Kesämuistilista

Lapset hyppivät iloisina ulkona

Kesämuistilista lapsiperheille

 

Kesä koostuu uintiretkistä järvelle, ulkomaanmatkoista, uusien ystävien tapaamisesta, lempijäätelön mausta ja vierailuista ulkouima-altaille. 

 

Tässä muutama vinkki siihen, miten voit parhaiten rentoutua tänä kesänä Xplora-kellopuhelimen kanssa:

 

Suojaa ihoasi auringolta! Erityisesti lasten herkkä iho kannattaa suojata auringon haitallisilta säteiltä. Kesän edetessä ei rasvauksen kanssa kannata kitsastella, vaan tarttua suosiolla viidenkympin suojakertoimeen. Varmista, että aurinkorasvasi suojaa sinua ja perhettäsi sekä UVB- että UVA-säteiltä. Parhaan suojan saat varustautumalla peittävällä vaatetuksella ja aurinkohatulla. Keskipäivän paahtavaa aurinkoa kannataa pyrkiä välttämään pysyttelemällä suosiolla varjossa. 

 

Ihon lisäksi myös silmät olisi hyvä suojata auringolta. Lasten silmät ovat erityisen herkät, minkä vuoksi kannattaa valita tummasävyiset kategoria kolmen, tai meren äärellä kategoria neljän, aurinkolasit. 

 

Juo päivän aikana tarpeeksi vettä. Erityisesti hikoillessa vartalo tarvitsee normaalia enemmän nestettä pysyäkseen nestetytettynä. Paljon nestettä sisältävät hedelmät ja kasvikset ovat mainioita välipaloja kuumina päivinä. Lautaselle kannattaa valikoida esimerkiksi tuoreita mansikoita, vesimelonia, kurkkua ja tomaattia. 

 

Jos suunnitelmissa on pulahtaa uimaan, vältä raskasta ateriointa ennen veteen menoa. Syönnin jälkeen voi odottaa hetken ennen veteen menoa. 

 

Xplora-kellopuhelin kannattaa ottaa pois lapsen ranteesta ennen aurinkorasvan levittämistä tai virkistävää uintia. Xplora X5 Play on sertifioitu “vedenkestäväksi”, mutta lapset harvemmin kiinnittävät huomiota siihen, kuinka kauan he ovat vedessä tai kuinka syvää vesi on. 

 

Kaikki vesi ei myöskään ole samaa: kloori, shampoo, suola ja vastaavat ovat omiaan pilaamaan teknisen laitteen, eikä vedenkestävyyttä voi näissä tilanteissa siis taata. 

 

Vieläkö uikkarit mahtuvat? Pue uimavarusteet päälle jo kotona välttääksesi ikäviä yllätyksiä rannalla. 

 

Älä unohda tarkistaa ilmapatjan ilmanpainetta ennen kuin isä ehtii ottaa mukavan asennon 🙂 Ei ole koskaan huono idea pakata retkelle mukaan pumppu!

 

Oletko jo valmistautunut kaikkeen? Sitten kesäloma voikin alkaa!

 

Voit taltioida parhaat hetket Xplora-kellopuhelimesta löytyvällä kameralla, ja lähettää ne suoraan isovanhemmille. Jos teillä keskitytään kuvien sijaan mielummin askelten keräämisen, voit pitää silmällä askelmääriä ja rikkoa GoPlay-ennätyksiä.

 

Ja muistathan juoda tarpeeksi!

 

Onko sinulla muita hyviä vinkkejä kesään? Jaa ne meille somessa!

 

Lapset pyöräilevät