Miksi suomalaiset vanhemmat valitsevat Xploran?

Puhelin helpottaa arkea

Elämme maailmassa, jossa yhä useammat lapset saavat ensimmäisen älypuhelimensa jo varhaisessa iässä. Se on ymmärrettävää, sillä on tärkeää, että sekä lapset, että vanhemmat voivat soittaa toisilleen tarvittaessa. Viestinnän tarve kasvaa entisestään kiireisen arjen keskellä.

 

 

 

Tee aamupalaa, vie lapset päiväkotiin/kouluun, selviydy itse töihin, hae lapset, laita ruokaa, auta kotiläksyissä, vie lapset harrastuksiin, käy kaupassa… Kuulostaako tutulta? Arki voi olla hyvin kiireistä ja vaatia tarkkaa aikataulutusta. Kun lapset kasvavat ja käyvät yhä enemmän omilla seikkailuillaan, on erityisen tärkeää, että vanhemmilla on mahdollisuus soittaa heille ja tarkistaa, että kaikki on hyvin.

Xplora 4

Xplorassa yhdistyy turvallisuusominaisuudet ja mahdollisuus yhteydenpitoon.

Miksi suomalaiset valitsevat Xploran?

Kysyimme somessa seuraajiltamme, mitkä ovat heidän suosikki ominaisuuksia Xplorassa. Lasten keskuudessa erityisesti askelmittari ja puhelut nousivat suosituimmiksi ominaisuuksiksi. Vanhemmat puolestaan arvostivat turvallisuusominaisuuksia kuten paikannusta.

Lasten suosikki ominaisuuksia ovat:

 

Vanhempien suosikki ominaisuuksia ovat:

 

 

Haastattelimme esikoululaisen äitiä, jolle Xplora on tullut jo tutuksi

Jenni Heiska kertoi valitsevansa lapselle kellopuhelimen älypuhelimen sijaan erityisesti siksi, että Xplora on helppokäyttöinen, vaikkei lapsi osaakkaan vielä lukea. Lisäksi hän koki positiivisena sen, ettei Xploralla pääse nettiin.

Miten Xplora toimii kouluarjessa?

”Kello on aina eskaripäivän ajan koulutilassa. Se saa olla ranteessa. Aamuisin ja iltapäivisin poika kuitenkin pystyy soittamaan linja-autosta halutessaan, silloin koulutila ei ole päällä. Tämä on kyllä hyvä ominaisuus ja helppokäyttöinen myös!”

Millä tavoin Xplora on helpottanut perheen arkea?

”Xploran myötä poika on alkanut liikkumaan täällä kotonamme maaseudulla hieman kauemmaksi koti-pihasta, ja se on meille ok koska näemme kartasta missä poika menee ja soittamalla hänet saa kiinni heti jos tarvitsee. Poika on siis hieman itsenäistynyt xploran myötä. Alamme myös pikkuhiljaa opettelemaan yksinoloa pieniä hetkiä kotona, ja uskon että xplorasta on siinäkin asiassa iso apu, koska poika saa meidät heti silloin kiinni kun siltä tuntuu.”

 

Osta nyt Xplora 4 tarjoushintaan!

Saimme Back To School kampanjasta valtavasti kiitosta ja iloisia kommentteja 🤩 Olemme kiitollisia tästä suosiosta ja haluammekin toivottaa kaikki uudet käyttäjät tervetulleiksi Xplora perheeseen ❤️

Arkeen paluu voi olla hektistä, joten haluamme tarjota vielä viikon lisäaikaa teille, jotka ette ehtineet vielä tarttua tilaisuuteen 😘 Jatkamme siis Back To School kampanjaa vielä tämän viikon sunnuntaihin 6.9. asti! 🎉

Xplora 4 puhelimen voit siis tilata verkkokaupastamme tarjoushintaan 159€ (norm. 199€). Tarjoamme nopean ja ilmaisen kuljetuksen 🥰