Paras joululahja lapselle

lapsi iloisena joulupöydässä

Lapselle jolla tuntuu jo olevan kaikkea, voi olla vaikea löytää sopivaa joululahjaa. Lapset eivät välttämättä osaa peitellä sitä pettymystä, joka syntyy kun paketista paljastuu väärä lahja. Tässä artikkelissa paljastammekin mikä on tänä vuonna kaikkein paras joululahja lapselle!

Minkä takia Xplora on paras joululahja lapselle?

Yllätyksellinen, jännittävä, kutkuttava ja pitkään unelmoitu… Sellainen on täydellinen joululahja. Ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja onneksemme olemmekin saaneet ikuistettua lasten reaktioita Xplora pakettia avatessa. Mikä olisikaan parempaa, kuin onnen kiljahdukset jouluaattona.

 

 

Ensimmäisen matkapuhelimen saaminen on tärkeä hetki lapsen elämässä. Älykkäillä valinnoilla kokemusta voidaan ohjata positiiviseen suuntaan heti alusta alkaen. Juuri tästä syystä monet vanhemmat suosittelevat ensipuhelimeksi Xploraa, sillä se täyttää kaikki 5-11–vuotiaan tarpeet. Älypuhelinten kehitys on ollut hämmästyttävää viime vuosikymmenen aikana. Useimmat ominaisuudet on kuitenkin suunniteltu vastaamaan lähinnä aikuisten tarpeita.

 

Olemme Xploralla kehittäneet uuden lapsille soveltuvan matkapuhelinratkaisun ilman internetyhteyttä. Ilman pääsyä someen ja haitalliseen sisältöön, lapsi saa leikeistä ja pysyä aktiivisena rauhassa. Xplora pysyy älykellon tavoin aina ranteessa mukana, eli vanhempana sinun ei tarvitse pelätä, että puhelin häviäisi tai jäisi puiston reunoille lojumaan.

 

Yksi lasten suosikki ominaisuuksista Xplorassa on kamera! Lapset dokumentoivat omalla kamerallaan tärkeitä hetkiä jokapäiväisessä elämässä ja voivat jakaa niitä yhteystietojensa – vanhempien, isovanhempien ja ystävien – kanssa. 

 

Xplora 4 puhelin on saatavilla kahdessa värissä. Kumpi olisi teillä mieluinen?

Xplora modernin perheen tukena

Kun kaikilla perheen jäsenillä on omia menoja ja arki täyttyy aikatauluista, Xplora auttaa pitämään pakan kasassa. Xploran avulla yhteydenpito on vaivatonta ja nopeaa, ja GPS-ominaisuuden ansiosta vanhemmat pysyvät aina ajan tasalla siitä, missä lapsi milloinkin liikkuu. Huoltajien älypuhelinsovelluksesta näet aina lapsen ajantasaisen sijainnin. Voit myös asettaa karttaan turva-alueita, jolloin saat ilmoituksen puhelimeesi, jos lapsi ylittää sovitun rajan. Enää ei tarvitse arvuutella, missä jälkikasvu juoksentelee ja kotiin kutsuminen käy helposti parilla klikkauksella. 

 

Xplora luo turvaa ja auttaa lasta itsenäistymään

 

Koulutilassa Xplora toimii ainoastaan kellona luoden rauhallisen oppimisympäristön.

Anna lahja joka vähentää ruutuaikaa

Tiesitkö että koronaepidemian aikana lasten aktiivisuus on laskenut 35%? Xplora kellopuhelin yhdessä Aktiviteettialustan kanssa auttaa lapsia pysymään aktiivisina, terveinä ja uteliaina!

 

Lapset joilla on Xplora, ottavat tutkitusti enemmän askelia kuin ne, joilla ei ole kellopuhelinta. Liikunnan positiiviset terveysvaikutukset ovat kiistämättömiä. Nykyään lisääntyvä ruutuaika on suoraan pois leikiltä ja liikkumiselta. Kun älypuhelinriippuvuus vältetään heti nuorella iällä, lapsi saa entistä paremmat lähtökohdat elämään. 

 

Xplora puhelimessa on askelmittari, joka motivoi liikkumaan. Yllättyisit varmasti jos saisit tietää kuinka paljon askelia lapsi ottaa päivittäin leikkiessä ja pihalla kirmatessa! Xploran aktiviteettialustalla online ja offline maailmat (O2O) yhdistyvät ja motivaatio liikkumiseen kasvaa entisestään. Alustalla otetut askeleet voi muuttaa Xplora kolikoiksi, joilla puolestaan voi lunastaa huikeita palkintoja! Näin motivoimme lapsia leikkimään ja liikkumaan entistäkin enemmän.

 

Juoksevatko, kävelevätkö tai leikkivätkö lapset enemmän vain ansaitakseen jotain verkkokaupassa? Itse asiassa tietomme osoittavat, että vastaus on KYLLÄ! Aktiviteettialustaa käyttävät lapset ottavat yli kaksi kertaa enemmän askelia, kuin lapset jotka eivät sitä käytä.

 

Toisin sanoen, tämä lahja tuottaa iloa monien vuosien ajan muodostaen terveellisiä arvoja elämälle 😍

 

lapsi leikkii metsässä
Kellopuhelin pysyy aina leikeissä mukana!

Joko vakuutuit?

Meille on tärkeää löytää joululahjoja, jotka kannustavat aktiivisuuteen, lyhentävät ruutuaikaa ja antavat lasten olla lapsia. Onko sinulla muita hyviä ehdotuksia sellaisista joululahjoista, joilla lapset voivat saavuttaa saman? 

 

Käyttökokemuksia Xplorasta voit lukea mm. ihanasta @puutalobaby blogista!