Xplora Libanonissa: Suurin kestävän kehityksen projektimme

Lapsi lukee kynttilänvalossa energia pulan takia

Xplora on paikalla Libanonissa yrityksen historian suurimman kestävän hankkeen käynnistämiseksi!

 

Tämä on jotain, mikä on meitä isompaa, sanoo Xploran projektipäällikkö Alexander Reitan, joka saapui juuri Beirutin matkaltaan.

 

Pimeillä kaduilla kaupungissa, jota suurelta osin pitävät käynnissä likaiset dieselgeneraattorit, Xplora on nyt luonut perustan maailmanlaajuiselle hankkeelle, joka auttaa tekemään maailmasta paremman paikan. Yhdessä United Citiesin ja kumppaneidemme kanssa sitoutamme käyttäjämme saavuttamaan YK:n tavoitteen rakentaa infrastruktuuria ja toimittaa vihreää energiaa 10 000 kaupungissa vuoteen 2030 mennessä.

Libanonin pimeät kadut

Tarvitsen apua sinulta!

Aktivoimme toiminta-alustamme kautta sekä paikallista väestöä että lapsia kaikkialla maailmassa edistämään kestävää muutosta.

 

Jokainen Sinun ja lapsesi askel muunnetaan arvoksi, joka muuttaa lopulta kaupungit ympäri maailmaa moottoriksi, joka luo paremman ja vihreämmän tulevaisuuden meille kaikille!

 

Lähtölaukaus on siis Libanonissa, jossa joukko kaupunkeja muodostaa pilottihankkeen United Citiesin ohjelman käyttöönottoon.

 

Libanonissa on puututtava vakavaan sähkön puutteeseen. Tämä energiakriisi yhdistettynä haastavaan kansantalouteen tekee elinoloista erittäin vaikeat.

 

Pahan kierre

Valituilla kaupungeilla on mahdollisuus kehittää kestävää energiahuoltoa uusilla aurinkosähkö järjestelmillä. Se ei ainoastaan ​​vastaa voimakkaaseen vihreän sähkön tarpeeseen, vaan myös luo perustan paremmille terveyspalveluille, koulutukselle, elintarviketuotannolle ja liikenteelle.

 

Xplora on nyt maassa käynnistämässä yrityksen viisivuotisen historian ehkä tärkeintä hanketta.

 

Libanon on sekä energia- että talouskriisissä. Heillä on virtaa vain kaksi tuntia päivässä. He käyttävät dieselgeneraattoreita tuottamaan tarpeeksi energiaa päivittäiseen elämään. Mutta tämä ei ole pitkän aikavälin ratkaisu. Maassa on lähes 90 prosentin inflaatio, eikä heillä ole myöskään mahdollisuutta päästä pois noidankehästä, Reitan sanoo.

Libanon united cities energia hanke

Halu luoda muutosta

Voimme vain kuvitella, millaista on elää sellaisissa olosuhteissa. 

Sairaalat, koulut, työelämä ja politiikka kärsivät. Muutosta tarvitaan. Ennen kaikkea paikallisille, mutta myös koko maailmalle. Olemme kaikki samassa veneessä.

 

Haluamme panostaa paikallistuntemukseen ja prosessiin, joka antaa heille mahdollisuuden muuttaa nykyistä tilannetta. Heillä on mahdollisuus rakentaa tätä itse. Tämä on työtä, joka ei tapahdu yhdessä yössä. Siksi olemme valmiita pitkään kilpailuun, jossa kutsumme lapset ja vanhemmat Xplora kellolla ja sovelluksella, yhteistyökumppaneita ja ei vähiten kaupunkien paikallisia luomaan muutosta. 

 

Sinun tarvitsee vain olla aktiivinen – lahjoita askeleesi Aktiviteettialustalla.

 

Tietoa, osaamista ja koulutusta. Nämä ovat tämän projektin tukipilareita.

 

Ihmisten on oltava mukana. Sekä me että he, ja meidän on tehtävä työ yhdessä. Kansainvälisellä yhteisöllä on sosiaalinen vastuu. Haluamme rakentaa kumppanuutta paikallisten ja meidän kaikkien välille. Yhdessä olemme vahvoja. Xploralla on tärkeä rooli täällä ja haluamme luoda historiaa. Toivomme, että mahdollisimman monet tulevat tukemaan tätä työtä, Reitan sanoo.

 

Laaja yhteistyö

Yhdessä paikallisten yritysten, poliittisten johtajien, yliopistojen ja United Citiesin edustajien kanssa tavoitteena on luoda sitovia sopimuksia ja edetä kestävän kehityksen projektissa “Net Zero 12 kuukaudessa”. Tavoitteena on, että uudet aurinkosähköjärjestelmät muuttavat kokonaisen kaupungin hiilineutraaliksi yhdessä vuodessa!

Xplora libanonissa

Tämä tarkoittaa, että kaupunki tuottaa kestävää energiaa yhtä paljon kuin kaupungin hiilijalanjälki. Tätä ei ole tehty koskaan aiemmin.

 

Teemme maailmanennätyksen. Tämä pilotti skaalataan useisiin kaupunkeihin ympäri maailmaa, innostunut Reitan sanoo.

 

Xplora yhdessä United Citiesin ja kumppanimme Collectian kanssa haluaa räätälöidä digitaalisen ja sosiaalisen alustan, joka mahdollistaa paljon suuremman yleisön kuin paikallisten osallistumisen, sitouttamisen, inspiroimisen ja kouluttamisen.

 

Toiminta kampanjoiden avulla Xplora antaa ihmisille ympäri maailmaa muuttaa fyysisen toiminnan humanitaariseksi työksi.

 

Tässä pilotti tapauksessa pitkän aikavälin hyödyt tulevat aurinkokennoista, jotka tarjoavat uuden uusiutuvan sähkön lähteen. Nykyiset ympäristöystävälliset ratkaisut on romutettava. Inspiroimme lisää fyysistä toimintaa kaikille. Projektiin osallistuvat auttavat niitä, joilla ei ole samoja edellytyksiä kuin itsellä. Tämä tarkoittaa parempaa elämää, tietoa ja koulutusta kestävään käyttäytymiseen. Loppujen lopuksi tavoitteena on pitkäjänteiset ja kestävät ratkaisut. Saavutamme tämän yhdistämällä, käyttämällä uutta teknologiaa, luomalla yhteistyötä hallitusten, yritysten ja tiedeyhteisön välille ja ottamalla mukaan ihmisiä ympäri maailmaa. Yhdessä ihmisten ja yritysten kanssa, joilla on sydän ja ymmärrys siitä, että meidän PITÄÄ muuttua kestäviin ratkaisuihin – me muutamme maailmaa, Reitan sanoo.

Lapsi libanonissa

Kuuntele ja katso podcastia toimitusjohtaja Sten Kirkbakin kanssa, jossa hän haastattelee Kristian Mjøenia ja Xploran projektipäällikköä Alexander Reitania. Siirry Youtubeen klikkaamalla tästä.

 

Lue lisää Xplorasta ja innovatiivisista lasten älykelloista.

 

Tutustu Xploran aktiviteettialustaan.