Järjestä talvi-illan aarrejahti lapsille

 

Pakkaset paukkuvat ja lumen tulolle ei näy loppua! Jos teidän perheessä on ehditty jo luistelemaan, hiihtämään ja laskemaan pulkkamäkeä enemmän kuin tarpeeksi, nappaa tästä hauska vinkki talvi-illan tekemiseksi perheen pienimmille. Ikimuistoinen talvi-illan aarrejahti järjestyy pienellä vaivannäöllä ja suunnittelulla ja tulee taatusti olemaan hitti, jota muistellaan vielä pitkään ☃️

Talvi-illan aarrejahti:

Esivalmistelut

Käy piilottamassa kotipihalle tai lähimetsään heijastimia. Heijastimia kannattaa laittaa roikkumaan niin, että ne eivät jää esim. puunoksien taakse piiloon. Vaikka valoisalla “piilot” saattavat tuntua ilmiselviltä, pimeän tullen ne eivät ole yhtä helppo löytää. 

Voit halutessasi piilottaa heijastimien luokse myös palkintoja. Palkinnoksi sopii esimerkiksi herkut, tarrat tai muut pienet yllätykset. Palkinnot voi laittaa esim. pieniin pussukoihin, jotta ne eivät tuhoudu pakkasessa ja hangessa. Jos innostut panostamaan aarrejahtiin, voit jättää heijastimien luo vihjeitä, jotka johtavat aina uuden piilon luo. Viimeisen heijastimen luota voi löytyä lopullinen palkinto. Myös aarrekartta sopii täydellisesti talvi-illan aarrejahtiin!

 

 

Toppavaatteet päälle, taskulamppu kouraan ja kohti talvista seikkailua!

 

Illan hämärryttyä on aika suunnata aarrejahtiin. Anna lapsille taskulamput ja mahdollinen aarrekartta ja lähetä heidät matkaan. Lasten tehtävänä on etsiä heijastimia pihalta taskulamppujen avulla. Missä välke, siellä aarre!

GPS-ominaisuuden, turva-alueiden sekä nopean yhteydenoton ansiosta voit olla varma, että lapset etsivät aarteita siellä missä pitääkin. Voit asettaa Xploran turva-alueen sille etsinnän ajaksi sille alueelle, jonne heijastimet on piilotettu. Saat ilmoituksen huoltajan sovellukseen heti, jos aarteen etsijät ovat eksyneet alueen ulkopuolelle.

Mikäli lapsella ei ole vielä omaa Xploraa tai haluat päivittää vanhan mallin uuteen, voit ostaa XGO3:n alennushintaan 99€ vielä 8.1. saakka!

 

Toivotamme ihanaa talviriehaa jokaiseen perheeseen!

 

 

Tutustu myös uutuuteemme X6Pay-kellopuhelimeen tästä!