Lasten GPS pelastaa arjen ja tuo turvaa – lue Xplora perheen pysäyttävät tarinat

Lapsi äidin sylissä. Lasten GPS tuot turvaa.

Ilman ranteessa mukana olevaa Xplora puhelinta, 6-vuotias ei olisi saanut nopeaa apua kiusaamistilanteeseen.

Tämä ja monta muuta tarinaa kuumottavista tilanteista, joissa lasten Xplora puhelin toimii pelastavana tekijänä… Lue huoltajien kertomuksia arjen sykettä ja hikikarpaloita nostattavista tilanteista.

 

Kiusaamista kotimatkalla


Angelina koki jokaisen vanhemman painajaisen. Hänen 6-vuotiaan poikansa joutui teini-ikäisten kiusaajien uhriksi matkalla koulusta kotiin. Ilman Xplora kellopuhelinta, tilanne olisi saattanut äityä entistä pahemmaksi.

”En tiedä mitä olisi voinut tapahtua, jos lapselle ei olisi ollut puhelinta ranteessa mukana. Olen nyt hyvin kiitollinen siitä, että hankimme hänelle Xplora puhelimen” kuvailee lapsen äiti Angelina.

Tällaiset esimerkit puoltavat sen puolesta, että Xplora olisi hyvä olla jokaisen koululaisen mukana. Koulupäivän aikana Xploran voi asettaa koulutilaan, jolloin se ei häiritse oppimista ja keskittymistä. Koulupäivän päätteeksi kello toimii puhelimena ja turvallisuutta lisäävänä rannekkeena.

Lue lisää Xplorasta ja osta nyt!

 

Hän soitti Xploralla ja pyysi apua

Perheen koulu on hyvin lähellä kotia, joten lapsi saa kulkea matkansa itsenäisesti nuoresta iästään huolimatta. Eräänä maanantaina lapsi soitti äidilleen Xploralla kertoakseen, että on nyt matkalla kotiin. Hetkeä myöhemmin hän soitti uudelleen.

Puhelussa kuului kun lapsi huusi pelokkaana ”ei”. Taustalla kuului vanhempien tyttöjen nauru, mikä sai minut heti tajuamaam mistä oli kyse. Olin kotona etätöissä, joten syöksähdin nopeasti ulos.

Äiti näki tapahtuman kulun jo etäältä ja pyysi tyttöjä lopettamaan huutaen. Kun Angelina saavutti poikansa, kiusaajat juoksivat karkuun.

 

Ei suostu enää ulkoilemaan yksin

Lasta kiusanneet tytöt olivat seisseet ringissä 6-vuotiaan ympärillä ivallisesti nauraen ja kuvaten tätä. Tapahtumien jälkeen kiusaamisen uhriksi joutunut poika ei enää uskalla liikkua ulkona yksin, ellei hänellä ole yhteys vanhempaan Xploran avulla saatavilla.

Xplora on ehdoton lisä lapsille, jotka liikkuvat ja leikkivät yksin ulkona. Olipa hätä pieni tai suuri, vanhemman saa helposti ja nopeasti kiinni.

Lapset keinumassa. Lasten GPS

Yksin lukkojen takana

Emme koskaan unohda, kun eräs Xplora perheen jäsen jakoi kanssamme jännityshetken, jossa lapsi oli jäänyt talvella ulos lukkojen taakse ilman ulkovaatteita. Onneksi lapsella oli Xplora ranteessa ja hän pystyi soittamaan äidilleen, joka tuli kotiin pelastamaan lapsen pinteestä.

Hienoista älypuhelimista ei juuri ole hyötyä, jos ne lojuvat milloin missäkin. Xplora pysyy aina turvallisesti ranteessa mukana, mikä helpottaa nopeaa reagointia yllättävien tilanteiden sattuessa.

