Anna lapsellesi 2 vuotta lisää lapsuutta

XPLORA - Anna lapselle 2 vuotta lisää lapsuutta

Luit oikein.

Xploran avulla voit antaa lapsellesi 2 vuotta lisää lapsuutta.

Suomalaiset lapset saavat älypuhelimen poikkeuksellisen varhain. Se on älytöntä.

Lapsen kognitiiviset, sosiaaliset ja motoriset taidot kehittyvät leikin, luovuuden ja liikkeen avulla. Herkässä kehitysvaiheessa oleva pieni lapsi tarvitsee rakkautta, tukea ja läsnäoloa. Ei viimeisintä koukuttavaa peliä eikä rajatonta pääsyä internettiin.

Euroopassa lapset saavat älypuhelimen keskimäärin 10-vuotiaana, mutta meillä Suomessa peli alkaa olla pelattu jo ekaluokalla. Tiedämme että tulet häviämään taistelun älypuhelinta vastaan, mutta haluamme antaa sinulle jatkoajan.

Xplora on ainoa pienelle lapselle suunniteltu puhelin. Sen avulla pidätte turvallisesti yhteyttä. Koska Xplora kulkee ranteessa, ovat pienet kädet vapaana leikkimään, luomaan ja liikkumaan. Olemaan onnellisia. Sinä 5-7 -vuotiaan vanhempi. Älä anna älypuhelinta lapsellesi. Anna 2 vuotta lisää lapsuutta.

 

Minkä ikäisille Xplora puhelin sopii?

Lue nyt miten Xplora puhelin soveltuu eri ikäisille. Olipa kyse vilkkaasta 4–5-vuotiaasta tai vanhemmasta kouluaisesta, Xplora istuu hyvin osaksi perheiden arkea. Tosielämän kokemuksia eskarilaisen ja tokaluokkalaisen äidin näkökulmasta voit lukea Puutalobaby blogista. Blogikirjoituksessa puhutaan mm. siitä, miten  älypuhelimen hankkimiseen liittyvää sosiaalista painetta voi lieventää.