Puhelin koululaiselle

Lapset juoksevat koulun portaita alas.

Hankintalistalla: puhelin koululaiselle

Koulutien alku on monesti luonnollinen kohta ostaa lapselle ensimmäinen oma puhelin. Puhelinta tarvitaan kommunikaation välineeksi, kun lapsi kulkee kodin ja koulun välillä itsenäisesti ja viettää iltapäivät kotona, puistossa tai iltapäiväkerhossa ilman huoltajaa. Puhelin helpottaa lapsiperheen arkea ja kaikkea siihen kuuluvaa koordinointia sekä logistiikkaa. Älypuhelimen hankkiminen pienelle 6–7-vuotiaalle voi kuitenkin tuntua turhan suurelta askeleelta. Koukuttavuus, haitallinen sisältö netissä sekä ruutuajan vaikea hallinta ovat älypuhelinten selkeitä kääntöpuolia. Jopa 88 000 vanhempaa Pohjoismaissa on kuitenkin valinnut älypuhelinta älykkäämmän vaihtoehdon lapselleen – Xplora kellopuhelimen.

 

Me Xploralla haluamme antaa lapsille 2 vuotta lisää lapsuutta.

 

Markkinoilla ei ollut nimenomaan lapsille suunniteltuja puhelimia ennen kuin Xplora esitteli kellopuhelimensa Suomessa reilu 3 vuotta sitten. Nyt voit lykätä älypuhelien ostoa ja tarjota lapselle turvallisemman vaihtoehdon yhteydenpitoa varten. Xplora puhelinta hallitaan huoltajien älypuhelinsovelluksen kautta. Huoltajien sovelluksessa voit lisätä Xploraan yhteystietoja, asettaa turva-alueita, koulutilan sekä seurata lapsen liikkeitä kartalta.

 

Entistä coolimpi X5 Play

X5 Play kellopuhelinta edeltävä X4 malli oli saatavilla ainoastaan pinkkinä ja sinisenä. Nyt X5 Play mallin myötä tarjoamme Xploran käyttäjille myös tyylikkään kokomustan vaihtoehdon. Monet vanhemmat ovat jopa yllättyneinä kuvailleet, miten “cool” ja hieno Xplora lapsen silmissä on. Tarkoituksenamme on tarjota kestävä ratkaisu yhteydenpitoon.

 

Tyttö reppu selässä ja Xplora X5Play ranteessa

 

Miksi X5 Play on oiva valinta koululaiselle?

Turvallinen koulumatka

Xplorassa ei ole koukuttavia pelejä, sovelluksia tai pääsyä internettiin. Koulumatka taittuu siis katse ylhäällä liikenettä ja ympäröivää maailmaa havannoiden. Keltanokat voivat tänä syksynä olla Xploran ansiosta entistä turvallisemmin liikenteessä.

 

Koulutila

Huoltajat voivat sovelluksestaan asettaa Xploran koulutilaan. Koulutilassa kellopuhelin toimii vain rannekkellona. Lisäksi lapsen aktiivisuus välitunnilla palkitaan aktiviteettialustalla, kun Xploran sisäänrakennettu askelmittari laskee päivittäiset askeleet. Oppitunnilla työrauha säilyy ja heti koulun jälkeen yhteydenpito onnistuu taas helposti. Kellopuhelimen SOS-paineke, josta lähtee automaattisesti sijainnilla varustettu puhelu huoltajalle, on aina lapsen käytettävissä – myös koulutilassa. Voit asettaa lapsen lukujärjetyksen Xploraan heti syyslukukauden alussa, jolloin koulutila aktivoituu aina automaattisesti.

 

Helppo ja varma yhteydenpito

Mitä hyötyä on puhelimesta, joka lojuu repussa leikkipuiston reunalla? Vastaus: ei mitään. Xplora kellopuhelin on suunniteltu pysymään mukana kaikkein hauskimmissa mielikuvituksen täyteisimmissä seikkailuissa. Kun puhelin pysyy aina lapsen ranteessa saat jälkikasvuun helposti ja nopeasti yhteyden. Ei syytä turhaan huolestumiseen. Kommunikointi  Xploralla on helppoa vaikka lapsi ei osaisi vielä lukea tai kirjoittaa. Yhteystietoihin voi asettaa kuvat ja ääniviestien avulla karkkipäivän siirtämisestä juuri tälle päivälle voidaan neuvotella helposti. Täydellinen puhelin koululaiselle!

 

GPS ja turva-alueet

Kun lapsen elinpiiri koulun alun myötä laajenee, Xplora tuo vanhemmille mielenrauhaa. Voit aina tarkistaa huoltajien sovelluksesta lapsen sijainnin, jos siltä tuntuu. Sovelluksesta voi asettaa myös  300-5000 metrin säteellä turva-alueita. Jos lapsi saapuu/poistuu alueelta, saat omaan puhelimeesi ilmoituksen. Turva-alue koulun ja kodin ympärillä helpottavat arkea ja tuovat turvaa.

 

Xplora on sopiva puhelin koululaiselle

 

Edellä esittelimme Xploran koululaisille oleelliset toiminnot. Todellisuudessa X5 Play kellopuhelin on täynnä toinen toistaan kätevämpiä, innostavampia ja hyödyllisempiä toimintoja. Xploraa suunnitellessa olemme keskittyneet siihen mikä on lapsen kannalta tärkeintä: leikkiminen, liikkuminen ja luominen!

Kokemuksia Xplora puhelimesta tositoimissa voit lukea mm. Puutalobaby blogista.

 

Toimi nyt ja tilaa turvallinen ja helppokäyttöinen puhelin koululaiselle!

 

Osta nyt