Paras joululahja lapselle 2021

 

Lapsi leikkii ulkona Xplora kellopuhelin ranteessa

Pelastetaan leikki

Mikä on paras joululahja 2021? Lapselle jolla tuntuu jo olevan kaikkea, voi olla vaikea löytää sopivaa joululahjaa. Vaikka kaapit pursuaisivat leluja, todellisuudessa niillä ei välttämättä leikitä juuri ollenkaan. Pelikonsolit, tabletit, älypuhelimet ja netin tarjoama viihde voittaa perinteiset leikit nykyään harmillisen usein. Mitä mieltä itse olet: haluaisitko että lapsi leikkii vai liimautuu kiinni näyttöihin? Tänä jouluna Xploran missiona on pelastaa leikki!

Anna lapselle 2 vuotta lisää lapsuutta

Xplora kellopuhelin on suunniteltu nimenomaan lapsille. Se on pieni ja pysyy lasten älykellon tavoin menossa mukana. Leikkimistä ei siis häiritse valtava älylaite, joka ei edes mahdu pieniin taskuihin. Xplorassa ei ole nettiä tai pelejä, jotta sinun vanhempana ei tarvitse pelätä, törmääkö lapsi haitalliseen sisältöön. Kaikki huomio kiinnittyy vain ympäröivään maailmaan ja sen tarjoamiin leikin mahdollisuuksiin. Lapsi saa mahdollisuuden liikkua, leikkiä ja olla luova. Aivan kuten sinäkin jokunen vuosikymmen sitten. Älypuhelimissa on paljon hyviä puolia, emmekä missään nimessä kiellä niiden tuomia mahdollisuuksia. Fakta on kuitenkin se, että älypuhelimet ovat suunniteltu aikuisille eikä 4–8-vuotiaan lapsen käteen. Kaikelle on aikansa.

 

Lapsi istuu kivellä ja esittelee Xplora kelloa.

XPLORA BLACK WEEK 5.12. sakka. Säästä jopa 45%.

Paras joululahja 2021

Yllätyksellinen, jännittävä, kutkuttava ja pitkään unelmoitu… Sellainen on täydellinen joululahja. Ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja onneksemme olemmekin saaneet ihastella näitä reaktioita somessa. Mikä olisikaan parempaa, kuin onnen kiljahdukset jouluaattona.

 

Ensimmäisen matkapuhelimen saaminen on tärkeä hetki lapsen elämässä. Älykkäillä valinnoilla kokemusta voidaan ohjata positiiviseen suuntaan heti alusta alkaen. Juuri tästä syystä monet vanhemmat suosittelevat ensipuhelimeksi Xploraa, sillä se täyttää kaikki 5-11–vuotiaan tarpeet.

 

Xplora kellopuhelin on maailmanlaajuisesti uniikki lapsille suunniteltu kommunikaation väline. Jo viimeisen parin vuoden aikana kellopuhelinten suosio on kasvanut huimasti ja yli 100 000 perhettä pohjoismaissa on valinnut lapselle Xploran. Kun kellopuhelimet yleistyvät lapsen kaveripiirissä, paine älypuhelimen hankkimisesta laskee, mikä on varmasti suuri helpotus monille vanhemmista. Voisi kuvitella, että lapsen mielestä “tavallinen” kännykkä olisi kellopuhelinta hienompi, mutta kokemuksemme osoittaa kuitenkin toisin! Xplora on lasten silmissä “cool” ja herättää ylpeyden tunnetta. 

 

Xplora X5 Play musta

Arjen pelastaja

Kun kaikilla perheen jäsenillä on omia menoja ja arki täyttyy aikatauluista, Xplora auttaa pitämään pakan kasassa. Xploran avulla yhteydenpito on vaivatonta ja nopeaa, ja GPS-ominaisuuden ansiosta vanhemmat pysyvät aina ajan tasalla siitä, missä lapsi milloinkin liikkuu. Huoltajien älypuhelinsovelluksesta näet aina lapsen ajantasaisen sijainnin. Voit myös asettaa karttaan turva-alueita, jolloin saat ilmoituksen puhelimeesi, jos lapsi ylittää sovitun rajan. Enää ei tarvitse arvuutella, missä jälkikasvu juoksentelee ja kotiin kutsuminen käy helposti parilla klikkauksella. 

 

Yksi lasten suosikki ominaisuuksista Xplorassa on kamera! Lapset dokumentoivat omalla kamerallaan tärkeitä hetkiä jokapäiväisessä elämässä ja voivat jakaa niitä yhteystietojensa – vanhempien, isovanhempien ja ystävien kanssa. Huoltajat saavat päättää, keihin kaikkiin lapsi voi olla yhteydessä. Kukaan tuntematon ei siis voi olla yhteydessä lapseen.

 

Xplora X5 Play musta lapsen kädessä

Goplay alusta tukee aktiivisia elämäntapoja

Xplora puhelimessa on askelmittari, joka motivoi liikkumaan. Yllättyisit varmasti jos saisit tietää kuinka paljon askelia lapsi ottaa päivittäin leikkiessä ja pihalla kirmatessa! Goplay alustassa online ja offline maailmat (O2O) yhdistyvät ja motivaatio liikkumiseen kasvaa entisestään. Lapsi  voi muuttaa päivän aikana kertyneet askeleet Xplora kolikoiksi, joilla puolestaan voi lunastaa huikeita palkintoja Goplay kaupasta! Näin motivoimme lapsia leikkimään ja liikkumaan entistäkin enemmän.

Käyttökokemuksia Xplorasta voit lukea mm. ihanasta @puutalobaby blogista!

Joko vakuutuit?

Tänä vuonna annetaan joululahjoja, jotka kannustavat aktiivisuuteen, minimoivat ruutuaikaa ja antavat lasten nauttia lapsuuden iloista. Rakastamme nähdä lasten reaktioita, kun he saavat Xplora kellopuhelimen ensimmäisen kerran hyppysiinsä. Jaa kuvia ja vidoita joulun tunnelmista someen ja merkitse @xplora.fi julkaisuihisi!

 

Tilaa nyt – saat powerbankin kaupan päälle!

 

Vuoden paras joululahja. Joulukampanja.