GPS-ominaisuudet turvana, kun lapsi lähtee omille reiteilleen

Pyysimme seuraajiamme jakamaan sykettä ja hikikarpaloita nostattavia hetkiä arjesta. Saimme paljon vastauksia, joista todella välittyi vanhempien huoli ja stressi. Vaikka ennakointi ja yhteiset säännöt ehkäisevät ikävien sattumusten syntymistä, on elämä lasten kanssa aina arvaamatonta. Me Xploralla haluamme tuoda turvaa näihin yllättäviin tilanteisiin, jotta jännitykseltä voitaisiin välttyä kokonaan.

“100 m koulumatka kotiin kesti 2 tuntia, eikä lapsi oikein osannut kertoa miksi”, kuvaili eräs äiti Instagramin vastausboksissa. Monet varmasti samaistuvat siihen, että jo kävely kaupasta kotiin saattaa kestää puolet normaalia pidempään, kun mukana on pieni haaveilija, joka innostuu jokaisesta kävystä ja kiiltävästä kivestä, joka tienvarressa eteen sattuu. Toinen äiti kuvaili huoltaan, kun 5v lapsi oli päättänyt lähteä kotipihasta käymään vanhan kodin osoitteessa ilmoittamatta kenellekkään.

 

Mielikuvitus vie seikkailuille, joista huoltaja kuulee ilman Xploraa vasta liian myöhään…

Mielikuvitus ottaa usein vallan ja pienet jalat lähtevät harhailemaan seikkailujen perässä herkästi. Vaikka yhteisiä sääntöjä olisikin sovittu, on Xploran kaltainen lasten gps ranneke aina hyvä lisä lapsen perus ulkoiluvarustukseen. Sen lisäksi että Xplora on varusteltu GPS-ominaisuuksilla, se on myös puhelin, eli voit helposti soittaa lapselle jos hätä iskee. Koska Xplora on suunniteltu lasten älykelloa muistuttavaan muotoon, lapsi takuulla kuulee tulevan puhelun ja voi helposti vastata. Huoltajien Xplora sovelluksesta seuraat lapsen sijaintia helposti kartalta ja voit asettaa turva-alueita kotipihaan ja sen ympäristöön.

 

Äiti seisoo ulkona lapsi sylissään.
Kaikki varmasti tietävät sen usein onneksi lyhyen hetken, kun sydän alkaa hakaamaan rinnassa, kun lasta ei yhtäkkiä näy missään… Lasten GPS ja ranteessa mukana kulkeva puhelin tuo turvaa näihin tilanteisiin.

 

Rauhallinen ulkoiluhetki voi muuttua jokaisen vanhemman painajaiseksi sekunneissa…

“Pesin ikkunoita niin, että näin koko ajan lapsen ja näin kun lapsi lähti pihatietä kävelemään. Juoksin heti perään (meni ehkä 2s) ja lasta ei näy missään.

Huutelen, kurkkaan varastoon, juoksen parkkipaikalle, juoksen alas pihatietä, juoksen ylös takapihalle – koko ajan lasta huutaen. Toistan tätä hetken aikaa. Kurkkaan vielä uudestaan varastoon ja siellähän lapsi on kiivenneenä sähköautoon.
Ei vain leikin tiimellyksessä jaksanut vastata äidille 🤷‍♀️

Xploran avulla olisi varmasti säästynyt itkulta ja sydämentykytyksiltä, kun oli jo varma, että lapsi on hukkunut ojaan tai juossut autotielle.”

 

Osta nyt lapselle puhelin, joka pysyy ranteessa aina mukana ja GPS-ominaisuuksien ansiosta tuo turvaa.

Sen lisäksi, että Xplora on perheen tukena arjen keskellä, se on täynnä muita huikeita lapsen kehitystä ja fyysistä aktiivisuutta tukevia toimintoja! Voit lukea lisää lasten ensimmäisestä puhelimesta suositusta blogipostauksestamme “Minkä ikäisille Xplora kellopuhelin sopii?”

 

Lasten GPS rannekkeet sekä testivoittaja Xploran voit ostaa huikeilta jälleemyyjiltämme. Lue esimerkiksi Gigantin artikkeli lasten älykelloista.