Puhdasta juomavettä lapsille

Me Xploralla haluamme luoda parempaa arkea lapsille. Yhdessä Unicef Kid Power®:n kanssa haluamme motivoida lapsia muuttamaan maailmaa.

 

Unicef kid power. Puhdasta juomavettä lapsille.

Goplay toiminta-alustan kautta omat lapsemme voivat auttaa muita maailman lapsia

Nyt lapset voivat kerätä askelia hyvän asian puolesta.

 

Tuhat askelta = kaksi pulloa vettä.

Tavoitteenamme on kerätä Goplay alustan kautta vettä 10 miljoonan vesipullon verran. Tämä antaa 4 000 lapselle mahdollisuuden saada puhdasta vettä vuodeksi! Puhtaan veden puute on valtava yhteiskunnallinen ongelma. Erityisesti Afrikan kehitysmaissa Covid-19-pandemia on vaikuttanut negatiivisesti juomaveden saatavuuteen. Tiesitkö että 2,2 miljardilla ihmisellä ei ole puhdasta vesijohtovettä?

 

Olemme ylpeitä voidessamme toteuttaa projektin yhdessä Unicef Kid Power®:n kanssa lasten paremman ja kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Yhdessä voimme saada aikaan muutoksen!

 

Kun kaikki maailman Xploraa käyttävät lapset yhdistävät voimansa Goplay alustassa, voimme kerätä jopa 10 miljoonaa pulloa vettä sellaisille lapsille, jotka sitä eniten tarvitsevat. 

Lapset koulun pihalla. Unicef kid power

Xplora – Unicef KID Power

Kampanjan tavoitteena on lisätä tietämystä puhtaan veden tärkeydestä ja lahjoittaa 10 miljoonaa vesipulloa, jotka antavat 4000 lapselle puhdasta juomavettä vuoden ajaksi. Kasvaminen puhtaassa ja turvallisessa ympäristössä on jokaisen lapsen oikeus. Erityisesti COVID-19-pandemian aikana olemme nähneet hyvän hygienian harjoittamisen tärkeyden. Puhtaalla vedellä on oleellinen rooli jokapäiväisessä elämässämme.

  1. Askeleista vesipulloiksi

Normaalisti Goplay alustassa saat yhden Xplora kolikon 1000 askelta kohden. Liittymällä Unicef KID Power kampanjaan, voit muuttaa 1000 askelta 2 vesipulloksi.

 

2. Sijoitu tulostaululla

Mitä enemmän vesipulloja keräät, sitä korkeampi sijoituksesi on. Parhaiten sijoittuneille on luvassa huikeita tuotepalkintoja kiitoksena kovasta työstä hyvän tarkoituksen eteen.

 

Lapset leikkivät

Päivittäinen aktiivisuus saa aikaan positiivisen muutoksenXplora vesipullo

Sen lisäksi, että fyysinen aktiivisuus tukee terveitä elämäntapoja ja antaa vastapainoa ruutuajalle,  Unisef kampanja tuo aktiivisuudelle uuden merkityksellisen syvyyden.
Haluamme palkita aktiivisimmat Goplay alustan käyttäjät tuotepalkinnoin!

Pääpalkinto, Apple ipad

Apple iPad 64GB – Space Grey

toinen palkinto, kaiutin

Echo (4th Gen)

Kolmas palkinto, skuutti

Arcade Pro Scooter

Lapsi kantaa vettä. Unicef kid power

Liity kampanjaan ja auta maailman lapsia!

 

Voit liittyä Unicef:in Goplay kampanjaan joko suoraan huoltajien Xplora sovelluksesta, tai selaimelta Goplay alustan kautta. Goplay on kaikkille Xploran asiakkaille avoin palvelu!

 

Liity nyt!

Xplora huoltajien sovellus ja Unicef kampanja

Eikö sinulla ole vielä Xploraa? Osta omasi nyt!