Xplora kellopuhelimet ovat nyt saatavilla neljässä Pohjoismaassa!

Valtavan kasvutarinan ja yli 65 000 asiakkaan myötä voimme ilolla kertoa, että Xplora on nyt saatavilla neljässä Pohjoismaassa. Suomen, Ruotsin ja Norjan lisäksi Xplora on rantautunut Tanskaan!

 

Xplora on saatavilla neljässä pohjoismaassa

Lokakuussa 2020 Xploran palkittu kellopuhelin Xplora 4 lanseerattiin Tanskassa

 

Älykelloa muistuttava Xplora on suunniteltu lasten ensipuhelimeksi. Se on voittanut hiljattain testejä Ruotsissa ja Norjassa

Xploraon maailman ensimmäinen CE-hyväksytty kellopuhelin lapsille ja sen tarkoituksena on antaa lapsille turvallinen johdatus mobiilimaailmaan. Xplora on siis loistava valinta ensipuhelimeksi alle kouluikäisille sekä sitä vanhemmille lapsille. Mutkattoman yhteydenpidon lisäksi haluamme aktivoida lapsia Xploran askelmittarin avulla sekä tukea heidän itsenäistymistään. GPS-ominaisuuden avulla vanhemmat pysyvät ajan tasalla siitä, missä lapsi liikkuu. Itsenäistä ulkoilua on helppoa ja turvallista harjoitella turva-alueiden ansiosta. Monet käyttäjistämme pitävät erityisen arvokkaana sitä, että Xploran myötä lapsi on soitellut aktiivisesti mm. isovanhemmille.

 

Pohjoismaiden suurimmat elektroniikkajätit tukevat Xploraa

 

”Teemme yhteistyötä Xploran kanssa, koska he ovat mielenkiintoinen yritys, ja heillä on hyviä tuotteita selkeästi määritellylle kohderyhmälle. Xplora on yritys, josta löytyy korkeatasoista osaamista, yhteistyökyvykkyyttä ja joustavuutta haasteidenkin edessä. Koemme että Xploran markkinointi on aktiivista ja pelotonta. ”

Roy Westbye, pohjoismainen tuote – / mobiilitarvikkeiden ostopäällikkö, Gigantti

 

“Olemme iloisia voidessamme tuoda Xploran Tanskaan osana Pohjoismaisesti merkittävää aloitetta. Voimme nähdä millainen vaikutus sillä on ollut ympäri Pohjoismaita ja uskomme, että on oikea aika tuoda markkinoille hyvä ja turvallinen tuote, jolla on selkeä visio. Olemme iloisia voidessamme aloittaa yhteistyön erittäin pätevän, teknologiavetoisen pohjoismaisen yrityksen kanssa. ”

Thomas Tønsberg, Pohjoismainen kategoriapäällikkö Fitness & Activity, Power International AS

 

Lapsi soittaa Xploralla
Xplora pysyy aina menossa mukana ja jättää kädet vapaiksi leikeille ❤️

 

Millainen rooli teknologialla on koronan muuttamassa maailmassa?

 

Tiesitkö, että lasten fyysinen aktiivisuus Pohjoismaissa laski yli 30%, kun COVID-19 otti vallan maailmassa?

Xplora käynnisti yhteistyössä tutkimuslaitos IRO:n kanssa kattavan tutkimuksen joulukuussa 2019. Tutkimus suoritettiin Kauniaisissa ja se tarkasteli älylaitteiden vaikutuksia esikouluikäisiin ja heidän perheisiinsä. Yllättäen iskenyt pandemia käänsi koko maan perheiden arjen päälaelleen ja sama koski myös tutkimukseen osallistuneita perheitä. Koronan vaikutus näkyi selkeästi siinä, että lasten liikuntataso laski yli 30%, kun koulut ja urheilutoiminta suljettiin opintojen aikana. Aktiivisuuden laskemisen myötä lasten ruutuaika kasvoi. Tabletit ja televisiot toimivat etätöitä tekevien vanhempien apuna, kun yhtäkkiä kodista tuli työpaikka, jossa myös perheen pienimmät viettivät päivänsä. Lisäksi Xplora Mobilen toimitusjohtaja Kjetil Fennefoss huomauttaa, kuinka Norjassa muun muassa lasten keskimääräinen askelmäärä putosi 8000 askeleesta 5600 askeleeseen päivässä Covid-19 myötä.

 

Xplora on osoittanut olevansa turvallinen valinta vanhemmille Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa myötävaikuttamalla lasten vapauden ja itsenäisyyden lisäämiseen sekä motivaatioon fyysistä aktiivisuutta kohtaan. Olemme hyvin ylpeitä siitä, että xplora on nyt saatavilla jo neljässä Pohjoismaassa.

 

Odotamme innolla, että pääsemme kuulemaan miten tanskalaiset perheet ottavat Xploran vastaan ja miten se vaikuttaa heidän jokapäiväiseen elämäänsä. Myös sinun mielipiteesi ja kokemuksesi on meille äärimmäisen tärkeä. Seuraa meitä Instagramissa sekä Facebookissa ja kerro mitä mieltä olet!