X6Play on tehokkaampi, hauskempi ja persoonallisempi kellopuhelin kuin koskaan!

Vuodesta 2016 lähtien Xploran visio on ollut suunnitella ja kehittää paras mahdollinen kellopuhelin, joka ottaa huomioon lapsen tarpeet ja toimii innovatiivisena oppaana digitaaliseen maailmaan. Xploran kuudes sukupolvi esittää ylpeänä ensimmäisen kokonaan in-house-suunnitellun ja valmistetun Xplora-tuotteen.

X6Play tuotekuvia e1702044529281

 

Kun Neil Armstrong laskeutui ensimmäisen kerran Kuuhun, kyseessä oli merkittävä hetki koko ihmiskunnalle. Monella tapaa voisi sanoa, että X6 Play on meidän oma kuulaskeutumisemme. Kyseessä on entistä tehokkaampi ja persoonallisempi kellopuhelin lapsille, joka eroaa selkeästi kilpailijoistaan – uusi premium-mallimme! Tällä vanhemmille helpolla valinnalla on suuri merkitys lasten elämään.

Xplora-kellopuhelimia on myyty yli miljoona kappaletta ympäri maailmaa. Vanhempien luottama ja lasten rakastama tuote tekee jokapäiväisestä elämästä helpompaa, hauskempaa, turvallisempaa ja aktiivisempaa koko perheelle. X6Play:ssa on kaikki kuuluisat Xplora-ominaisuudet, joita perheet ovat oppineet rakastamaan:

 • Puhelut
 • Viestit
 • Ääniviestit
 • Askelmittari
 • GPS-toiminto
 • Koulutila
 • Turva-alueet
 • Hälytykset
 • SOS-ominaisuus
 • Ei pääsyä Internettiin tai sosiaaliseen mediaan
 • Huoltajien sovellus
 • Integraatio Xploran aktiviteettialustalle, josta voi ladata uusia kellotauluja ja soittoääniä
blogi2
XPLORA CONNECT: Kellopuhelin sisältää esiasennetun Xplora SIM-kortin, jonka aktivoimalla pääset heti hyödyntämään kaikkia Xploran ominaisuuksia.

 

Mikä sitten on uutta?

X6Play on leikkisä, tehokas ja persoonallinen älykello! Teknisesti se on huima loikka eteenpäin. Pääset nauttimaan nopeammasta prosessorista, terävämmästä ja kirkkaammasta näytöstä, paremmasta akunkestosta, entistä ehommasta äänentoistosta sekä tallennustilasta, jossa on tilaa 10 000 korkealaatuiselle 5MP:n kamerallamme otetulle kuvalle!

Tärkeimmät tekniset ominaisuudet:

 

⌚ Korkean resoluution (360×440) näyttö animaatioin

⚡️ Todella nopea 1,2GHz Quad-core prosessori

🔋 Pitkäkestoinen akku (880mAh)

💾 8GT tallennustilaa

🗺 Entistä tarkempi GPS-toiminto

📸 5MP:n kamera

 

Näyttökuva 2022 11 14 kello 8.37.52

 

Entistä tasokkaamman teknologian lisäksi X6Play on leikkisä kellopuhelin, joka tarjoaa lapselle useita mahdollisuuksia tuunata kellosta omannäköisensä sekä laitteiston että ohjelmiston osalta.

Jokainen lapsi on uniikki – ja se saa näkyä kellopuhelimessakin! Osta X6Play täältä.

 

Näyttökuva 2022 11 14 kello 8.39.44

Värien juhlaa Xploran kanssa!

Julistamme Xploran värijuhlan alkaneeksi! Xploraa voi alkaa muokata mieleisekseen heti, kun kello on saatu ulos paketista. Modernissa maailmassa lapset haluavat ilmaista omaa persoonallisuuttaan, ja meidän mielestämme juuri niin sen kuuluukin olla. Uudet asusteet antavat sinulle mahdollisuuden koota ja miksata Xplorallesi jopa 3400 eri väriyhdistelmää.

Sen vuoksi olemme yhdistäneet tunteet ja identiteetin osaksi kellopuhelimemme suunnittelua silmukoiden ja kiinnikkeiden muodossa. Näin lapset pääsevät ilmaisemaan itseään uuden väripaletin muodossa.  Vaihtaminen, muokkaaminen ja miksaaminen on nyt helpompaa ja hauskempaa kuin ikinä. Yhtenä päivänä leikkisä ja iloinen, toisena mietteliäs ja utelias!

Minkä väriseltä sinusta tuntuu tänään? 

blogi3 blogi4 blogi5

Ranteessa Youtube-kanava unboxasi X6Playn ja testasi kuinka helppoa sen käyttöönottaminen oikeasti on. Käy katsomassa unboxaus-video täältä.

 

Xploran Aktiviteettialusta!

X6Play ei kuitenkaan ole ainoa hauska uutuutemme! Edellä mainitun lisäksi Xplora julkaisee uudistuneen aktiviteettialustan, joka tarjoaa kasoittain uutta mielenkiintoista sisältöä. Aktiviteettialusta tekee Xplorasta paljon muutakin kuin vain kellopuhelimen.

Palkittu aktiviteettialusta lapsille on täynnä hauskoja ja inspiroivia kampanjoita ja pelejä, joista voi voittaa palkintoja tai vaikkapa osallistua huutokauppaan. Uutena ominaisuutena alustalta löytyvät ladattavat e-kirjat, tietoiskut, soittoäänet ja monet muut lisäominaisuudet Premium-jäsenillemme!

Visiomme on yhtä helppo kuin inspiroivakin: mitä enemmän lapsi liikkuu, sitä enemmän hän ansaitsee Xplora-kolikoita käytettäväksi hauskaan ja opettavaiseen sisältöömme. Tässä järjestelyssä voittavat sekä lapsi että vanhemmat!

Yhteydenpito läheisiin ei ole ikinä ollut yhtä hauskaa, leikkisää, turvallista ja aktiivista! X6Play on lapsesi digitaalinen kumppani, joka kannustaa liikuntaan ja aktiivisuuteen. Lapsille suunniteltua kelloa rakastavat myös vanhemmat.

 

Anna lasten seikkailla – Xplora huolehtii lopusta.