Xplora ❤️ One Tree Planted

we plant trees
Kasvatamme puun jokaista ostettua Xplora kohden

Xplora osana jotain suurempaa

Ilmastonmuutos on aihe, joka koskettaa meitä vanhempia erityisellä tavalla. Valinnat joita teemme nyt, vaikuttavat olennaisesti lastemme tulevaisuuteen. Joillekin maapallon hyvinvointiin liittyvät kysymykset saattavat jopa vaikuttaa siihen, haluaako lapsia hankkia ollenkaan. 

 

Lasten suhde luontoon on usein hyvin utelias ja mutkaton. Metsät tarjoavat paikan leikeille ja seikkailulle ja eläimet ovat kiinnostavia ystäviä. Suomessa olemme vieläpä hyvin onnekkaita siitä, että luonto on meitä hyvin lähellä myös pääkaupunkiseudulla. Kaikkialla maailmassa näin ei kuitenkaan ole, ja ilmastonmuutoksen vaikutukset näkyvät tuhoisasti jo nyt. Yhä enemmän globalisoituvassa maailmassa etenkään lapsemme eivät voi tulevaisuudessa sulkea silmiään kaikelta, mitä muualla maailmassa tapahtuu. Siksi on tärkeää opettaa heitä tekemään vastuullisia ja kestäviä valintoja, joilla on merkitystä suuressa mittakaavassa.

50 000 asiakasta Pohjoismaissa
Saavutimme hiljattain uuden virstanpylvään: 50 000 asiakasta Pohjoismaissa!

 

Xplora on kasvanut viimevuosina paljon ja koemmekin, että meillä on velvollisuus toimia esimerkkinä.  Haluamme että asiakkaamme voivat olla ylpeitä siitä, että he ovat valinneet Xploran. Se, mikä on parhaaksi lapsille, on myös meidän prioriteettimme. Tämä ideologia on aijemmin näkynyt tuotteen muotoilussa ja teknologiassa ja nyt voimme ylpeinä kertoa, että viemme ajatuksen askeleen pidemmälle.

 

Lue lisää edellisestä blogipostauksestamme klikkaamalla kuvaa. Olemassaoleville asiakkaillemme tarjoamme kiitokseksi 50 Xplora kolikkoa! 🤩

 

 

 

Jokaista ostettua Xploraa kohden istutamme puun yhteistyössä voittoa tavoittelemattoman One Tree Planted organisaation kanssa. 🌳🤩 One Tree Planted tekee tärkeää työtä saattaakseen luonnon monimuotoisuuden entiselleen. He lisäävät tietoisuutta puiden merkityksestä ja tarjoavat kaltaisillemme yrityksille mahdollisuuden tehdä yksinkertaisia, mutta tärkeitä valintoja. Yhdessä haluamme motivoida lapsia ja nuoria tekemään ympäristön kannalta positiivisia valintoja. 💚

 

Puut puhdistavat ilmaa, jota hengitämme. Ne suodattavat vettä, jota juomme ja tarjoavat elinpaikan yli 80% maailman maanpäälisestä biodiversiteetista. Puut tarjoavat työpaikan yli 1,6 biljoonalle ihmiselle ja sitovat ilmakehän hiiltä. 🌎🌲Voit lukea lisää puiden merkityksestä suoraan One Tree Planted nettisivuilta.

 

 

Xplora 4
Xplora 4
Lapset istuvat puussa
kuva @annieweliina

Lapset ovat tulevaisuutemme

Sen lisäksi, että valitset lapsen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta järkevän vaihtoehdon hankkiessasi Xplora kellopuhelimen, voit olla varma, että valinnallasi on myös pitkäjänteisiä vaikutuksia. Puun kasvattaminen ei vaadi sinulta mitään! Lapset ovat tulevaisuutemme, joten on ainoastaan reilua tarjota heille mahdollisuus nauttia hyvinvoivasta planeetasta. Pienellä valinnalla on nyt entistäkin laajempia vaikutuksia ja yhdessä voimme tehdä maailmasta lapsillemme paremman paikan asua.

 

Hankkimalla Xplora:n, voit nyt olla osana jotakin paljon suurempaa. Tarjotaan lapsillemme mahdollisuus nauttia elämästä huoletta myös tulevaisuudessa. 💚 Vanhemmat ovat lapsien esikuvia ja roolimalleja, joten sinun tehdessä hyviä ja kestäviä valintoja, myös lapsi oppii tekemään samoin.