KYSYIMME ASIAA ÄIDEILTÄ – TÄTÄ HE OIKEASTI HALUAVAT ÄITIENPÄIVÄNÄ

 

Jälleen on tullut se aika vuodesta, kun juhlimme kaikkia äitiä ja äidinmielisiä ympäri maata. Mutta mikä paras tapa juhlistaa äitienpäivää? Me kysyimme äidiltä parhaat vinkit, ja äidit vastasivat.

 

 1. Listaykköseksi nousivat rakkaus ja halaukset. Hyvää halausta parempaa lahjaa saa hakea – ja se on vielä täysin ilmainenkin!

 

 1. Monet äidit toivoivat aamiaista ja kahvia sänkyyn. Useat mainitsivat, että viime kerrasta onkin vierähtänyt jo vähän aikaa, joten tämä on varmasti kiva tapa yllättää äiti koko perheen voimin!

 

 1. Harva asia lämmittää mieltä yhtä paljon kuin itse tehty kortti lapselta.

 

 

 1. Ei yhtään kotitöitä äitienpäivänä! Äidit toivovat vapautusta kaikista kotivelvollisuuksista juhlapäivän kunniaksi. Ehkäpä joku muu perheestä tarttuukin imurinvarteen tai pölyrättiin?

 

 1. Yhteinen illallinen nousi esille monien vastauksista – sekä toive siitä, että äidin ei tarvitse miettiä ja päättää, mitä tänään syötäisiin.

 

 1. Itsetehdyt leivonnaiset ilahduttavat aina. Mielellään lasten tai kumppanin tekeminä!

 

 1. Paljon kannatusta sai myös ajatus pitkistä yöunista. Äidit haluavat nukkua äitienpäivänä niin pitkään kuin mahdollista.

 

Näyttökuva 2022 5 7 kello 14.17.38

 1. Monet toivoivat, että äitienpäivänä kumppani ottaisi vastuun lasten nukutuksesta. Kaikki aina hampaidenpesusta iltasatuihin ja uudelleennukutuksiin – ei anneta äidin huolehtia siitä juhlapäivänä!

 

 1. Monet äidit toivovat myös kuulevansa olevansa arvostettuja. Tämä pieni toive on helposti toteutettavissa ja lämmittää varmasti mieltä.

 

 1. Listalle nousi myös toive saada käydä suihkussa, vessassa ja laittautumassa ilman kenenkään häirintää – oma aika on luksusta, jota äideille ei aina arkena suoda.

 

 1. Suurin osa äideistä toivoi vähemmän stressiä – ei vain äitienpäivänä, vaan jokaisena päivänä vuodesta. Tässä asiassa Xploran lapsille suunnatut kellopuhelimet voivat auttaa. Pienillä muutoksilla koko perheen elämänlaatu voi parantua huomattavasti.

 

 1. Toiveissa oli myös omaa aikaa ja mahdollisuus esimerkiksi harrastaa enemmän liikuntaa. Tiesitkö, että XMOVE-älykello motivoi aikuisia parempaan elämään esimerkiksi askelmittarin, sykemittarin ja unenlaadun tarkkailemisen avulla? Se on täydellinen äitienpäivälahja kenelle vain kiireiselle äidille. Tyylikkään kellon voi ostaa lahjaksi 69 euron hintaan.

 

XPLORA TOIVOTTAA IHANAA ÄITIENPÄIVÄÄ!