikä puolestaan ​​tuottaa positiivisia pitkäaikaisia ​​vaikutuksia lasten terveyden kannalta. Osa GoPlay kampanjoihin rekisteröityneistä lapsista ottaa jopa 10 000 askelta päivittäin!