Järjestä syysillan aarrejahti lapsille

syysillan aarrejahti

 

On aika valmistautua vuoden kauhistuttavimpaan viikonloppuun… Lue vinkit ja järjestä lapsille ikimuistoinen syysillan aarrejahti! Me Xploralla haluamme ottaa kaiken ilon irti pienistä sekä suurista juhlapyhistä. Mikä olisikaan parempaa, kuin hyvä syy hauskanpidolle ja herkuttelulle! Lasten iästä riippuen, halloween voi olla joko hauska ja leikkisä tai kutkuttavan jännittävä tapahtuma. Lue Xploran vinkit syysillan aarrejahtiin. 🎃🍂

Syysillan aarrejahti:

Esivalmistelut

Käy piilottamassa kotipihalle tai lähimetsään heijastimia. Heijastimia kannattaa laittaa roikkumaan niin, että ne eivät jää esim. puunoksien taakse piiloon. Vaikka valoisalla ”piilot” saattavat tuntua ilmiselviltä, pimeän tullen ne eivät ole yhtä helppo löytää. 

Voit halutessasi piilottaa heijastimien luo palkintoja. Palkinnoksi sopii esimerkiksi herkut, tarrat tai muut pienet halloween aiheiset yllätykset. Palkinnot voi laittaa esim. pieniin pussukoihin, jotta ne eivät tuhoudu kosteassa syysillassa. Jos innostut panostamaan aarrejahtiin, voit jättää heijastimien luo vihjeitä, jotka johtavat aina uuden piilon luo. Viimeisen heijastimen luota voi löytyä lopullinen palkinto. Myös aarrekartta sopii täydellisesti syysillan aarrejahtiin!

 

Kengät jalkaan, taskulamppu kouraan ja syysillan aarrejahtiin!

Illan hämärryttyä on aika suunnata aarrejahtiin! Anna lapsille taskulamput ja mahdollinen aarrekartta ja lähetä heidät matkaan. Lasten tehtävänä on etsiä heijastimia pihalta taskulamppujen avulla. Tuolla välkehtii!

GPS-ominaisuuden, turva-alueiden sekä nopean yhteydenoton ansiosta voit olla varma, että lapset etsivät aarteita siellä missä pitääkin. Voit asettaa turva-alueen sille alueelle, jonne heijastimet on piilotettu. Saat omaan puhelimeesi ilmoituksen heti, jos aarteen etsijät ovat eksyneet alueen ulkopuolelle. Tiesitkö että XGO2 kellopuhelimessa on taskulamppu? Lisää turvaa pimeässä leikkimiseen tuo lasten heijastinliivi, jonka saat 31.10. saakka kaupan päälle, kun ostat XGO2 puhelimen. Osta nyt!

Syksyinen aarrejahti lapsille

Älkää unohtako naamiaisasuja!

Syksyisestä halloween aarrejahdista tulee enstistä hauskempaa, kun teeman mukainen pukeutuminen on osa leikkiä! Anna lapsille kasvomaalit sekä vapaat kädet oman halloween-lookin luomiseksi. Muista tägätä @xplora.fi kuviisi, niin voimme repostata kaikki huikeat halloween asut. 🧛🏻

 

Vaikka monille pimeä vuodenaika voi tuntua henkisesti raskaalta, arkea on helppoa piristää erilaisilla pienillä aktiviteeteilla. Toivotamme kaikille hauskaa ja turvallista halloweenia! Seuraamalla meitä Instagramissa sekä Facebookissa @xplora.fi, pysyt ajan tasalla uutuuksista ja yllätyksistä!

 

Halloween tarjous

HALLOWEEN BONANZA

Lunasta Xploran halloween tarjous 31.10. mennessä! Saat 120€ arvoisen tuotepaketin kaupan päälle, kun ostat XGO2 kellopuhelimen nyt. Tuotepakettiin kuuluu:

Lasten heijastinliivi

XMOVE aktiivisuusranneke

Xplora varavirtalähde

Vaihtoranneke XGO2 kellopuhelimeen haluamassasi värissä

 

Osta XGO2 nyt